ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 14 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο κάνει την Κυριακή μια πιο απαιτητική ημέρα. Θα χρειαστεί να δείξουμε υπομονή και στωικότητα σε ό,τι προκύπτει. Ο Κρόνος συνδέεται με δύσκολες συνθήκες, περιορισμούς, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, εγκλωβισμούς.

Με την αντίθεση του προς τον Ήλιο δημιουργεί εμπόδια ή προβλήματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα εξουσίας. Βαραίνει κάπως και τη διάθεση μας, μας δημιουργεί ανασφάλειες ή αβεβαιότητα. Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης κι όχι τα θετικά.

Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι από την όψη αυτή. Ευτυχώς ο Άρης σχηματίζει θετική όψη τριγώνου προς τον Πλούτωνα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση μας, κάνοντας μας πιο αποτελεσματικούς στη δράση μας και στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Η Σελήνη σχηματίζει δυο εξάγωνα με τον Άρη και τον Πλούτωνα και έτσι ξυπνάει τη συναισθηματική μας φύση και θέλουμε να απολαύσουμε περιπέτειες και ταξίδια.

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο κάνει την ημέρα κάπως πιο ζόρική. Ο Κρόνος συνήθως αναφέρεται σε συνθήκες, περιορισμούς, εγκλωβισμούς που δυσχεραίνουν τη ροή στην καθημερινότητα μας. Άρα χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους ούτε φυσικά να θέτετε ή να δέχεστε τελεσίγραφα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ελίσσεστε ανάμεσα στα εμπόδια, όχι να πέφτετε με το κεφάλι πάνω σ’ αυτά. Από την άλλη δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να πλανάται και σε θέματα μη ανταπόκρισης σήμερα στον ερωτικό τομέα για κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή σας φέρνει έναν εσωτερικό διχασμό καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας από τη μια στην προσωπική σας ζωή και την οικογένεια και από την άλλη στην καριέρα έρχονται σε σύγκρουση. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί προοπτικές στον τομέα της καριέρας, αρκεί οι προθέσεις σας να είναι ξεκάθαρες και να μην διστάσετε μπροστά στην ανάληψη ευθυνών όσο κουραστικές κι αν είναι. Η θέση του ηγέτη στον τομέα σας σάς ανήκει, αρκεί να δείξετε ενδιαφέρον και να προσηλωθείτε στους στόχους σας. Από την άλλη η οικογένειά σας μπορεί να παραπονιέται ότι δεν ασχολείστε αρκετά ή το σπίτι ως ακίνητο να έχει ανάγκη της φροντίδας σας. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τον χρόνο σας για να καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να σας ζορίσει σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά θα είναι κάτι προσωρινό. Από την άλλη πρέπει να καταλάβετε πόση δύναμη κρύβει ο λόγος σας. Κάποιες φορές τα λόγια είναι πιο αιχμηρά κι από μαχαίρι και δεν θα θέλατε να ανοίξετε λάθος πληγές. Από την άλλη όσο υπομονετικοί κι αν είστε, είναι πιθανόν μια μέρα σαν αυτή να σας προκαλέσει κάποιος πατώντας ένα κουμπί που δεν πρέπει και να ακολουθήσει έκρηξη από την πλευρά σας, ενδεχομένως γιατί μπορεί να συσσωρεύατε θυμό εδώ και καιρό. Προσέξτε λοιπόν την παρόρμηση, τη βιασύνη και φυσικά το κυριότερο όλων πώς εκφράζετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο αφορά κυρίως τα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια και μπορεί να σας αγχώσει σε ένα εσωτερικό επίπεδο. Μπορεί να σας αποκαλυφθούν αυτές τις μέρες κάποιες δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να γίνονταν παρασκηνιακά και ίσως τις υποπτευόσασταν αλλά δεν είχατε τα στοιχεία που έπρεπε. Ή μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που σας κάνει περίεργα κλικ. Βέβαια πριν αρχίσετε να εξαπολύετε κατηγορίες, βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε όλα τα στοιχεία. Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση από φίλους ή συνεργάτες και να έχετε την αίσθηση ότι μόνοι σας πρέπει να βρείτε λύσεις και δεν σας στηρίζουν οι άλλοι. Είναι ένα προσωρινό συναίσθημα που απέχει από την αλήθεια.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι μια ιδανική ημέρα καθώς ο κυβερνήτης σας Ήλιος από το ζώδιο σας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο σε όψη αντίθεσης κι έτσι μπορεί να βιώσετε κάποιες εντάσεις. Η όψη αυτή πέραν της δυσκολίας των συνθηκών, μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια όλα όσα μπορεί να κρύβατε τα προηγούμενα χρόνια μέσα σας ή κάτω από το χαλάκι, για να κάνετε ίσως κάποια ξεκαθαρίσματα (ακόμη) και να ξέρετε με ποιους προχωράτε παρακάτω στη ζωή σας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να νιώθετε αδικημένοι ή ένα μεγαλύτερο βάρος για τις σχέσεις του παρελθόντος που δεν απέδωσαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο επηρεάζοντας τους τομείς της εργασίας και της υγείας και ίσως φωτίζονται αυτές οι πλευρές που κι εσείς οι ίδιοι δε θέλετε να δείτε ή να συνειδητοποιήσετε. Ένας δικός σας εγκλωβισμός σε μια δουλειά, από προσωπικές ανασφάλειες ή γιατί φοβάστε την αλλαγή και το ρίσκο, ή μια εξακολουθητική κατάσταση ανθυγιεινών συμπεριφορών σε θέματα υγείας σάς χτυπούν καμπανάκια. Το προηγούμενο διάστημα ίσως σκεφτήκατε πολύ πάνω σε όλα αυτά και τώρα είστε πιο έτοιμοι να πάρετε πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Αν και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο είναι ως προς τα ζώδια που δημιουργείται θετική προς το δικό σας, σας οδηγεί από την άλλη σε αρκετά δύσκολες συνειδητοποιήσεις. Οι τομείς που μπορεί να σας δυσκολεύουν ή θέλετε να τους ψάξετε σε βάθος μπορεί να αφορούν θέματα παιδιών, ερωτικών σχέσεων, φλερτ, δημιουργικών ή επιχειρηματικών σχεδίων, συνεργατών και μακροπρόθεσμων στόχων. Ίσως ανακαλύψετε πολλές αλήθειες αλλά και πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας, ώστε να ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά και θετικότερες προοπτικές. Παρά την ενοχλητική επιρροή που έχει αυτή η όψη μέσα στη μέρα, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, μακροπρόθεσμα θα επωφεληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος από τον Λέοντα και τον τομέα της καριέρας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή η επιρροή του αφορά στην προσωπική σας ζωή, σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικογενειακών ζητημάτων. Οι πιέσεις και στα δυο μέτωπα είναι ισχυρές και ίσως αναγκάζεστε να επιλέξετε πού πρέπει ή θέλετε να δώσετε την προσοχή σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά και με ψυχραιμία βάλτε τα όρια σας. Αν δεν μπορείτε καλό είναι να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε και μπορεί να είναι πιο αντικειμενικό στην κρίση του. Επίσης, φανείτε υπομονετικοί με τυχόν προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος από τον Λέοντα συναντά σε όψη αντίθεσης τον Κρόνο φέρνοντας ποικίλα προβλήματα στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Το όλο κλίμα δυσχεραίνεται περισσότερο με το τετράγωνο της Σελήνης από τους Ιχθύς προς το ζώδιο σας. Γι’ αυτό κάθε λέξη σας θα πρέπει να προσέξετε πολύ πώς τη χρησιμοποιείτε και πού την απευθύνετε. Μολονότι θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό ο λόγος σας να μην έχει έπαρση και φυσικά να μην φαίνεται χειριστικός προς τους άλλους. Η ειλικρίνεια μπορεί να είναι αφοπλιστική και να εκτιμάται περισσότερο, όμως υπάρχει τρόπος να λεχθεί η αλήθεια ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να ανακαλύψετε πολλά σε σχέση με την οικονομική διαχείριση σας, κάποια προβλήματα που μπορεί να σας δημιούργησαν άλλοι ίσως όχι και τόσο ειλικρινείς απέναντι σας, ειδικά σε κοινά οικονομικά με τον σύντροφο, την οικογένεια ή έναν συνεταιρισμό. Αν και είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και πού δίνετε πρόσβαση στην καρδιά και το πορτοφόλι σας, μερικές φορές χάνετε τον έλεγχο χωρίς να το καταλαβαίνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε σήμερα την ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και ιδιαίτερα στις σχέσεις σας. Μπορεί να σχηματιστεί για σας μια λάθος εντύπωση. Από την άλλη πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Είναι μια απαιτητική μέρα με εντάσεις αλλά και με κωλύματα στα οποία πρέπει να αντιτάξετε την υπομονή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και άγχη, αλλά ο λόγος είναι για να τα ξεφορτωθείτε. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτούς που εμπιστεύεστε ή τους αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Έχουν κάνει κάτι για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας; Φανείτε λίγο καχύποπτοι και κυρίως μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Τα θέματα δουλειάς και υγείας θα εξακολουθήσουν να είναι προτεραιότητα στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, αλλά αυτές εδώ οι μέρες είναι σαφώς πιο πιεστικές.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο