ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 15 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία του Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσει στο να είμαστε ανυπόμονοι ή να κάνουμε και περίεργες σκέψεις για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας ζητώντας να πάρουμε απόσταση.

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου και το μεσημέρι της Κυριακής θα περάσει στον Σκορπιό. Συγκεκριμένα το πρωί αφού σχηματίσει πρώτα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 10:39 θα βγει σε φάση κενής πορείας και στις 14:08 θα περάσει στον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Η κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που φέρνει πολύ συχνά ένταση στις σχέσεις μας. Η Κυριακή είναι σχετικά πιο πιεστική μέρα καθώς σας απασχολούν με μεγαλύτερη αγωνία κάποια επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας. Η Κυριακή είναι πολύ πιο απαιτητική με πίεση από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει απέναντι σας στον Σκορπιό και οι άλλοι θα γίνουν πιο απαιτητικοί από σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα είναι πιο «βαριά». Από το μεσημέρι και μετά θα σας απασχολήσουν τα πρακτικά θέματα της δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα ξεκινά η Κυριακή. Νιώθετε πίεση που οδηγεί σε πιο αρνητικές σκέψεις. Η είσοδος της Σελήνης το μεσημέρι της Κυριακής στον Σκορπιό θα διευκολύνει κάπως τα πράγματα και θα φτιάξει τη διάθεση σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει κάτι ξαφνικό προς αντιμετώπιση που αφορά στο χώρο του σπιτιού ή της ακίνητης περιουσίας σας ή αφορά σε γονείς και στενά συγγενικά πρόσωπα. Την Κυριακή μπορεί να νιώθετε λίγο έκρυθμη την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό κάνει την ατμόσφαιρα αρκετά πιο ταραχώδη. Αρκετά πιο πιεστική και κουραστική είναι η Κυριακή για εσάς και με περισσότερα απρόοπτα.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις σπατάλες. Τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι πιο πιεστική μέρα καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας. Προσέξτε αρκετά τη σχέση με το σύντροφο σας. Πολλές φορές η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν να συμπεριφερόμαστε με κατανόηση και γλυκύτητα σε αυτούς που αγαπάμε. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε ακραίες μεταβολές στην εμφάνιση σας ή και στο χώρο του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη του Σαββατοκύριακου είναι βοηθητική αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε με μια ιδέα ή να κάνετε κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμα σας. Δεν προσφέρεται όμως για ακραίες αλλαγές στο στυλ, για υιοθέτηση ακραίων διατροφικών συνηθειών ή άσκησης. Η Κυριακή είναι πιο «βαριά» καθώς σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά και δημιουργεί κι ένα περίεργο κλίμα στην επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή θα είναι πιο πιεστική ειδικά το πρωί που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα θέματα των επαγγελματικών και της πορείας της καριέρας σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή είναι και για εσάς μια πιο πιεστική ημέρα. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό θα έχετε μεγαλύτερη πίεση σε θέματα που αφορούν στην καριέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε σχέση με το Σάββατο η Κυριακή έχει πιο πιεστική ατμόσφαιρα και αυτή την αίσθηση ανικανοποίητου από το τετράγωνο Αφροδίτης και Ουρανού. Πιθανώς να υπάρχουν απρόοπτα ή και ένταση με συνεργάτες ή φίλους.