ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Tο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το οποίο ενεργοποιείται από τη Σελήνη καθώς θα σχηματίσει τρίγωνα και με τους δυο πλανήτες δημιουργώντας ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του αέρα.Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

Το μεγάλο τρίγωνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, ακόμη και συμφωνίες. Ευνοούνται οι δεσμεύσεις και οι επισημοποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας αλλά και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να προκύπτει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Εξαιρετική μέρα και για να κανονίσετε μια έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε ένα διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα η μέρα προσφέρεται. Είναι επίσης μια καλή μέρα για αγορές και ψώνια γιατί θα έχετε την απαραίτητη δόση αυτοπειθαρχίας. Θετική μέρα για να κάνετε μια αποτίμηση και σε θέματα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικής φύσης αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη προσφέρεται για νέες γνωριμίες, φιλίες και έρωτες. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης. Είναι ιδανική μέρα για να κάνετε τα σχέδια σας για το Σαββατοκύριακο αλλά και για να απολαύσετε κάποιες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στη θαλπωρή του σπιτιού σας!

ΛΕΩΝ

Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας η σημερινή μέρα προσφέρεται. Ακόμη αν θέλετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες από τη δουλειά φροντίστε να το επιτύχετε σήμερα για να μην το μετανιώσετε το Σαββατοκύριακο που όλοι θα διασκεδάζουν. Θετική μπορεί να είναι και η κατάληξη σε θέματα οικονομικών τη σημερινή μέρα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης – Κρόνου, είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις, να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό αν ψάχνετε για δουλειά ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης αλλά και να οργανώσετε τις κινήσεις σας σε σχέση με το σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα ανάμεσα στη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Κρόνο έρχεται για να σας λυτρώσει κάπως και να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια της δουλειάς ή των σπουδών αλλά και να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ακόμη και μακρινό στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα αλλά με αυξημένες απαιτήσεις από τους άλλους. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια όμως γιατί πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: