ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Είναι μια ιδιαίτερα «ζωντανή» από πλευράς ενέργειας ημέρα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στο ζώδιο των σχέσεων. Και η σημερινή μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές, στις συναντήσεις.

Η Παρασκευή είναι και μια μέρα που ευνοεί τη δημιουργία, μας εμπνέει και μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους καθώς ο Ήλιος από τον Αιγόκερω συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή προσφέρεται για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το αδιάκοπο κυνήγι των στόχων σας και των επαγγελματικών επιδιώξεων σας και να έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους ή γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν λείψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος σήμερα ή μπορεί να έχετε περισσότερες συζητήσεις μαζί τους. Η σημερινή μέρα πάντως έρχεται με λίγη σύγχυση οπότε καλύτερα να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ασχοληθείτε με αυτά που σας δίνουν χαρά με το σύντροφο, τα παιδιά, τους φίλους κι αφήστε τα σημαντικά για την άλλη εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή, συγκαταλέγεται στις μέρες που πρέπει να προσέξετε τις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες εκτός αν έχετε κάνει ένα εξονυχιστικό έλεγχο αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που προτιμάτε να κάνετε πιο χαλαρές δραστηριότητες, να χάνεστε λίγο στην ονειροπόληση και να ασχολείστε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση.

ΛΕΩΝ

Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά. Η Σελήνη στον Ζυγό χαρίζει πιο γρήγορους ρυθμούς στη μέρα και πολλές ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις και εξόδους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να υπάρχει κάποιου είδους σύγχυση σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε αυτό το τομέα ας είστε κάπως επιφυλακτικοί τουλάχιστον σήμερα.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο μετέωροι σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά αλλά δεν θα αργήσει η στιγμή που θα φύγει η απογοήτευση και θα έρθει μια πολύ καλύτερη στιγμή για την πορεία της καριέρας σας. Μην ξεχνάτε ότι μόλις γύρισε σε ορθή πορεία ο Άρης και σε μερικές μέρες θα σταματήσει κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα έχετε περισσότερες εξελίξεις στους τομείς που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον λοιπόν, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις αδιέξοδες. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στη δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σε αδοκίμαστο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν κάνετε μια εργασία που η βάση της είναι η καλλιτεχνία είναι μια υπέροχη μέρα. Είναι σημαντικό όμως με αυτή την όψη να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σας εμπνεύσει και είναι εξαιρετικό αν δεν έχετε πολλά πρακτικά θέματα να επιμεληθείτε όμως προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση ή συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό, θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για τα σχέδια σας είτε για τα θέματα σπουδών ή ακόμη για να οργανώσετε κάποιες μελλοντικές δράσεις. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές αλλά όχι το ρίσκο ή τις πολύ σημαντικές πρακτικές αποφάσεις. Αξιοποιήστε την για τελειώνετε με εκκρεμότητες και να περάσετε και όμορφα με την παρέα αγαπημένων προσώπων.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιθανώς σήμερα υπάρχει μια αίσθηση σύγχυσης αλλά λιγότερο για σας που εκπροσωπείτε ένα ζώδιο του νερού και μπορείτε πιο εύκολα να διαχειρίζεστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση σας τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες είτε στο χώρο της δουλειάς είτε και στο χώρο του σπιτιού.