ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 14 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, μας κάνει κάπως ανήσυχους, μπερδεμένους αλλά και με μια τάση να ωραιοποιούμε τα πράγματα. Ευτυχώς την κατάσταση σώζει το τρίγωνο με τον Κρόνο που γειώνει την κατάσταση.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος δεν είναι τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, την επαγγελματική εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον, με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Από την άλλη, μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αλλαγές μολονότι δεν σας τρομάζουν από την άλλη δημιουργούν αρχικά αστάθεια στη διάθεσή σας μέχρι να ολοκληρωθούν. Η σημερινή Πανσέληνος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με το δικηγόρο, με το λογιστή μας κτλ. Μια σχέση λοιπόν θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μια σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο καμπής που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες παραπάνω ή να προχωρήσετε σε προετοιμασία ενός επαγγελματικού στόχου. Μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στον τρόπο ή στα μέσα που δουλεύετε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα πραγματοποιείται μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τη δουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, τις επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος αυτή προσφέρεται για φλερτ, για γνωριμίες αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διαθέσετε στα παιδιά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ ενώ θα είστε και πιο δημιουργικοί στον τρόπο που δουλεύετε. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί προς το παρόν να σας δημιουργήσει λίγη ανησυχία αλλά μη βιάζεστε γιατί μπορεί να βρεθούν λύσεις παρακάτω.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση ή εκνευρισμούς σε κάποιες σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και μπορεί να φέρει αλλαγές στο χώρο του σπιτιού πιθανώς όμως και της δουλειάς. Σήμερα προσπαθήστε συνειδητά να αποφύγετε άτομα που ξέρετε ότι απομυζούν την ενέργεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φορτώνει το πρόγραμμα σας ιδιαίτερα και θα υπάρχει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ στη μέρα. Βέβαια μέσα σε όλα μπορεί να μάθετε και κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα αποδειχτούν πολύ βοηθητικές για σας, γι’ αυτό να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Μπορεί να υπάρχουν διαπραγματεύσεις, προτάσεις, απόφαση για συμφωνίες ή μεγαλύτερη πίεση σε πνευματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αλλά μην πάει το μυαλό σας σε αρνητικά σενάρια απαραίτητα. Θα μπορούσε να προκύψει και μια αύξηση ή μια σημαντική ανταμοιβή σε αυτή τη φάση γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Πιθανώς να έχετε και μια ωραία οικονομική πρόταση για συνεργασία την οποία πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια Πανσέληνος στο ζώδιο μας είναι ένας μοχλός πίεσης για να κάνουμε αλλαγές στη συμπεριφορά και να πετάξουμε από τη ζωή μας μοτίβα σκέψης και δράσης που δεν μας εξελίσσουν. Κάποιες φορές και σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ο σκοπός είναι να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και στόχους και να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε πάνω στην αυτοβελτίωσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος μπορεί να δείχνει ένα πιο έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό δε σημαίνει όμως ότι γίνεται κάτι εις βάρος σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση σήμερα. Καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθήστε να μην φορτώσετε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες το πρόγραμμα σας σήμερα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις μεσημεριανές ώρες που σχηματίζεται η Πανσέληνος, η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως πιο φορτισμένη γι’ αυτό προσέξτε πολύ τι λέτε και πως το λέτε αν δε θέλετε να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Ακόμη είναι μια μέρα που πιθανώς να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα αλλά μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις σήμερα. Αφήστε καλύτερα τις σημαντικές σας αποφάσεις να τις λάβετε αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπερ-Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 14/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/06/2022 – 19/06/2022