ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 13 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και οι κύριες όψεις που σχηματίζει είναι μια αντίθεση με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Επειδή το συναίσθημα πάει μπροστά η τάση θα είναι να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να τα δραματοποιούμε. Οι βραδινές ώρες είναι σαφώς πιο ευχάριστες.

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στην δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να την σπαταλάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλίμα ζωντανεύει αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα συνεργάτη ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πως νιώθετε παρά να ακούσει μισόλογα από άλλους και στο τέλος να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Φυσικά και από την δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει ενόχληση καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Η Σελήνη στην πορεία της στην Παρθένο δείχνει ότι δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στην δουλειά καθώς μπορεί οι σχέσεις τόσο με αυτούς που συμβιώνετε όσο και με αυτούς που συνεργάζεστε να περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορείτε να βγάζετε πέρα περισσότερα από 1-2 πράγματα. Όμως η σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει λίγο περισσότερο γιατί μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει και να σας πετάξουν εκτός προγράμματος.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στους φιλικούς σας Διδύμους και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή μεταφράζονται μόνο θετικά για τη διάθεση, τις σχέσεις και τους στόχους σας. Η ημέρα είναι επικοινωνιακή και μπορείτε να την αξιοποιήσετε κάνοντας μία συζήτηση είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα, καθώς οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα δεκτικοί απέναντί σας. Η μέρα είναι εξαιρετική και για την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα προχωρήσει αρχικά σε μια αντίθεση με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και στην πορεία θα σχηματίσει αντιθέσεις και με τους άλλους πλανήτες που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Και μολονότι δεν είστε άνθρωποι των αναβολών η συμβουλή μου είναι να προτιμήσετε τις βραδινές ώρες για να βάλετε κάτι πιο δύσκολο και απαιτητικό ή μια σημαντική συζήτηση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο από το απόγευμα κι έπειτα υπόσχεται καλύτερη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανώς να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι οπότε καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να ξεκουραστείτε από το να μιλάτε στα τηλέφωνα ή να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα προβλήματα των άλλων. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, τα συναισθήματα σας. Πιο πολύ θα σας ωφελήσει ένας περίπατος ή λίγος διαλογισμός αν γνωρίζετε παρά η επαφή με κόσμο μια μέρα σαν την σημερινή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε την δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στην δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε μια συζήτηση ή να βάλετε κάτω από το χαλάκι ό,τι σας προβληματίζει. Αντιθέτως με ειλικρίνεια πρέπει να εκφράσετε την αντίθεση ή τον προβληματισμό σας σε κάτι γιατί έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Υδροχόοι δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα- δυο σημαντικά πράγματα για να μην χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. Από την άλλη σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων κρύβοντας έτσι την ενόχληση σας. Καλύτερα να είστε ευθείς και ειλικρινείς με το απαραίτητο τακτ βέβαια σε αυτά που θα πείτε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την ροζ Πανσέληνο στις 16/04/2022 στον Ζυγό;