ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς να αντιμάχονται σε δυσαρμονική όψη αντίθεσης, ενώ η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το τετράγωνο με τον Ερμή μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο η Σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που έγινε ακριβείας χθες δημιουργώντας δυσφορία και στη σημερινή μέρα.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) φέρουν περισσότερο το βάρος αυτών των όψεων σε ψυχολογικό επίπεδο. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο υπομονετικοί και σήμερα και να προσέχουμε ιδιαίτερα στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια η Πέμπτη έρχεται με πρακτικές κυρίως ενασχολήσεις και έγνοιες, με θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι έχετε βαρετά πράγματα να κάνετε. Όμως αν είστε λίγο υπομονετικοί είναι από τις μέρες που μπορεί να ξεμπερδέψετε με αρκετές εκκρεμότητες και να βρείτε και το χρόνο για μια βόλτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι είτε και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, γίνονται βουνό στο μυαλό μας και βραχυκυκλώνουμε. Αντί να μπλοκάρετε προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να ταξινομήσετε αυτά που έχετε να κάνετε σε βαθμό επείγοντος και μη. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου πιθανώς να νιώθετε απογοήτευση σε μια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δεν είναι ακριβώς αυτό που θα επιθυμούσατε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα πράγματα που λειτουργούν εξισορροπητικά. Ενδεχομένως είναι από τις μέρες που έχετε συσσωρεύσει πολλές εκκρεμότητες και πρέπει να τις ολοκληρώσετε. Η τάση φυγής θα είναι έντονη ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βρεθείτε στην πιο κοντινή παραλία και να δροσιστείτε από τη ζέστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο δεν μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο. Η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή εμπόδια σε ένα εγχείρημα ή μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μια δοσοληψία ή στις μετακινήσεις σας σήμερα.

 

 

ΛΕΩΝ

Η Πέμπτη έρχεται με αρκετές σκέψεις και ανησυχία κυρίως σε θέματα που αναφέρονται στα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας αλλά και σε θέματα σχέσεων. Η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο ενεργοποιεί το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου και μπορεί να σας κάνει να αμφισβητείτε ίσως κάποια απόφαση που πήρατε. Από την άλλη είναι πιθανόν να χρειάζεται να κάνετε κάποιες μικρές διορθώσεις για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με πολύ διαφορετική ενέργεια έρχεται η Πέμπτη. Θα είστε φουλ επικοινωνιακοί αυτές τις μέρες, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και μάλιστα χωρίς να περνάτε από πολλά φίλτρα αυτά που λέτε. Αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται προσοχή γιατί η ειλικρίνεια ναι μεν είναι αρετή από την άλλη δεν είναι πάντα έτοιμοι οι άλλοι να ακούσουν αυτό που θα τους πείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την παροιμιώδη ψυχραιμία σας. Βέβαια το να αποφεύγετε να εκφράσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα δεν είναι πολύ βοηθητικό για σας τους ίδιους. Κοιτάξτε λοιπόν να βρείτε τον τρόπο να αποσυμπιεστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απαιτητικές όψεις της, που ενεργοποιούν το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου με κάποιο τρόπο δοκιμάζουν το νευρικό σας σύστημα σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Δουλειά, σπίτι, σχέσεις με κάποιο τρόπο δοκιμάζονται ακόμη κι αν όλο αυτό συμβαίνει μέσα στο μυαλό σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και δημιουργεί πίεση σε νοητικό κυρίως επίπεδο. Ναι δεν είναι ακριβώς ότι θα ονειρευόσασταν, αλλά ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα σε πρακτικό επίπεδο για να μπορείτε να απολαύσετε κάποιες στιγμές πιο ξένοιαστοι αργότερα. Προς το παρόν μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις να διαχειριστείτε και να νιώθετε εξουθενωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών με μια μεγαλύτερη ίσως αγωνία για τα οικονομικά σας ζητήματα και τη δουλειά. Ίσως σήμερα μάθετε κάποια μυστικά ανθρώπων από τον κύκλο σας, αλλά εσείς προσέξτε αρκετά με τα δικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο και η αντίθεση της με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις να είναι προτεραιότητα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται φυσικά να συμφωνείτε σε όλα με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή τους φίλους σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να συζητάτε τις όποιες διαφορές και να στοχεύετε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Το άγχος για τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό ή και σε οικογενειακό επίπεδο δε θα λείψει σήμερα με το φλερτ Σελήνης – Κρόνου να κυριαρχεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βάλετε ως στόχο να περάσετε καικαλά. Φτιάξτε λοιπόν λίστα με τις προτεραιότητες σας και προσπαθήστε βήμα βήμα να τις ολοκληρώσετε για να καταφέρετε από την επόμενη εβδομάδα να είστε λίγο πιο χαλααροί.