ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 14 Μαΐου.

Από την Κυριακή ο Ερμής θα μπει σε στάση και σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα βοηθήσει να αποκατασταθούν τα πράγματα στην επικοινωνία. Οι μέρες, βέβαια, κοντά στην αλλαγή της φάσης της πορείας του είναι πάντα πιο ενοχλητικές. Γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί την Κυριακή τόσο στις επαφές όσο και στις μετακινήσεις σας.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σας καλεί να βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός από Δευτέρα. Διευκολύνονται σταδιακά θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση στο ζώδιό σας. Πιθανώς να σας ζορίσει λίγο περισσότερο στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην επικοινωνία κυρίως με φίλους και συνεργάτες. Πάντα τις μέρες που ο Ερμής αλλάζει φάση πορείας γίνονται πιο ευδιάκριτα τα σημάδια της ανάδρομης φάσης του γι’ αυτό και χρειάζεται μια προσοχή στις λεπτομέρειες. Εναλλακτικές λύσεις, ευελιξία και υπομονή θα σώσουν την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία από τη Δευτέρα δημιουργώντας κάποιες αστάθειες στην επικοινωνία ή μεγαλύτερο άγχος για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο γρήγορα από την επόμενη εβδομάδα οπότε καλά θα κάνετε να μην είστε βιαστικοί κι επιβαρύνετε την ψυχολογία σας περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος από τη Δευτέρα. Αυτό θα σας δώσει ώθηση τόσο στα σχέδια όσο και στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία από τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου και να έχετε πολλές εξελίξεις κυρίως στο μέτωπο των επαγγελματικών σας. Ό,τι καθυστερούσε, αναβαλλόταν ή σας δημιουργούσε σύγχυση από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να δρομολογείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός από Δευτέρα και να βοηθήσει να τρέξουν οι εξελίξεις τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η μέρα είναι ιδιαίτερα κοινωνική και σας καλεί να δείτε αγαπημένα πρόσωπα ενισχύοντας τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή ο Ερμής θα μπει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία από Δευτέρα δίνοντας τέλος σε μια περίοδο γεμάτη σύγχυση και άγχος που αφορούσαν κυρίως πρακτικά θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σταδιακά από Δευτέρα θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς ευνοώντας τις εξόδους, τις επαφές με φίλους αλλά και την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία από Δευτέρα και να δυναμιτίσει τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή από τη Δευτέρα θα δρομολογήσει εξελίξεις τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Η Κυριακή δεν είναι μια χαλαρή μέρα αλλά θα καταφέρετε κάποιες ώρες να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία από Δευτέρα και να τρέξουν οι εξελίξεις σε πιο γρήγορους ρυθμούς τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση στο ζώδιο του Ταύρου για να γυρίσει σε ορθή πορεία από Δευτέρα και να δώσει σταδιακά τέλος σε μια σειρά αναβολών και καθυστερήσεων που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μη αφήνοντάς σας να απολαύσετε ένα εντελώς χαλαρό γουηκέντ αφού θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά μέσα σε όλα θα βρείτε τρόπους για να διασκεδάσετε κάποιες στιγμές. Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός από Δευτέρα και να σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας, επαφών και μετακινήσεων. Θα βοηθήσει, επίσης, να τρέξουν οι εξελίξεις σε θέματα σπουδών και δουλειάς.