ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τάση της μέρας είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα ή να έχουμε τάσεις φυγής από την πραγματικότητα.

Η Τετάρτη ξεκινά ευνοϊκά με τη Σελήνη στον Τοξότη να της δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας και να ευνοεί τις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους. Όμως στη διάρκεια της μέρας σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερο σας αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. Αν όμως εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας ή μπορεί να νιώθετε περίεργα στο χώρο εργασίας σας με τους συναδέλφους και να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι υπόγειο ή παρασκηνιακό που παίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

H σημερινή μέρα σας χαρίζει έμπνευση, έχετε περισσότερες δημιουργικές ιδέες και μπορείτε να απογειώσετε ένα πρότζεκτ σας χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Τις πρωινές ώρες εκμεταλλευτείτε τις για θέματα επικοινωνίας, δοσοληψίες ή ό,τι άλλο σας δυσκολεύει και χρειάζεστε εύνοια για να το επιχειρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως μιλά για παρασκήνιο ή για καταστάσεις που παίζονται μυστικά και θέλει προσοχή. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από αυτή τι μπορεί να συμβαίνει ώστε να προστατέψετε τη δουλειά και τον εαυτό σας. Η σημερινή μέρα είναι πιο πιεστική και σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες σήμερα μπορεί να σας ενθουσιάσει. Μια υπέροχη μέρα για να έχεις άδεια, να ταξιδεύεις ή να σχεδιάζεις την επόμενη απόδραση, να είσαι ανέμελος, είναι η Τετάρτη αγαπητοί μου Καρκίνοι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μακάρι να καταφέρετε να την απολαύσετε με αυτό τον τρόπο.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες στα οικονομικά σας προκειμένου να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο στόχο σας. Από την άλλη μπορεί να αισθάνεστε με τη σύνοδο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα μεγαλύτερη ανασφάλεια, ανησυχία και αμφιβολίες εξαιτίας ούτως ή άλλως και της ασταθούς πορείας της οικονομίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Το θέμα είναι ποιος σας μπλέκει ..οι άλλοι ή ο εαυτός σας και τα συγχυσμένα μηνύματα που μπορεί εσείς οι ίδιοι να στέλνετε. Προσέξτε πως επενδύετε ιδιαίτερα σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στο χώρο της δουλειάς σας. Προσέξετε επίσης αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε και του λέτε μυστικά ή και κουτσομπολιά για άλλους για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που ακόμη και αν έχετε αυξημένες υποχρεώσεις μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να περάσετε όμορφα τις περισσότερες ώρες της. Δηλαδή με πιο χαλαρούς ρυθμούς, διασκεδαστικές δραστηριότητες με το σύντροφο, τους φίλους ή και τα παιδιά σας. Αν είστε καλλιτέχνες η όψη της Αφροδίτης με τον πλανήτη της έμπνευσης και της φαντασίας τον Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει σαν τη μούσα σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε το χώρο σας περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα λαμβάνει χώρα στον 3ο οίκο επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε και να μην ξέρετε τι είναι αλήθεια ή ψέμα ή τέλος πάντων τι να πιστέψετε. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέζεστε. Αφήστε τα σημαντικά για μια άλλη μέρα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εννοείται μια μέρα σαν αυτή δεν πρέπει να ρισκάρετε χρήματα κι αν πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια δοσοληψία όλα πρέπει να γίνουν γραπτώς και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν είστε μόνες-οι μη συμβιβαστείτε σε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει μόνο και μόνο για να μην νιώθετε μοναξιά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια ιδανική μέρα πραγματικά για να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή στο έπακρο. Ακόμη κι αν είστε μόνες-οι δεν υπάρχει περίπτωση αν κυκλοφορήσετε λίγο να μην υπάρχει κάποιος-α που να σας φλερτάρει. Πολύ δυνατός συνδυασμός για να γοητεύσετε τους άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό αλλά και στη δουλειά.