ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 15 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα όλη την ημέρα. Ξεκινά το πρωί με την αντίθεση προς τον Κρόνο που δημιουργεί τάση απαισιοδοξίας, πίεση σε ό, τι αφορά τις υποχρεώσεις μας αλλά και τάση να είμαστε πιο επικριτικοί. Βέβαια αυτή η όψη είναι και αρκετά παραγωγική αν αποφασίσουμε να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από ό,τι συμβαίνει δίπλα μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η μέρα όμως δεν προσφέρεται για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς αλλά και γενικότερα για τη ζωή σας. Προσέξτε ιδιαίτερα σε συζητήσεις, συσκέψεις καθώς μπορεί να μπερδευτείτε περισσότερο ή μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι αμφισβητούν τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί της Τρίτης ίσως νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στην δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. Στην πορεία της ημέρας όμως παίρνετε τα επάνω σας, ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο,η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους ανάγκες ή μπορεί ένας συνεργάτης να σας αποσπά από την δουλειά σας με τις δικές του απαιτήσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους. Μερικές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ίσως πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε. Ίσως χρειάζεται να το εξηγήσετε με απλά λόγια και σίγουρα πολύ χιούμορ.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τρίτη δεν προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές ή διαπραγματεύσεις αν θέλετε να βγάλετε άκρη καθώς οι χιαστί όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες στους Ιχθύς δημιουργούν περισσότερη σύγχυση παρά λύνουν τα προβλήματα σας. Βέβαια δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας πολλοί φίλοι και γνωστοί για συμβουλές καθώς καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε για το μέλλον της δουλειάς σας με τους όρους και τις συνθήκες που δουλεύετε σήμερα. Πολλά θα αλλάξουν στην πορεία μην βιάζεστε να βγάλετε τώρα συμπεράσματα. Από την άλλη η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σας αποκαλύπτει κάποιες πτυχές μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας που είναι αδύνατο να αγνοήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι είναι οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια ή να είστε πολύ αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη ξεφεύγει από την επιρροή του Κρόνου, ζωντανεύει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση και έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Τις απογευματινές ώρες ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από την δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας ή μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στην δουλειά που θα ζητήσουν την γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Ακόμη σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μες το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μόλις η Σελήνη απεγκλωβιστεί από την αντίθεση με τον Κρόνο, το βράδυ, σας βοηθά να επικοινωνήσετε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας.
Μάλιστα θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι χιαστί όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους πλανήτες στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά όμως!

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο όμως στην πορεία ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022