ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 13 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα πραγματοποιείται η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που στρέφει την προσοχή μας στους (κυρίως επαγγελματικούς) στόχους μας για το μέλλον. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο πραγματοποιείται επίσης και μας επιτρέπει να δούμε τους προσωπικούς και οικονομικούς μακροπρόθεσμους στόχους μας πιο καθαρά.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μάς ζητά να κάνουμε κάποια θυσία στην ανεμελιά για να επιτύχουμε τους σημαντικούς μας στόχους. Η επιρροή του εξαγώνου Ερμή – Ουρανού που ολοκληρώνεται αύριο μας ωθεί να μην περιορίσουμε τον εαυτό μας και τον τρόπο σκέψης μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας – οικογένειας, είναι δυνατή αλλά δεν θα σας δυσκολέψει απαραίτητα. Ίσως προκύψει κάτι θετικό σε θέματα καριέρας. Από την άλλη ίσως σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο επιτυχημένοι είστε και για το μέλλον της καριέρας σας. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα σάς δημιουργεί το αίσθημα ότι κινείστε σε κινούμενη άμμο. Η καλύτερη αντίδραση είναι να ηρεμήσετε. Προσπαθήστε να προφυλάξετε την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος ρίχνει φως στη κοσμοθεωρία σας, σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά και επαγγελματικά θέματα. Ίσως κάνετε απολογισμό πεπραγμένων, αναζητώντας τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας και τι μπορείτε να αλλάξετε. Όμως τώρα, δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε, λοιπόν, κι όχι τι καινούριο θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος ρίχνει άπλετο φως σε θέματα που αφορούν τόσο σε οικονομικά ζητήματα μέχρι τα πιο βαθιά συναισθήματά σας. Προστατέψετε τα όρια σας και στους δύο τομείς και δείτε επίσης πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πηγές εσόδων. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με το σύντροφό σας. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις, γάμους και συνεργασίες «φωτίζει» η σημερινή υπερπανσέληνος. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει ένταση στην προσωπική τους ζωή. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μεγάλη ένταση στο περιβάλλον εργασίας. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων. Προσπεράστε, μην αντεπιτίθεστε και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποστασιοποιούμενοι. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας της δικής σας αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά, να διορθώσετε κακές σας συνήθειες, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα αποτελεσματικό πλάνο άσκησης. Είναι ακόμη η ώρα να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία Πανσέληνος στον φιλικό σας Αιγόκερω θα σήμαινε περισσότερη χαρά, διασκέδαση, έρωτα, υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας ή την απογείωση ενός επιχειρηματικού σας σχεδίου. Καθώς αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί τον Πλούτωνα δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Αν δεν τα καταφέρετε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια Υπερπανσέληνος που ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας – οικογένειας σχηματίζεται φέρνοντας περισσότερο ζόρι κυρίως σε σας του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου. Τα πράγματα σήμερα και αύριο ίσως να μην κυλήσουν όπως θέλετε. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για καθυστερήσεις και για ανατροπές και να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος, εστιάζει το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Η επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο και η οδήγηση ζητούν επίσης την προσοχή σας. Δείξτε προσοχή σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Αποφύγετε τις αγορές ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας έρχονται στην επιφάνεια. Επιπλέον ίσως σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι κι αν σας το δείχνουν. Πάρτε απόσταση από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Δεν είναι καιρός να προσφέρετε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους. Θα μπορέσετε να το κάνετε καλύτερα σε μία πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας πράγμα που σημαίνει ότι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απαισιόδοξοι θα βιώσετε μία δύσκολη Πανσέληνο Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου ίσως νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Οι ανασφάλειες γίνονται πιο έντονες. Αποφύγετε να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική και προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας. Η πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας με πίστη στον εαυτό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή υπερπανσέληνος σάς βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα που μπορεί να βιώνετε. Είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αποφάσεις δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τηφυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος ρίχνει φως στις ερωτικές, επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις σας, όπως και στις πληγές που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις. Κάποιοι ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη έναν κατάλληλο κύκλο ανθρώπων, ενώ άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Ιχθύες δεν είναι μόνο να «ανήκετε» αλλά να « ανήκετε» εκεί που θέλετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια