ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 14 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα προσθέτει ένταση στις σχέσεις και τα συναισθήματα μας.

Η Σελήνη στην Παρθένο, σε όλη την διάρκεια της μέρας, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Η αντίθεση με τον Δία και τον Ποσειδώνα προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας αλλά οδηγεί και σε υπερβολές.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας και να περάσετε ένα ωραίο βράδυ μαζί του-ης ή αν είστε μόνες-οι να φλερτάρετε έντονα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού να ανακαινίσετε ένα χώρο ή να τον αναδιακοσμήσετε. Τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς οι απογευματινές ώρες προσφέρονται.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να αποφέρει τόσο σε ερωτικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να έχετε μια κατάκτηση σε μια έξοδο σας που θα σας μαγνητίσει!

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο άλλωστε της Σελήνης με τον Πλούτωνα που θα είναι σε επιρροή σήμερα απαιτεί ακριβώς αυτό το πράγμα από σας τους Λέοντες. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα ειδικά τις απογευματινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε την σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Και φυσικά μην ξεχνάμε την επιρροή της όψης αυτής και στην ερωτική σας ζωή που δυναμώνει τα συναισθήματα σας και σας χαρίζει περισσότερο σεξαπίλ.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρες σαν και την σημερινή μέσα σε μια περίοδο που υπάρχει κλίμα αστάθειας πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Ακόμη μπορεί για κάποιους από σας να υπάρχει και μια εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία που πιθανώς διαδραματίζεται μέσα στο χώρο εργασίας ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με πιο σωστή κρίση αυτές τις μέρες και είστε πιο επινοητικοί. Έτσι μολονότι το γενικότερο πλαίσιο είναι πιο απαιτητικό, μέρες σαν την σημερινή είναι πιο σταθερές και πιο αποτελεσματικές για σας. Το απόγευμα κανονίστε να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από το σπίτι αλλάζοντας περιβάλλον και κάνοντας δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και μια αίσθηση ανεμελιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η πρακτική Σελήνη στην Παρθένο, δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ένα πλαίσιο συνθηκών με αρκετές δυσκολίες. Σήμερα μπορεί να υπάρχουν και κάποια ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια σε θέματα οικογενειακά αλλά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να βοηθήσει να βρείτε λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε. Μολονότι δεν θα είναι μια ξεκούραστη μέρα για σας εν τούτοις θα είναι αρκετά ικανοποιητική από τις επαφές σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις