ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 14 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο (όψη έντασης) ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο είναι η  κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη, κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές αλλά και όλη τη γκάμα των σχέσεων μας όπως και τα οικονομικά και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό, μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια.

Αν και δεν είναι αρμονική η όψη, το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες είναι στα ζώδια που κυβερνούν ο ένας του άλλου δηλαδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο που κυβερνά ο Ουρανός και ο Ουρανός στον Ταύρο που κυβερνά η Αφροδίτη μπορεί να προκύψουν και θετικά σενάρια. Κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικά κέρδη, ή επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε. Από την άλλη τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας συνδέει τον οίκο των φίλων με τον οίκο των οικονομικών κι αυτό μπορεί να δείχνει μια τάση για «αποστάσεις» με φίλους και συνεργάτες και η αιτία να είναι τα οικονομικά. Μπορεί τα οικονομικά να είναι αιτία διαφωνιών και προστριβών είτε στο χώρο της δουλειάς με τους συνεργάτες σας είτε ακόμη και με τους αγαπημένους σας. Το Σάββατο η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει μια εξωστρέφεια και είναι ιδανική μέρα για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφο και τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σας της Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζει τον τομέα των συνεργασιών αλλά και της καριέρας σας. Πιθανώς να υπάρχει μια διάσταση απόψεων με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε σχετικά με το πώς πρέπει να «φαίνεται» η δουλειά σας. Επειδή με αυτή την όψη είναι πολύ εύκολο να «σπάσουν» σχέσεις ή να δημιουργηθούν εντάσεις προσπαθήστε να απέχετε ή κάνετε ένα βήμα πίσω για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα. Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε την επιρροή αν θέλετε για να αξιοποιήσετε μια νέα ιδέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις κυρίως τις επαγγελματικές αλλά και σε θέματα υγείας. Η τάση σας θα είναι να μην ανεχτείτε πιέσεις από τους άλλους αλλά μπορεί σε μια συζήτηση να πάρετε μια ακραία απόφαση να σταματήσετε μια επαγγελματική σχέση. Η συμβουλή μου είναι πριν πείτε το «αντίο» αφήστε να περάσουν μερικές μέρες για να ηρεμήσουν τα πράγματα και ξαναδείτε το. Η Σελήνη στον Ζυγό το Σάββατο θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη κάνοντας τη μέρα πιο ευχάριστη για την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με την όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό κάποιος κυνηγά τις επιθυμίες του, τον έρωτα του, ακόμη και τα χρήματα του και κάποιος κυνηγιέται. Σε αυτή την περίπτωση επειδή πρόκειται για μια δυναμική όψη καλό είναι να πάρετε εσείς τον έλεγχο στα χέρια σας και να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Ουρανοκατέβατα και απρόσμενα μπορεί να τύχουν τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά αλλά και σε θέματα συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Αναταραχή φέρνει η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού που δεσπόζει μέσα στο Σαββατοκύριακο αγαπητοί Λέοντες και πιο πολύ επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε λίγο από μια σχέση που σας φορτίζει ιδιαίτερα (είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά) και να μείνετε λίγο μόνοι να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο είναι πιο θετικό ως μέρα για τις επιδιώξεις σας και μπορεί να περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μια έξοδο ή στις δραστηριότητες που επιλέγετε να κάνετε. Μια είδηση, μια συζήτηση, κάτι που διαβάσατε μπορεί να σας αφήσει έκπληκτους. Από την άλλη καλό είναι να αναλάβετε εσείς δυναμικό ρόλο στην καθημερινότητα σας με αυτή την όψη και να ενδιαφερθείτε να μάθετε κάτι καινούριο.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως ασταθής μπορεί να είναι η συμπεριφορά σας καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό τα ξημερώματα της Κυριακής. Η επιρροή βέβαια θα είναι σε ισχύ από το βράδυ του Σαββάτου. Με αυτή την όψη παράλληλα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα έχετε αυτή την τάση να κάνετε αυτό που σας προκύπτει σαν σκέψη χωρίς να υπολογίζετε πολύ. Αυτό συμπεριλαμβάνει από το να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που δεν σας χρειάζεται, να ακυρώσετε σχέδια που είχατε με κάποιο φίλο τελευταία στιγμή μέχρι και να προκύψει μια ουρανοκατέβατη γνωριμία πιθανώς κι από το διαδίκτυο που να σας αναστατώσει ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που δεσπόζει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Σκορπιούς σε θέματα σχέσεων και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Κάτι απρόοπτο μπορεί να προκύψει που να σας βγάλει εκτός προγράμματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν κυρίως των ερωτικών σας κι αυτό να σας ταράξει λίγο ψυχολογικά. Θα μπορούσε να υπάρχει μια ξαφνική συνάντηση με έναν – μία πρώην, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να δημιουργήσει αναστάτωση. Από την άλλη στα θετικά θα μπορούσε να προκύψει κάτι ξαφνικό και κεραυνοβόλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Γι’ αυτό σήμερα ετοιμαστείτε για όλα τα σενάρια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σας επηρεάζει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση με κάποιο φίλο ή ερωτικό σύντροφο ή μπορεί να μάθετε κάποια είδηση ξαφνικά σχετικά με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και να σας αναστατώσει. Από την άλλη αυτή η όψη τείνει σε παρορμητικές αγορές χωρίς απαραίτητα να τις έχουμε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο είναι από κάθε άποψη πιο φιλικό προς το ζώδιο σας με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και προσφέρεται για βόλτες, εκδρομές, εξόδους. Θα πρέπει όμως να είστε κάπως προσεκτικοί και στις σχέσεις σας γιατί θα έχετε μια τάση να θέλετε να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις στο σύντροφο σας. Αποφύγετε ακραίες αλλαγές στην εμφάνιση σας κυρίως αυτές που δεν έχουν περιθώριο βελτίωσης αν κάτι δεν σας αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργεί μέσα σας μια αίσθηση ανικανοποίητου στις σχέσεις και τα οικονομικά και να σας κάνει να ψάχνετε περισσότερο ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες. Αυτό βέβαια για τους δεσμευμένους μπορεί να σημαίνει μια τάση αδιαφορίας προς την σχέση την οποία θεωρούν δεδομένη ή μια τάση ανεξαρτησίας αν νιώθουν καταπιεσμένοι. Από την άλλη μπορεί αυτή η επιθυμία για το διαφορετικό να αγγίζει και την σφαίρα των επαγγελματικών ή των σπουδών.