ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Λέοντα, σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης κάνει τη μέρα πιο ευχάριστη δίνοντας μια θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας.  Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ένα υπερτονισμένο «εγώ».

ΚΡΙΟΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, διαφήμιση της δουλειάς σας. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο καθώς τέτοιες μέρες σπανίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα αλλά με μοναδική όψη ένα τρίγωνο προς τον Άρη η Τρίτη είναι σαφώς αρκετά θετική μολονότι δεν θα αποφύγετε λίγο άγχος. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί και θα υπάρχει πνεύμα σύμπνοιας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική στο σύνολο της η Τρίτη και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας. Μια έξοδος το βράδυ θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και της δουλειάς  φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων- εξόδων σας. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα. Βοηθητική μερα και σε θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα όλη μέρα συναντά σε μοναδική ευνοϊκή όψη τον Άρη στον Κριό δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο χαλαρή η σημερινή μέρα, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για αργότερα μες την εβδομάδα γιατί ενδεχομένως να μην προχωρήσουν όπως θέλετε. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για έναν έλεγχο υγείας ή ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για επαγγελματικά ή να προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί για να μην απογοητεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, θέματα σπουδών ή για την προώθηση των σχεδίων σας. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να είστε πιο δυναμικοί και στις προσωπικές σας σχέσεις. Οργανώστε το χρόνο σας ώστε να βάλετε σήμερα τα δύσκολα και μην τα αναβάλλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τρίτη ξεκινά κυρίως με πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστων έγνοιες και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Η μέρα είναι βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας. Αξιοποιήστε το βραδάκι για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η Τρίτη για σας. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους ή με αγαπημένα πρόσωπα. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις ή για θέματα σπουδών, εμπορικών δοσοληψιών, αγοραπωλησιών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τρίτη σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας, όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις, αλλά και να προωθήσετε θέματα δουλειάς.