ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 13 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, η οποία δίνει στη Δευτέρα μια τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα, ενώ υπάρχει και μια ανάγκη για αλλαγές ή και για να σπάσουμε τους κανόνες.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, αλλά από τις 12:13 και μέχρι τις 13:36 θα είναι σε φάση κενής πορείας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον πιο εξωστρεφή Λέοντα. Τις βραδινές ώρες κυριαρχεί το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που προσδίδει σοβαρότητα στις επαφές μας.

ΚΡΙΟΣ

Με κυρίαρχη την όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας,φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα από το φιλικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως κάποιοι άνθρωποι σάς οδηγούν σε λάθος αποφάσεις στα οικονομικά σας. Ή θέλετε να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο και συναντάτε αντιδράσεις. Αν πρόκειται για δικά σας χρήματα, ίσως πρέπει να το τολμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σάς οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές, πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Διαλέξτε σοφά, αν βρίσκεστε αντιμέτωποι με διλήμματα, την επιλογή σας και να την στηρίξετε μέχρι τέλους. Το βράδυ θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Το βράδυ θα είναι σαφώς πιο άνετο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιο σας στρέφοντας την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα. Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι ίσως ανακαλύψετε ακόμη και τυχαία ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας επαγγελματικό ή φιλικό είναι πιθανόν να σας χειρίζεται. Υπάρχει επίσης περίπτωση να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, ίσως φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα ή μπορεί και μια συμπεριφορά απροσδόκητη ή κάπως εκκεντρική από κάποιο άτομο στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Μια συζήτηση θα ήταν ότι πρέπει αλλά πιθανώς να πρέπει να γίνει σε μια πιο χαλαρή μέρα χωρίς ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να σας βάλει σε διλήμματα ή και να δημιουργήσει ένταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Από τη μια ξέρετε ότι έχετε πολλά να κάνετε κι από την άλλη ο Ουρανός έρχεται να σας αποπλανήσει να μην κάνετε τίποτε που «πρέπει». Αποφύγετε την έκθεση και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό που φημίζεται για τα απρόοπτα που φέρνει, αλλά και την ένταση στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περίεργα ή εσωτερικά ανήσυχοι. Όλο αυτό θα πρέπει να το προσέξετε τόσο στον χώρο της εργασίας σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα ειδικά τις πρωινές ώρες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα σας, αλλά θέλει ιδιαίτερο χειρισμό στις σχέσεις σας. Με κάποιο τρόπο ίσως νιώσετε ότι ο σύντροφος σας ή ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο, συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από αυτό που προσδοκάτε. Και μπορεί μια κουβέντα να είναι κάπως άβολη από την άλλη όμως ίσως πρέπει να την τολμήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό μες τον τομέα της δουλειάς, αλλά και της φυσικής κατάστασης που απαιτεί να κάνετε αλλαγές εδώ και τώρα στις καθημερινές σας ρουτίνες. Από την άλλη μπορεί να σας προβληματίζουν διάφορα πράγματα πιο πρακτικής κατεύθυνσης αλλά και τα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό. Μπορεί να υπάρχει μια απρόσμενη εξέλιξη σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή και τα θέματα του έρωτα και των προσωπικών σας σχέσεων. Από την άλλη μπορεί να προκύπτει ανάγκη ξαφνικών εξόδων με αυτή την όψη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας καταναλωτική μανία αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κι από ένα άτομο στη δουλειά που σας καταπιέζει. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε σε όλους «ναι». Το απόγευμα προσοχή σε αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Δευτέρα με τη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και ίσως κάποια απρόοπτα στο χώρο της δουλειάς. Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά.