ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 13 Μαΐου.

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα δώσει περισσότερο έμφαση στους χαλαρούς ρυθμούς και οτιδήποτε τρέφει την καρδιά μας. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το οποίο ενεργοποιείται από τη Σελήνη καθώς θα σχηματίσει όψεις και με τους δυο πλανήτες, σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη.

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι πολύ πιο βοηθητικό το Σάββατο για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά και για τις σχέσεις μας. Ευνοούνται οι συζητήσεις για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών. Στη δράση βέβαια είναι καλό να περάσουμε από την επόμενη εβδομάδα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης-Κρόνου σας  κάνει ιδιαίτερα παραγωγικούς και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στην οργάνωση του σπιτιού αλλά και σε θέματα των οικονομικών. Φυσικά ακόμη και στις θετικές όψεις, νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση από όγκο δουλειάς ή προθεσμιών. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα αλλά με αυξημένες απαιτήσεις. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια όμως γιατί πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο έρχεται για να ισορροπήσει τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας και να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε. Σαφώς θα έχετε και καλύτερη διάθεση οπότε όλα θα βγαίνουν πιο εύκολα. Ενδεχομένως να προκύπτει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Εξαιρετικό το βράδυ και για να κανονίσετε μια έξοδο ή να δείτε φίλους ακόμη καλώντας τους και στο σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε η μέρα προσφέρεται. Είναι επίσης μια καλή μέρα για αγορές γιατί θα έχετε την απαραίτητη δόση αυτοπειθαρχίας. Θετική μέρα για να κάνετε μια αποτίμηση και σε θέματα επαγγελματικά, να συνεργαστείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που αποτελείτε ομάδα, να έχετε θετική απόκριση από πελάτες ή από τους ανωτέρους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικής φύσης αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη προσφέρεται για να ενισχύσετε φιλίες, ερωτικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των ορίων και της πειθαρχίας είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Αν τις προηγούμενες μέρες, έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστούσε με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω, εκεί που πρέπει. Γενικότερα σήμερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης. Είναι ιδανική μέρα για να κάνετε τα σχέδια σας αλλά και για να απολαύσετε κάποιες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει ιδιαίτερα παραγωγικό το Σάββατο και συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να βοηθήσει να γειωθείτε λίγο, να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους επαγγελματικούς στόχους που θέτετε. Κυρίως να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε είτε στη δουλειά είτε στα οικονομικά. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας η σημερινή μέρα προσφέρεται. Ακόμη αν θέλετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες από τη δουλειά φροντίστε να το επιτύχετε σήμερα το πρωί για να μην το μετανιώσετε το βράδυ που όλοι θα διασκεδάζουν. Θετική μπορεί να είναι και η κατάληξη σε θέματα οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και το μυαλό ταξιδεύει αυτές τις μέρες με τη Σελήνη στους Ιχθύς η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις, να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό. Εξαιρετική μέρα για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου λειτουργεί ως αντίπαλο δέος στην κάπως ρευστή και ασταθή επιρροή της Σελήνης στους Ιχθύς αυτό το Σαββατοκύριακο. Σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Από την άλλη είναι από τις μέρες που κάποιος στο περιβάλλον σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανέβετε ψυχολογικά αν νιώθετε πιεσμένοι υπενθυμίζοντας σας πόσα εμπόδια και δυσκολίες έχετε περάσει με επιτυχία στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου βοηθά να αναλάβετε δράση και περισσότερες ευθύνες. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα. Κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας. Από την άλλη πλευρά μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το σύντροφο ή τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο έρχεται για να σας λυτρώσει κάπως. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. Για σας μπορεί να έχει κι ένα θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καριέρας σας μέσα από μια καλή κριτική που ίσως δεχτείτε ή ακόμη και μια προαγωγή. Μην ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης καθώς και αυτά θέλουν φροντίδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι μια ιδιαίτερα σταθεροποιητική όψη που σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Είναι επίσης μια μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια της δουλειάς ή των σπουδών αλλά και να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ακόμη και μακρινό.