ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 14 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη την Κυριακή μολονότι δεν είναι αρνητική όψη οδηγεί εύκολα σε υπερβολές ειδικά σε γλυκά, ποτό κτλ. ειδικά όταν προσπαθούμε να καλύψουμε άλλα κενά…Από την άλλη Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα νοσταλγική ημέρα ή μια μέρα που μας πιάνουν τάσεις φυγής από αυτές που κατευνάζονται μόνο όταν βρεθούμε στην πιο κοντινή παραλία.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή μπορεί να εγκαταλείψετε τις καλές σας συνήθειες και να το ρίξετε στο φαγητό, τα γλυκά ή και το ποτό μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας σειρές και να καταστρέψετε την καλή σας διατροφή και μετά να νιώθετε και τύψεις. Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ένα άνθρωπο που εμπιστεύεστε, να μείνετε πιο πολύ στο συναίσθημα σας και να διώξετε το άγχος με έναν άλλο τρόπο;

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα, μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν», ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι μια αρνητική μέρα για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας. Η τάση σας θα είναι να  σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή μην κολλάτε σε πράγματα ή σε λόγια και προσπαθήστε να δείτε αυτό που λέμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Το να αναλωθείτε σε μικρότητες ή να παίξετε το παιχνίδι άλλων που θέλουν με το ζόρι να σας περάσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους δεν οδηγεί πουθενά. Με ελιγμό και χάρη ασχοληθείτε μόνο με τις δικές σας προτεραιότητες.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Χαλαρώστε λίγο, μην κάνετε ασφυκτικά προγράμματα για την Κυριακή και δείτε πως θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Η Κυριακή είναι επίσης μια μέρα με έμφαση τόσο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης όσο και στα επαγγελματικά. Αρκεί να μην σας πιάσουν ανασφάλειες και αγωνίες για το μέλλον και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε επηρεάζοντας έτσι την καλή σας απόδοση.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή μολονότι η Σελήνη είναι φιλική προς το ζώδιο σας το τετράγωνο με την Αφροδίτη κάπως σας ζορίζει ψυχολογικά. Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να συμβεί κάτι δύσκολο για να είστε αγχωμένοι, απλά η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην προσωπική σας ζωή ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, η μοναδική όψη της Κυριακής δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας κι αυτό δεν σας αφήνει να νιώθετε χαλαροί ή να απολαμβάνετε και τις άλλες δραστηριότητες σας. Παρόλα αυτά αν το άγχος είναι παραγωγικό τότε μπορεί να είναι μέχρι και βοηθητικό. Αν όμως σας καθηλώνει, τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η μοναδική όψη της Σελήνης είναι το τετράγωνο με την Αφροδίτη που οδηγεί κάποιες φορές σε υπερβολές. Από την άλλη ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας και αυτό σας δημιουργεί άγχος ή και φόβο ότι μπορεί να μην τα προλάβετε όλα. Από το να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται σε δαιδαλώδεις διαδρομές, είναι καλύτερα να δείτε πως θα το καταπολεμήσετε πρακτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή ίσως υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για την πορεία των οικονομικών σας ή μιας σχέσης από την άλλη μπορεί κι εσείς να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας. Επειδή δεν πρόκειται άμεσα να σας δοθούν απαντήσεις σε αυτά που θέλετε μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και κάνοντας αρνητικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή ίσως να νιώθετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο στη σχέση σας ή μπορεί με ένα συνεργάτη. Προσπαθήστε να το κάνετε όμως με ψυχραιμία και με αρκετή ενσυναίσθηση. Από την άλλη μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα, που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν το οποίο τριβελίζει στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ καθαρά αυτά που θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή με το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη στον Κριό προσέξτε τις υπερβολές στο φαγητό, τα γλυκά ή το ποτό και μην κάνετε αχρείαστα έξοδα. Προσοχή χρειάζεται και με το σύντροφό σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί εκνευρισμό.

.