ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 13 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ποσειδώνας φαίνεται να δυσκολεύει τη ζωή μας, φέρνοντας αρκετή σύγχυση. Κι αν μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε όλο το Σαββατοκύριακο σε μία φράση αυτή θα ήταν «τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται». Γι αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι το βράδυ της Κυριακής που θα περάσει στον Λέοντα και ενδεχομένως, να νιώσουμε μεγαλύτερη αδράνεια. Οι απογευματινές ώρες της Κυριακής έχουν την επιρροή της αντίθεσης Σελήνης – Πλούτωνα που δημιουργούν λίγο πιο πιεστική ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Παρά τη ζεν κατάσταση που επιδιώκετε αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί σήμερα, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες, να υπάρχει μια είδηση ή να έχετε μια συζήτηση που μπορεί να σας βγάλει περισσότερη ένταση και εκνευρισμό. Αν δεν μπορείτε να την αποφύγετε προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι. Το βράδυ της Κυριακής με τη Σελήνη στον Λέοντα, αναμένεται σαφέστατα πιο διασκεδαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες, η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να κάνει πιο δύσκολο να ξεχωρίσετε ποιον πρέπει να εμπιστευθείτε και ποιον όχι. Επίσης, είναι πιθανόν να νιώθετε πιο μπερδεμένοι σε σχέση με τους στόχους σας αυτές τις μέρες. Γι αυτό το λόγο, σκεφτείτε περισσότερο αλλά μην αναλάβετε δράση ή κάνετε μία καινούργια αρχή, μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα πέσει περισσότερο φως!

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι πιθανόν και να μην βγάλετε άκρη σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Επίσης, ίσως να περιμένατε μία επαγγελματική αναγνώριση ή εξέλιξη σ’ αυτόν τον τομέα που όμως, δεν βλέπετε. Παρόλα αυτά, μην χάνετε  την αυτοπεποίθηση σας. Προσοχή στα οικονομικά σας, τα περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί θα έχετε μια τέτοια τάση.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι μόνο η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που δεν ευνοεί να συγκεντρωθείτε όπως θα θέλατε, τη σημερινή μέρα, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα, προσέξτε περισσότερο στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές γιατί μπορεί να νιώσετε πίεση και να σας βγει σε γκρίνια ή και θυμό.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και ρίσκο. Παρόλα αυτά τις απογευματινές ώρες θα μπορούσατε να ξεκαθαρίσετε σε μια φιλική σχέση ή σε μια σχέση με κάποιους συνεργάτες σας πως βλέπετε εσείς το κοινό σας μέλλον. Τα επίπεδα της ενέργειας σας θα αρχίσουν να ανεβαίνουν με την άφιξη της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο μετά τις 9:31 το βράδυ της Κυριακής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε μια σπουδαία απόφαση ή να υπογράψετε κάτι εξαιρετικά δεσμευτικό για το μέλλον σας. Πάρτε το χρόνο σας. Σε γενικότερες γραμμές, δώστε προσοχή στην τάση να μεγαλοποιείτε και να παίρνετε προσωπικά ό,τι μπορεί να συμβαίνει
γύρω σας και κυρίως στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή μέρα, ίσως το ενδιαφέρον σας μονοπωλήσουν θέματα που αφορούν την καριέρα και τους
επαγγελματικούς σας στόχους και μπορεί να έλθετε σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το βράδυ της Κυριακής θα είναι σαφώς πιο ευχάριστο. Τι λέτε για μία έξοδο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί, οι Ποσειδώνιες επιρροές θα διατηρηθούν μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Κάποιες φορές αυτές οι όψεις μας κάνουν να χαλαρώνουμε και τα όρια μας. Προσέξτε μόνο τι υπόσχεστε και σε ποιον για να μην βρεθείτε με πράγματα που δεν θέλετε αργότερα μες το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντί να αυτομαστιγώνεστε, θα σας πρότεινα να ασχοληθείτε με ό,τι σας ξεκουράζει, σας δημιουργεί καλή διάθεση και το πιο βασικό δεν σας αγχώνει. Αυτό δεν αφορά μόνο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά
και σε δουλειές σπιτιού κτλ. Σήμερα, ίσως ταλαιπωρηθείτε με κάποιες ανασφάλειες περισσότερο. Μην πτοείστε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανώς να μην ξέρετε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα ή ποιος είναι σύμμαχος σας και ποιος όχι. Σήμερα, καθώς η Σελήνη θα πλησιάζει την ολοκλήρωση της αντίθεσης με τον Πλούτωνα πιθανώς να έχετε περισσότερο εκνευρισμό. Αποφύγετε όμως να εκτεθείτε ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μπλέξετε σε αδιέξοδους καβγάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χθεσινή μέρα ήταν ίσως πιο χαλαρή, σε σχέση με τη σημερινή, που ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να σας βρει να ταλαιπωρήστε περισσότερο με κάποια άγχη ή ανασφάλειες. Μην ξεχνάτε πως οι Ποσειδώνιες όψεις δεν θα μας εγκαταλείψουν γενικότερα μέσα στον Μάρτιο σκορπίζοντας μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητα μας. Δείξτε προσοχή στα έξοδα και τις αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή οι Ποσειδώνιες όψεις θα είναι κυρίαρχες για ένα μεγάλο διάστημα μην βιάζεστε να αποφασίσετε ή να δεσμευτείτε σε σημαντικά πράγματα. Συζητήστε, εκφράστε τις απορίες ή τις ενστάσεις σας και γενικότερα πάρτε το χρόνο σας. Σήμερα, από το μεσημέρι κι έπειτα θα είναι πιο πιεσμένη και φορτωμένη με υποχρεώσεις και προετοιμασίες για την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;