ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 14 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σιγά σιγά αρχίζουμε να νιώθουμε πιο έντονα την επιρροή του τετραγώνου Άρη – Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η Σελήνη παραμένει στο πύρινο και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη.

Η όψη Άρη– Ποσειδώνα είναι η όψη της παραπληροφόρησης, των θεωριών συνωμοσίας, της συγκάλυψης γεγονότων, των σκανδάλων, των αποκαλύψεων. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί αλλά το θέμα είναι να μην την έχουμε πατήσει πριν.

ΚΡΙΟΣ

Γενικώς ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας. Άρα αγαπητοί μου Κριοί είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε ή να έχετε διαύγεια πνεύματος σε σχέση με τις μελλοντικές σας κινήσεις; Σαφώς και όχι. Αφήστε τις ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις στην άκρη και συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα προσπαθώντας ρεαλιστικά να δείτε πως θα το βελτιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύγχυση για τους στόχους σας μπορεί να είναι εμφανής περισσότερο σήμερα και αύριο μολονότι έτσι μπορεί να κυλήσει σχεδόν όλη η εβδομάδα. Ακόμη σήμερα χρειάζεται πολύ προσοχή στα οικονομικά σας θέματα. Αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο, οικονομικές συμφωνίες και δεσμεύσεις και αν διστάζετε για κάτι εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας και μην παρασύρεστε από τις σειρήνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ως μέρα σύγχυσης θα μπορούσα να περιγράψω την σημερινή και για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα μπροστά στις εξελίξεις κυρίως στο μέτωπο της καριέρας ή σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα δημιουργεί άγχος σε σχέση με τις καθημερινές σας δραστηριότητες, τα θέματα υγείας ή μια αίσθηση αβεβαιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία της δουλειάς σας. Φυσικά μην περιμένετε ξεκάθαρες απαντήσεις αυτές τις μέρες καθώς η αβεβαιότητα παρατείνεται σχεδόν μέχρι και την Πέμπτη.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές προθέσεις όταν σας πλησιάζουν ακόμα κι όταν σας λούζουν με γενναιόδωρα κομπλιμέντα. Κι επειδή είναι πολύ δύσκολο σήμερα να κάνετε το διαχωρισμό γιατί η κρίση σας μπορεί να είναι πιο ασθενής, καλύτερα να είστε πιο καχύποπτοι κυρίως με άτομα που δεν γνωρίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και σας κάνει πιο ευαίσθητους στην επαφή σας με τους άλλους. Όμως για κάποιους από σας κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 15 Σεπτεμβρίου, μπορεί η μέρα να έχει κάποια αίσθηση απογοήτευσης από πρόσωπα σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο αν νιώθετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυξημένες απαιτήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και ευαισθησία απέναντι στους άλλους. Όμως αυτό είναι που πρέπει να προσέξετε κιόλας και να βάλετε τα όρια σας καθώς η τάση σας να τρέξετε να βοηθήσετε όπου σας το ζητούν μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ψευδαισθήσεις σε πρακτικά ζητήματα ποτέ δεν ωφέλησαν κανένα γι’ αυτό φροντίστε να ξέρετε ακριβώς τι γίνεται στο πορτοφόλι σας και αποφύγετε σήμερα αγορές που μπορεί να είναι προβληματικές ειδικά αν γίνονται μέσω διαδικτύου. Αυτή είναι μια συμβουλή που γενικότερα αφορά και την αυριανή μέρα. Μπορεί πολλά να σας δελεάζουν να αγοράσετε αλλά εσείς φανείτε διστακτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε γενικές γραμμές είναι μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να παραπλανηθούμε ή να μην έχουμε όλα τα γεγονότα και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε και να διαβάσουμε λάθος μια κατάσταση ή να κάνουμε μια λάθος εκτίμηση. Γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα κι εννοείται κι αύριο που είναι σε ισχύ αυτή η όψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα σε μια μέρα που το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη αστάθεια, εσφαλμένες πληροφορίες, διασπορά παραπληροφόρησης και συνωμοσιολογιών. Μπορεί να μην καταφέρετε να εξακριβώσετε ακριβώς τι μπορεί να συμβαίνει καθώς η αλήθεια εύκολα κρύβεται μια μέρα σαν την σημερινή, από την άλλη όμως, ακούγοντας αυτό που σας λέει η εσωτερική σας φωνή, μπορεί να αποφύγετε την πλάνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς, κάποιος συνεργάτης ή ένας φίλος μπορεί να μην συμπεριφέρονται με τον τρόπο που θα θέλατε ή να δημιουργούν συνθήκες παρασκηνίου πίσω από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει πιο επιρρεπείς σε παραπλανήσεις ή εξαπατήσεις. Φροντίστε να είστε λίγο πιο καχύποπτοι όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αυτούς που προσπαθούν να σας πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».