ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 12 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια και τη δράση όπως είναι τα εξάγωνα με τον Ερμή, τον Άρη τον Δία και τον Ουρανό, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε προς τα έξω τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη.

Η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, μία όψη που δοξάζει την ομορφιά, τον έρωτα, τη φιλία και τη διασκέδαση. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό ψαλιδίζει λίγο από την τύχη που θα μπορούσε να μας δώσει.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει προτεραιότητα την προσωπική σας ζωή. Η κυρίαρχη όψη όμως είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Λέοντα, μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα και των παιδιών. Μην ξεχνάτε ότι ο Λέων είναι ένα δυναμικό ζώδιο, δεν περιμένει την ευκαιρία την δημιουργεί κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη της δημιουργίας. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη άρα δεν πρέπει να είστε βιαστικοί σε ό,τι επιλέγετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ευνοεί τις επαφές, τις συναντήσεις με φίλους, τις εκδρομές και τις διακοπές. Το Σαββατοκύριακο όμως μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης. Πιθανώς κάποιο μέλος από την οικογένεια σας να σας κάνει μια όμορφη έκπληξη ή κάτι που αφορά τους δικούς σας ανθρώπους να σας προκαλέσει έναν ενθουσιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η Σελήνη στον Καρκίνο ωθεί την προσοχή σας κυρίως σε πρακτικά θέματα επαγγελματικά και οικονομικά η υπέροχη όψη Ήλιου – Αφροδίτης σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς.  Εξαιρετικές μέρες αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι, να μιλήσετε για τη δουλειά σας, να δείξετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και τις δυο μέρες δημιουργεί σχεδόν μόνο θετικές όψεις με τους πλανήτες στην Παρθένο (Ερμή, Άρη) και τους πλανήτες στον Ταύρο (Δία, Ουρανό) κάνοντας το Σαββατοκύριακο εξαιρετικό για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να είστε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά να κάνετε και γνωριμίες. Η κυρίαρχη όψη αυτό το γουηκέντ είναι η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μέσα στον τομέα των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ

Ήλιος και Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο σας και εσείς ακτινοβολείτε μια ζεστασιά που φέρνει τους άλλους δίπλα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από αυτή τη συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο και εσείς που έχετε και την τύχη με το μέρος σας. Κυρίως σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της δουλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο αυτό το Σαββατοκύριακο σας κάνει να διαπιστώνετε κάνοντας ένα μικρό απολογισμό πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Η αλλαγή από πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι φέτος είναι ραγδαία και είναι ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας, βλέπετε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια, έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τις δυο μέρες ωθώντας τη σκέψη σας σε θέματα καριέρας και οικονομικών και έχετε περισσότερο άγχος για την πορεία της δουλειάς σας, η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης κυριαρχεί, φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο αν και τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο. Δείξτε σε αυτούς τους ανθρώπους την αγάπη και την εκτίμηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Λέοντα ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιο τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Το ότι υπάρχει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας αλλά δεν θα θέλατε να έχετε την φήμη ενός αδιάλλακτου και αλαζόνα τύπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου σε ένα φιλικό σας ζώδιο στον Λέοντα μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να γίνετε πιο διπλωμάτες απέναντι στους άλλους. Αφήστε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας να περάσει και να σας αφήσει ανέπαφους όπως το νερό σε ένα αδιάβροχο ρούχο. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Άλλωστε αν ασχοληθείτε μαζί τους έχουν καταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει όλο το Σαββατοκύριακο προσδίδοντας μια εξωστρέφεια. Όμως η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης παραπέμπει και σε μια αναμόχλευση των ερωτικών σας σχέσεων ειδικά για τους γεννημένους τον Ιανουάριο. Με κάποιο τρόπο αυτή η σύνοδος ρίχνει φως σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας και σας βοηθά να δείτε τα πράγματα με μια άλλη προοπτική και να κάνετε μετά από τις συνειδητοποιήσεις σας τις αλλαγές που θέλετε. Η σύνοδος αυτή αφορά και σε οικονομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών που κυριαρχεί μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή ειδικά για τους γεννημένους τον Φεβρουάριο. Εκτός του ότι μπορεί να περάσετε όμορφα με καλή παρέα μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας και χωρίς να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε μετά, μπορείτε με την ησυχία σας να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς για να σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη που δεν ευνοεί τις νέες σχέσεις. Μην βιάζεστε σε νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης πραγματοποιείται στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της υγείας σας. Αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Ακόμη είναι θετικές μέρες για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα. Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας και πώς μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας.