ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα σχηματίσει από το ζώδιο του Κριού ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που είναι απαιτητική όψη. Επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου που μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ένταση τις πρωινές ώρες, να γίνουν αποδέκτες χειριστικών συμπεριφορών και να δοκιμαστεί το νευρικό τους σύστημα. Πιο άνετη η μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα νιώθετε πολύ πιο κυκλοθυμικοί. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και με ένταση. Προς το βράδυ οι φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπάτε θα σώσουν την παρτίδα γι’ αυτό κανονίστε μια έξοδο μαζί τους για να κλείσει η μέρα σας με όμορφο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Κριό, δημιουργεί μια όψη έντασης με τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί στήνοντας ένα σκηνικό πολέμου και στη δική σας περίπτωση ίσως και παρασκηνιακού πολέμου γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους αλλά και στον τρόπο που τα λέτε μέχρι το μεσημέρι. Φυσικά θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με το σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Από την άλλη, αν το θέμα δεν είναι τα οικονομικά, μπορεί να είναι συμπεριφορές των συνεργατών σας που είναι πολύ απαιτητικές.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Ακόμη μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και αντιδράσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πολύ πιο αισιόδοξο το απόγευμα.

ΛΕΩΝ

Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Πλούτωνα το πρωί που είναι έντονη μπορεί να σας κάνει να «βράζετε» και να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης ίσως στο χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν, καλύτερα να αδιαφορήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταρχάς αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη προσέξτε στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Δύσκολη μέρα και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Τρίτη είναι από τις απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έτσι θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι κλίμα έντασης είτε στο χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικό και σήμερα να προσέξετε και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, εσείς οι Σκορπιοί ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Τα πράγματα εξομαλύνονται ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη περνά στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις που θα σας απασχολήσουν και τις επόμενες ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και μπορεί αυτοί οι δυο τομείς να είναι η αφορμή για τσακωμούς, έντονες συζητήσεις ή και συσσώρευση θυμού από την πλευρά σας. Ενδεχομένως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή μπορεί να υπάρχουν προθεσμίες που πρέπει να τρέξετε για να είναι όλα έτοιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε, ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά όχι τουλάχιστον σήμερα και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Το απόγευμα είναι πολύ πιο θετικό και μάλιστα μπορεί να προκύπτει και μια καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα ή και στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη Σελήνης – Πλούτωνα δυναμιτίζει την καθημερινότητα σας και προκαλεί τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης, τσακωμών και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις κυρίως στο χώρο εργασίας, περιφρουρήστε την υγεία σας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς που άτομα που δεν γνωρίζετε (πχ στο δρόμο).

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα επηρεάζει ιδίως τις πρωινές ώρες. Με αυτή την όψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και σε ζητήματα που σχετίζονται με φίλους, συνεργάτες. Επειδή υπάρχει η τάση για εκνευρισμό και παρορμητικές αντιδράσεις κοιτάξτε εσείς πως θα ελέγξετε την συμπεριφορά σας. Αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών γιατί δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 09/09/2022 – 23/09/2022: Τι να περιμένουμε;