ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μια μέρα με ποικίλες επιρροές είναι η Τετάρτη. Από τη μία πλευρά έχουμε ένα υπέροχο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη από τον Ταύρο και την Αφροδίτη στην Παρθένο, όψη που ευνοεί να βρούμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα μας και να τονώσουμε τις σχέσεις μας. Από την άλλη τις βραδινές ώρες η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί τους πειραματισμούς, την επινοητικότητα αλλά παράλληλα μπορεί να φέρει απρόοπτα και ξαφνικές ανατροπές ή δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Σας απασχολούν πιεστικά ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση ή έχετε αγωνία για ένα ζήτημα. Ίσως σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Η σημερινή μέρα προσφέρεται αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα για τα οικονομικά σας ή για κάποιο διακανονισμό. Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη από την Παρθένο αγαπά τα ψιλά γράμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρες, απαιτήσεις και εντατικοί ρυθμοί στην καθημερινότητα σας σήμερα. Είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, την δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών και για τον έρωτα. Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α. Εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ή να κάνετε αγορές για σας. Προς το βράδυ προσέξτε κάποια ένταση στο χώρο του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά τεμπέλικα αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε πίεση σε ένα επαγγελματικό θέμα, όμως δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για μυστικά ραντεβού και συζητήσεις αλλά και για να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας περνώντας ένα όμορφο βράδυ στο σπίτι με το σύντροφο σας ή με φίλους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν η Σελήνη από τον Ταύρο συναντά την Αφροδίτη σε τρίγωνο σίγουρα είναι από τις πιο θετικές όψεις. Ενδεχομένως σήμερα κάτι να γιορτάζετε, να έχετε επαφές με φίλους και συνεργάτες ή να έχετε μια επαγγελματική επιτυχία. Η συλλογική δουλειά ευνοείται ενώ μπορεί να βοηθηθείτε να επιτύχετε ένα δικό σας στόχο. Τέτοιες μέρες με καλή ενέργεια σπανίζουν, οπότε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε. Προς το βράδυ προσέξτε προτάσεις που αφορούν στα οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σας, είναι σήμερα το άλφα και το ωμέγα σήμερα. Είναι η μέρα που θα εντυπωσιάσετε τους ανώτερούς σας ή και τους πελάτες σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως πρέπει να ανανεώσετε το υλικό για να γίνεστε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως προκύψει και μία πρόταση με ενδιαφέρον σε οικονομικό επίπεδο. Τις βραδινές ώρες προσέξτε πως εκφράζετε τις απόψεις και την γνώμη σας σε άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας δίνει ένα ενθουσιώδες ξεκίνημα στη μέρα σας. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε με ζητήματα σπουδών, δημοσίων σχέσεων, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ιδέα για να υλοποιήσετε. Καλή μέρα και για την προσωπική σας ζωή. Τις βραδινές ώρες μπορεί να σας πιάνει κάποιο άγχος ή μια ανασφάλεια αλλά δε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που να σας απασχολήσει πέρα από εκείνα που ήδη γνωρίζετε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά ζητήματα, όπου σήμερα μπορεί να έχετε και κέρδος. Είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε οικονομικούς όρους ενός παλιότερου συμβολαίου, να ζητήσετε ένα δάνειο ή και χρήματα που μπορεί να σας οφείλονται. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να νιώσετε λίγη παραπάνω ζήλια για τον σύντροφο σας ή συναισθηματική αναμόχλευση. Το βράδυ ίσως λάβετε μια είδηση που μπορεί να αφορά κάποιο φίλο-η που να σας αναστατώσει κάπως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της μέρας σας. Ίσως είναι μια απαιτητική μέρα για σας, αφού πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν τη γνώμη σας σε κάτι αλλά κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε ή απλώς να περάσετε κάποιες ώρες με τη συντροφιά τους. Είναι επίσης μια ερωτική μέρα και δεν θα ήταν κακή ιδέα να δείξετε στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας. Ίσως σε μια φιλική έξοδο να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να σας κάνει κλικ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης στον τομέα υγείας- εργασίας με την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για να νιώσετε τη στήριξη των συνεργατών σας ή να έχετε ωραία ατμόσφαιρα στη δουλειά. Ίσως επίσης ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν στον χώρο εργασίας σας. Σημαντική και για τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης η μέρα σήμερα. Προς το βράδυ μπορεί ένα τηλεφώνημα, κάποια είδηση που θα διαβάσετε να σας αναστατώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με ενθουσιασμό και χαρά, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από την Παρθένο. Είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε δημιουργικοί αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι που σας ευχαριστεί είτε για τα θέματα των παιδιών σας. Το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο και πιθανώς να προκύψει και μια αναπάντεχη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαιτητικό είναι το ξεκίνημα της μέρας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Μπορεί να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας το χρόνο σας. Το απόγευμα προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά για το χώρο του σπιτιού που θα σας διευκολύνει την ζωή. Η μέρα μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και σε οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην σας καταδιώκουν εμμονές «τελειότητας, γιατί τελικά καταλήγετε να μην κάνετε τίποτε και να αυτομαστιγώνεστε. Δείξτε κατανόηση στον εαυτό σας. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας με την Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεων κάνει πιο γοητευτικό τον λόγο σας και βοηθά να πείσετε τους άλλους πιο εύκολα για όσα θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και να φλερτάρετε. Πολύ αργά το βράδυ προσοχή στις μετακινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 09/09/2022 – 23/09/2022: Τι να περιμένουμε;