ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τo Σάββατο είναι μια μέρα που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Όμως θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων ειδικά τις απογευματινές ώρες μπορεί να μας δυσκολέψουν ή θα αντιμετωπίζουμε μικρά αλλά εκνευριστικά εμπόδια. Το βράδυ του Σαββάτου ξεκινά ένα λίγο πιο έντονο, σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, διάστημα που εκτείνεται μέχρι την Τρίτη.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η μέρα είναι κάπως πιο προφυλαγμένη και σίγουρα μπορείτε να ελιχθείτε πιο εύκολα ανάμεσα στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν κυρίως σε σχέση με τις επαφές σας ή με τις μετακινήσεις σας. Το πρωινό προσφέρεται για τις βόλτες σας και για να δείτε φίλους. Το βράδυ σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση πιθανώς και κουρασμένους ή ταλαιπωρημένους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που παίζει παιχνίδια κυρίως στις επαφές σας με τους άλλους και θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι. Προσπαθήστε να μην γίνεστε επικριτικοί χωρίς πρώτα να έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά. Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Το βράδυ είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με την παρέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο δεν διευκολύνει πολύ να εξελιχθούν αυτά που σχεδιάζετε με ομαλό τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε υπομονετικοί και βασιστείτε περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό της στιγμής. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο και να νιώσετε πίεση. Καλό θα ήταν γενικώς να είστε πιο συνετοί αυτές τις μέρες με τα οικονομικά σας και να βρείτε τρόπους να κάνετε οικονομία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στον δικό σας κόσμο και προσπαθείτε να είστε ψύχραιμοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Από το βράδυ και μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και επανέρχεστε από το σύννεφο και θέλετε δεν θέλετε θα πατήσετε στη γη αφού θα υπάρχουν ρεαλιστικές ανάγκες, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους δίνοντας μια πιο ευχάριστη νότα στις επαφές σας με τους άλλους. Βέβαια μη φανταστείτε ότι τα πράγματα θα ρέουν όπως τα έχετε οργανώσει στο μυαλό σας. Τις βραδινές ώρες προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε μόνο σε σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου δίνει έμφαση κυρίως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Είναι όμως από τις μέρες που τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει γι’ αυτό επιστρατεύσετε την επινοητικότητα σας και την υπομονή σας. Από το βράδυ, όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα κι επίσης να νιώσετε τη στήριξη που μπορεί να σας προσφέρουν οι συνεργάτες και οι φίλοι σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη είναι πιο βοηθητική από τους Διδύμους, μολονότι όχι τόσο παραγωγική όσο θα θέλατε για να προχωρήσουν τα θέματα σας με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το αυριανό σας πρόγραμμα με πολλές υποχρεώσεις για να μην χάσετε τον έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν το Σάββατο, αλλά δύσκολα ίσως θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επιθετικοί και στην προσωπική σας ζωή αν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν. Αξιοποιήσετε το βράδυ για χαλαρές και διασκεδαστικές δραστηριότητες χωρίς πιέσεις και προγράμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη απέναντι σας μέχρι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, εξακολουθεί να σας κάνει τη ζωή λίγο πιο δύσκολη, με μικρά εκνευριστικά πράγματα που προκύπτουν. Μην δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Η Σελήνη στον Καρκίνο το βράδυ του Σαββάτου σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, ενδεχομένως και κάπως κουρασμένους. Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου και είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, εμπόδια στο να κάνετε τη δουλειά σας ή ακόμη και στις μετακινήσεις σας μπορεί να υπάρχουν κωλύματα. Από το βράδυ αρχίζει μεγαλύτερη πίεση η οποία μπορεί τις επόμενες τρεις μέρες να κορυφωθεί ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο μεγαλύτερο μέρος του το Σάββατο δεν θα σας ζορίσει ιδιαίτερα. Βέβαια μην περιμένετε να κάνετε και τεράστια πρόοδο. Αργότερα η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στα θέματα της δουλειάς. Αξιοποιήσετε το βράδυ για να ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν είναι πολύ βοηθητική για να σημειώσετε την πρόοδο που θέλετε, αλλά δεν πειράζει αν πρόκειται για μια μέρα. Μάλιστα η συμβουλή μου θα ήταν αν μπορείτε να μην πιέσετε πολύ το πρόγραμμα σας το Σάββατο. Αξιοποιήστε τις βραδινές ώρες και για να ξεκουραστείτε και για να κάνετε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.