ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 13 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς εντείνοντας τις τάσεις φυγής μας καθώς έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος και η σημαντικότερη καλοκαιρινή θρησκευτική μας εορτή της Παναγίας. Η μοναδική όψη που σχηματίζει η Σελήνη το Σάββατο είναι η αντίθεση με τον Ερμή στην Παρθένο.

Καθώς πολλοί θα ταξιδεύουν αυτή τη μέρα, είτε για το τριήμερο είτε για διακοπές, ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στους δρόμους και λιγότερο βιαστικοί. Η όψη αυτή παραπέμπει και σε ασυμφωνίες ή παρόρμηση στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας δημιουργεί τάσεις φυγής καθώς θα διελαύνει στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκος είναι ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Η κύρια όψη της είναι η αντίθεση της με τον Ερμή και έτσι δε θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον. Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δίνει έμφαση στους φίλους. Μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις, βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. Η αντίθεση της προς τον Ερμή μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες, αλλά με προσωρινό χαρακτήρα κι όχι κάτι ανυπέρβλητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, ακόμη κι αν είστε διακοπές, το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτή με κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας. Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας, έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει με κάποια επαγγελματικά νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με μια ταξιδιάρα Σελήνη έρχεται το Σαββατοκύριακο, καθώς για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο θα διελαύνει στον 9ο οίκο που σχετίζεται με τα ταξίδια κι όχι μόνο. Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίζετε να φύγετε για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου για να αλλάξετε παραστάσεις.  Αν είστε αδέσμευτες-οι δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα και να έχετε έτσι εξελίξεις στα προσωπικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από τους Ιχθύς διελαύνει στον 8ο Ηλιακό σας οίκο σας και αυτό σας ρίχνει κάπως στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων. Αν όλα πάνε ρολόι σε θέματα προσωπικά είναι από τις μέρες που μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την επαφή με τον σύντροφο σας και να δεθείτε πιο πολύ. Αν όμως τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα, τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση με την αντίθεση Σελήνης-Ερμή. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε ό,τι προκύπτει και μην το κρατάτε μέσα σας. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν, αλλά προσέξετε τις παρορμητικές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια σούπερ κοινωνική μέρα για σας με τη Σελήνη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων να δημιουργεί μια αρκετά ευχάριστη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τους φίλους σας αλλά και τον σύντροφο σας. Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και γενικά να περάσετε όμορφα στις επαφές σας με τους άλλους. Απλά με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή με κάποιο τρόπο θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και οι αντιδράσεις σας μπορεί να φαίνονται υπερβολικές.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, στις σχέσεις με συνεργάτες ή στους ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σας. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε λίγο, κάντε μια βουτιά στη θάλασσα, αποτοξινωθείτε λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων μέσα στον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας ξυπνά το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Αν έχετε άδεια είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. Αν τώρα εργάζεστε, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να κάνετε πλάνα για το βράδυ του Σαββάτου. Αν είστε γονείς μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, αλλά κι εσείς που δεν έχετε δικά σας παιδιά μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο παρέα με τα παιδιά ίσως των στενών συγγενών ή φίλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί να κανονίζετε μαζί τους τα πλάνα σας για τη γιορτή της Παναγίας και το τριήμερο. Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για άλλα καλοκαίρια ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί στις αντιδράσεις σας. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους. Μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι-ες και να θέλετε να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας στους Ιχθύς, δίνοντας μια πιο εξωστρεφή και ιδιαίτερα επικοινωνιακή χροιά στο Σάββατο. Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποια πλάνα για τη γιορτή της Παναγίας με τους δικούς σας ανθρώπους η μέρα προσφέρεται, αλλά προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι αν κάποιος σας τα αλλάζει τελευταία στιγμή. Μπορεί με τον Κρόνο στον τομέα των οικονομικών να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση ή να αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας βαραίνουν. Μην επηρεάζεστε από το τωρινό σας συναίσθημα. Αργά ή γρήγορα θα ξεμπλοκάρουν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τους Ιχθύς είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας αλλά μια χαρά επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί ακόμη κι αν δεν έχετε άδεια και εργάζεστε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές. Με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών και σε αντίθεση με τον Ερμή ενδεχομένως να μη μπορείτε να πειθαρχήσετε την παρόρμηση σας και να κάνετε αγορές που δεν σας χρειάζονται. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να έχετε κάποια ζητήματα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου φέρνοντας σας στο επίκεντρο, αλλά προσδίδοντας σας παράλληλα λίγο άγχος για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας καλά. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι για τη γιορτή της Παναγίας και το τριήμερο, αλλάζοντας παραστάσεις σε ένα τόπο που αγαπάτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άλλοι μπορεί να έχετε αυξημένες επαφές για επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους. Γενικά η εβδομάδα τελειώνει με έντονους ρυθμούς, μαζί όμως και με κάποια επιβάρυνση σε ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/08/2022 έως τις 05/09/2022: Φλογερά συναισθήματα και πάθη

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/08/2022: Ποια ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Λέοντες στις σχέσεις τους