ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 14 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 11:13 το πρωί ευνοώντας τη λογική προσέγγιση των πραγμάτων σε αντιδιαστολή με την επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα.

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

ΚΡΙΟΣ

Όλοι σήμερα θα είναι πιο υπερευαίσθητοι και δύσκολα θα κοντρολάρουν τα συναισθήματα τους κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Για τους γεννημένους κοντά στις 14/4 μπορεί να υπάρχει μια πιο δύσκολη κατάσταση είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι ή μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγική διάθεση για πρόσωπα του παρελθόντος. Αν βρίσκεστε εν μέσω διαπραγματεύσεων και συμφωνιών προσπαθήστε να έχετε γραπτώς ό,τι συμφωνείτε με την άλλη πλευρά έστω και σε μορφή e-mail και μη μένετε μόνο σε προφορικές συμφωνίες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να έχετε μια δύσκολη συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που θέλει να σας επιβάλλει κάτι στο οποίο αντιτίθεστε. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ένας προϊστάμενος στη δουλειά, ένας καθηγητής ή ακόμη και κάποιος δημόσιος λειτουργός. Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις για τα οικονομικά ή να λάβετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά. Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εσόδων και των εξόδων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να έχετε μια δύσκολη συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που θέλει να σας επιβάλλει κάτι στο οποίο αντιτίθεστε. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ένας προϊστάμενος στη δουλειά, ένας καθηγητής ή ακόμη και κάποιος δημόσιος λειτουργός. Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις για τα οικονομικά ή να λάβετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά. Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εσόδων και των εξόδων σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε συσσωρεύσει κούραση, άγχος, θυμούς, ανέκφραστα συναισθήματα, γιατί πάντα νιώθετε ότι δεν πρέπει να επιβαρύνετε τους άλλους ή να χαλάσετε την εικόνα του καλού φίλου προς όλους. Είτε έχετε κάνει λάθη είτε όχι, το να αυτομαστιγώνεστε τώρα δεν βοηθά πουθενά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα για σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος άλλοτε με νοσταλγία κι άλλοτε σαν φαντάσματα μιας εποχής που θα θέλατε να την ξεχάσετε.

ΛΕΩΝ

Περίεργη, σύνθετη και χωρίς μεγάλες διευκολύνσεις η σημερινή μέρα καθώς βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου κι επηρεαζόμαστε κι από ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας κάνοντας πιο δύσκολο ίσως να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από την φαντασία. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα μπορούσε να επηρεάσει και δυσμενώς κάποια πράγματα όπως οι δοσοληψίες σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν βοηθά ιδιαίτερα σε πρακτικές κινήσεις αλλά ούτε και σε σοβαρές αποφάσεις καθώς η σύγχυση θα είναι διάχυτη σε όλη τη διάρκεια της. Βρείτε τι σας κάνει χαρούμενους, τι σας ενθουσιάζει και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο σε αυτό! Θέματα επαγγελματικής φύσης θα σας απασχολήσουν τις βραδινές ώρες ή μπορεί να σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ

Πηγαίνετε με το κύμα, αφήστε το συναίσθημα σας να βγει με όποιο τρόπο νιώθετε εσείς καλύτερα, φροντίστε να κάνετε εκτός από δουλειές και κάτι που σας ευχαριστεί όπως το να μαγειρέψετε ένα αγαπημένο σας φαγητό ή να δείτε μια ταινία που θα σας χαλαρώσει. Από την άλλη προσέξτε λίγο στις επαφές σας με άλλους που μπορεί να είναι πιο υπερευαίσθητοι αυτές τις μέρες από σας γιατί μια επαγγελματική συζήτηση μπορεί να κοστίσει αν δεν την προσέξετε. Το αίσθημα της σύγχυσης θα είναι έντονο όλη τη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο απόηχος της Πανσελήνου σε συνδυασμό με μια ευαίσθητη όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνουν τη σημερινή μέρα ιδανική αν είστε καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές γενικώς άνθρωποι που έχετε ανάγκη να εμπνευστείτε για να παράγετε έργο αλλά αν είστε από την πλευρά των τεχνοκρατών που περιμένουν να γίνονται όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει τότε τα πράγματα μάλλον θα είναι αρκετά πιο δύσκολα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως φέρνει στην επιφάνεια κάποια άλυτα θέματα σε μια σχέση κυρίως σε προσωπικό επίπεδο ερωτική, φιλική ή με κάποιο στενό συνεργάτη. Ή μπορεί ακόμη να φέρνει και μια τάση εξιδανίκευσης του παρελθόντος τότε που όλα έμοιαζαν πιο όμορφα, πιο χαρούμενα, πιο ευδιάθετα. Το θέμα δεν είναι να διώξουμε αυτά τα συναισθήματα αλλά να δούμε πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε, ώστε να ζούμε το τώρα και να κάνουμε καλύτερες επιλογές στις σχέσεις μας προσωπικές και μη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αίσθηση ανασφάλειας ή αβεβαιότητας μπορεί να πλανάται σήμερα αγαπητοί μου Αιγόκεροι στον απόηχο της Πανσελήνου και με την συνακόλουθη όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κατάλληλη μέρα για πολύ σοβαρές συζητήσεις ή ακόμη κι αν πρέπει να τις κάνετε κρατείστε αποστασιοποιημένη στάση ακούγοντας περισσότερο και μιλώντας λιγότερο. Αυτό αναφέρεται βέβαια πιο πολύ στις επαγγελματικές συζητήσεις ή συσκέψεις σας αν εργάζεστε.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλή προσοχή αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο σε ερωτικές σχέσεις ή ακόμη και σε φιλικές. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να παίξει άσχημα παιχνίδια με την ευαίσθητη καρδούλα ή το πορτοφόλι σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας εντείνοντας το άγχος ή την ευαισθησία σας αλλά οι βραδινές ώρες θέλουν προσοχή με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη γιατί μπορεί να εκνευρίζεστε για ψύλλου πήδημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι ξεπερνούν τα όρια γι’ αυτό προσπαθήστε εσείς να είστε σταθεροί στα δικά σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 13/3 που έχετε την επιρροή του Ποσειδώνα ακριβώς πάνω σας ας είστε προσεκτικοί στις εξιδανικεύσεις. Τα όμορφα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από τις ανάλογες πράξεις είναι απλώς κούφια λόγια αγαπητοί μου Ιχθύες. Ας είστε λίγο πιο καχύποπτοι με όσους σας πλησιάζουν και σας λούζουν κομπλιμέντα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Τα 5 ζώδια που έχουν την τάση να μένουν σε τοξικές σχέσεις και οι λόγοι που το κάνουν

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Τα 4 ζώδια που μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες