ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 13 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Για πρώτη φορά η Σελήνη από τον Τοξότη θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μπορεί να κάμψει λίγο τον ενθουσιασμό της αλλά θα της προσφέρει κι ένα πιο γειωμένο και παραγωγικό πλαίσιο για να αξιοποιήσει τη δυναμικότητα της.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα αλλά σε κάθε περίπτωση πιο σταθερή σε σχέση με αυτές που έπονται.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια θετική Σελήνη για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όμως η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες κι ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτές τις μέρες χρειάζεται προσοχή σε θέματα δουλειάς και σχέσεων με προϊσταμένους και συνεργάτες γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε. Πρόκειται για την πιο ασταθή και μπερδεμένη εβδομάδα του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ως ένα βαθμό αρκετά πιεστικές μέρες τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες ακόμη κι αν διαφωνείτε με κάποιους.

ΛΕΩΝ

Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Γενικώς οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Θα έχετε αυξημένο άγχος όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς αλλά και της οικογένειας και δυστυχώς κι αρκετή θολούρα. Βέβαια σε σχέση με τις επόμενες τρεις μέρες η Δευτέρα είναι αρκετά πιο θετική.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη και τον τομέα της επικοινωνίας με τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι ή να μην έχετε τις επιλογές που θέλετε μπροστά σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας αναστατώνει περισσότερο από τους άλλους και το πρωί στη δουλειά να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Στη συνέχεια της μέρας θα έχετε θετικότερες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα σάς ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα προσωπικά σας σχέδια αλλά πιθανώς να έρθετε σε κόντρα με αυτά που μπορεί να θέλουν οι άλλοι για σας από το χώρο εργασίας ή και του σπιτιού. Όταν κοντράρονται η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο, αυτά που θέλει η καρδιά σας μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά που θέλουν οι άλλοι και να καταπιέζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το που περάσει η Σελήνη στον Τοξότη θα έρθει αντιμέτωπη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στους Ιχθύς το πρωί. Έτσι ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την απαιτητική όψη που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα το πρωί με τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που ίσως έχει κάποιες απόλυτες ιδέες και βρίσκετε τεράστια αντίσταση όταν προσπαθείτε να συζητήσετε κάτι μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καριέρα σας, με τη Σελήνη στον Τοξότη θα είναι προτεραιότητα. Όμως φαίνεται ότι μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις από τους συνεργάτες σας και να μην υπάρχει συμφωνία σχετικά με το πως θέλετε να γίνει η δουλειά ειδικά τις πρωινές ώρες. Ή μπορεί να υπάρχουν και διαφορές σε υποκειμενικά ζητήματα κι εκεί θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για να συμφωνήσετε.