ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να προχωρήσουν τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλουμε δείχνοντας αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες μας.

Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 12:41 μέχρι τις 14:48 που θα περάσει στον Λέοντα ευνοώντας τη δημιουργικότητα, την καλλιτεχνική έκφραση αλλά μας κάνει και λίγο πιο υπερβολικούς στην έκφραση των συναισθημάτων μας φτάνοντας κάποιες στιγμές και στον μελοδραματισμό.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή καθώς η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις μέχρι να βγει σε φάση κενής πορείας και μετά να προχωρήσει στον φιλικό σας Λέοντα. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο τις βραδινές ώρες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επόμενες μέρες θα σας πιέσουν λίγο περισσότερο προσπαθήστε αν έχετε δύσκολα στο πρόγραμμα σας να τα προγραμματίσετε σήμερα και να μην τα αναβάλλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα. Σε καμία περίπτωση μην το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας. Και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί προς εσάς σήμερα και θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα γιατί αύριο δεν θα είναι το ίδιο εύκολη μέρα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε την σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για επαγγελματικά θέματα ή να προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα και για την προσωπική σας ζωή. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου τις τελευταίες 5 ημέρες, μπορεί να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε σχέση με ένα στόχο σας που μπορεί να σας ικανοποιήσει ή να δεχτείτε τη στήριξη ενός φίλου-ης.

ΖΥΓΟΣ

Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή στο ζώδιο σας το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με σωστή κρίση και είστε και πιο επινοητικοί. Ευνοεί ακόμη τις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να είστε πιο χαλαροί και στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Καρκίνο, δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, το τρίγωνο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Επίσης τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία είναι πολύ βοηθητικά για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να έχετε θετικές αποκρίσεις στη δουλειά, καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και την οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετική μπορεί να είναι η μέρα για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα ειδικά οι πρωινές ώρες για να το συζητήσετε. Οι αντιστάσεις ή τα εμπόδια που θα συναντήσετε από άλλους θα είναι μειωμένα στην επίτευξη των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας.