ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 14 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο τις πρωινές ώρες μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς όμως απ’ όσο πρέπει και ίσως πιο εριστικούς στις σχέσεις μας κι αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στην λεπτομέρεια του.

ΚΡΙΟΣ

Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Χείρωνα στο ζώδιο σας καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – όποια κι αν είναι αυτά – προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έρωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις, σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που αν το προσπεράσετε τώρα θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει. Τις πρωινές ώρες προσέξτε λίγο περισσότερο σε αντιπαραθέσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς. Αν διαφωνείτε καλύτερα να προσπαθήσετε με διπλωματικό τρόπο να δώσετε λύσεις. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει κάτι απρόοπτο και να πρέπει να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια νέα συμφωνία, μια αγοραπωλησία ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω ανεξάρτητα από το πως θα το πάρουν οι άλλοι. Άλλωστε η ειλικρίνεια σας είναι αυτή που ο κόσμος αγαπά σε σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη την διάρκεια της ημέρας και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση) αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορεί να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα τηρήσουν.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που σχηματίζει αντιθέσεις με την Αφροδίτη και τον Άρη, μπορεί να δημιουργήσει ένα φορτισμένο κλίμα στη δουλειά ή στο οικογενειακό περιβάλλον και να σπάσει τα νεύρα και του πιο ψύχραιμου από σας. Πριν σας πιάσει πανικός και αρχίσετε να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, σκεφτείτε ότι είναι κάτι παροδικό και ότι μπορείτε με λίγη υπομονή να το ξεπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα σας απασχολήσουν κυρίως δύο θέματα. Το ένα είναι η υγεία και το άλλο η εργασία. Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι αλλά και συνεπείς είναι η δουλειά. Αποφύγετε όμως το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις και να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί αυτή την στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Νεότερα άτομα του περιβάλλοντός σας ίσως να παραδειγματιστούν από ορισμένες δράσεις και πρωτοβουλίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειας σας να έχει την ανάγκη σας, αυξάνοντας την αίσθηση της πίεσης που μπορεί να νιώθετε εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου της δουλειάς. Το βράδυ ας είστε λίγο πιο ευέλικτοι καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό να δοκιμάσει τα νεύρα σας φέρνοντας απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε όχι όμως σε μακροπρόθεσμα πλάνα αλλά στο εδώ και τώρα! Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε εσείς οι Τοξότες να ελίσσεστε και να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι. Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ότι συνήθως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε αποφασισμένοι επίσης να φτάσετε στο βάθος σε κάποιο ζήτημα και να αναζητήσετε μια κρυμμένη αλήθεια. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ακόμη οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε τις πρωινές ώρες κάποιες αντιπαραθέσεις για πρακτικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο καθώς πολύ εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε απέναντι στους άλλους ανοιχτό μυαλό, γενναιοδωρία και ευγένεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να ελέγξτε λίγο περισσότερο τα συναισθήματα σας και να μην τα δείξετε προς τα έξω με ένταση ειδικά αν είστε θυμωμένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και προτιμήστε να μιλήσετε σε ένα φίλο-η που νιώθετε ότι σας καταλαβαίνει. Προσοχή και στην υγεία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022