ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ερμή στον Ζυγό και τα δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα μπορεί να βοηθήσει να έχουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις, να είμαστε πιο θετικοί στο να εκφράσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας και σαφώς να έχουμε εξελίξεις στα πράγματα.

Ταυτόχρονα η Πέμπτη είναι από κάθε άποψη και η πιο θετική μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μια συμφωνία ή να πάρουμε μια σημαντική απόφαση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μια πιο ψύχραιμη Σελήνη και μάλιστα σε ωραία όψη προς τον Δία στο ζώδιο σας είναι μια μέρα για να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά και χωρίς μελοδραματισμούς. Αν νιώθετε ότι πήρατε απόσταση από κάποιους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να είναι στη ζωή σας είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό όμως μιλά για κάποιου είδους συμβιβασμό που πρέπει να κάνετε είτε για να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε είτε για να εξασφαλίσετε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πράγματα που αγαπάτε να κάνετε ή στους ανθρώπους σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να απαλλαγείτε από δευτερεύουσες υποχρεώσεις και από πράγματα που δεν είναι σημαντικά μες τη μέρα για να διατηρήσετε την ενέργεια σας και για όσα θέλετε εσείς να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν τις προηγούμενες μέρες ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει. Η αυτοπεποίθηση σας άλλωστε θα βοηθήσει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώθετε κούραση ή ότι έχετε εξαντληθεί κάπως πνευματικά ή ψυχολογικά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι η λύση σας. Δηλαδή το σπίτι, αφού σε αυτό τον τομέα βρίσκεται ο Ερμής, είναι η λύση στην ανάγκη ξεκούρασης και αποφυγής περιττών συναντήσεων και επαφών. Αν έχετε την ευχέρεια ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή σε ένα αγαπημένο και ήρεμο μέρος που έχετε όμορφες αναμνήσεις θα ήταν ό,τι πρέπει τις μέρες που έρχονται.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι σας ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι σε μια έξοδο. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων αλλά και συζητήσεις πιο χαλαρές με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά. Εκμεταλλευτείτε το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το θέμα είναι ότι μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πως θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών. Πόση ασφάλεια και σταθερότητα δηλαδή θα σας παρέχει μια τέτοια πρόταση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων ένα τρίγωνο με τον Ερμή στο ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες σήμερα. Το πιθανότερο όμως είναι ότι η πηγή του στρες δεν είναι εξωτερική. Δεν σας πιέζει κάποιος ή μια κατάσταση απαραίτητα και νιώθετε έτσι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φαίνεται ότι μπορείτε πιο άνετα να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε. Από την άλλη βέβαια ίσως σας είναι δύσκολο να αποφύγετε να σας διακόπτουν κάθε τρεις και λίγο είτε συνεργάτες είτε ακόμη και συγγενείς και οι δικοί σας άνθρωποι με τα δικά τους προβλήματα και να σας αποσυντονίζουν λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε μην σας πιάνει ο εγωισμός και παιδεύεστε μόνοι σας όταν μπορεί κάποιος άλλος να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Καλή μέρα για να συζητήσετε το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια διαπραγμάτευση. Όμορφη μέρα και για να το ρίξετε λίγο έξω με φίλους ή να κανονίσετε μια όμορφη έξοδο με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως πρέπει προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία να μοιραστείτε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις και με άλλους είτε στη δουλειά είτε και στο σπίτι. Αν έχετε κάτι που χρειάζεται πολύωρη ενασχόληση προκειμένου να το ολοκληρώσετε δείτε μήπως το αναβάλλετε για μια άλλη μέρα ή να το μοιράσετε σε κομμάτια και να ασχοληθείτε περισσότερες μέρες αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ακόμη νοιαστείτε λίγο περισσότερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Υδροχόους. Είναι η μέρα σας για να κανονίσετε μια έξοδο για διασκέδαση, να δείτε φίλους, να φλερτάρετε, να οργανώσετε μια εκδρομή για το γουηκέντ και γενικώς να χαλαρώσετε κάποιες ώρες μακριά από έγνοιες και προβληματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το θέμα είναι ότι ακόμη κι αν εξηγήσετε στους φίλους σας μια κατάσταση που σας προβληματίζει ενδεχομένως να μην κατανοούν τις κινήσεις σας αλλά από την άλλη δεν είναι βέβαιο ότι ξέρουν ακριβώς και τι μπορεί να σας ωθεί να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Το σημαντικό αγαπητοί μου Ιχθύες είναι να ξέρετε εσείς τι θέλετε και ποιες αποφάσεις θα οδηγήσουν καλύτερα τα βήματα σας στο μέλλον ακόμη κι αν φαίνεται δυσνόητο στους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: