ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 12 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 Η Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας και αυτό μας κάνει να είμαστε πιο εκφραστικοί με τα συναισθήματά μας και πιο ευαίσθητοι με αυτά των άλλων. Είναι η ιδανική μέρα για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο ή στον άνθρωπο που μας ανάθρεψε και μας προστατεύει. Φυσικά αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται κάθε μέρα αλλά έστω ας εκμεταλλευτούμε αυτή την περίσταση για να το δείξουμε παραπάνω. 

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή και ευνοεί να δείξετε στη μητέρα σας την αγάπη σας και να περάσετε χρόνο μαζί της αν την έχετε. Ακόμη η μέρα μπορεί να σας κάνει να νοσταλγείτε παλιές και όμορφες στιγμές του παρελθόντος. 

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή μη ξεχάσετε μέσα σε όλα όσα έχετε να κάνετε να ευχηθείτε στη μητέρα σας και να της δείξετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι μια διασκεδαστική μέρα και εξαιρετική για να περάσετε όμορφες και χαλαρές ώρες με την οικογένεια σας ή να βγείτε μαζί τους για ένα ωραίο γεύμα έξω. Πιθανώς να γιορτάζετε έτσι και τη γιορτή της μητέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή, αξιοποιήστε τη μέρα για να κάνετε κάτι που σας αρέσει, είτε είναι μια βόλτα σε παραλία, είτε να αράξετε σπίτι με το αγαπημένο σας βιβλίο ή ακόμα και να κάνετε και μια εκδρομή. Καλό είναι να αφιερώσετε και χρόνο στη μητέρα ή στις γυναίκες που αποτελούν μητρικά πρότυπα στη ζωή σας. 

ΛΕΩΝ

 Την Κυριακή αφιερώστε λίγο χρόνο σε κούρες περιποίησης του εαυτού σας ή επιλέξτε μια πολιτιστική εκδήλωση ή συναυλία για να ξεδώσετε απολαμβάνοντας τέχνη. Φυσικά μη ξεχάσετε να ασχοληθείτε λίγο και με τη μητέρα σας εκφράζοντας της την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή δείξτε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας στη μητέρα σας, αν την έχετε στη ζωή σας ή βρείτε χρόνο να τον αφιερώσετε στην οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι μια κάπως πιο πιεστική μέρα αλλά βάζοντας λίγο πιο αυστηρά όρια θα μπορέσετε να κάνετε κι αυτά που θέλετε. Σαφώς στη γιορτή της μητέρας δεν πρέπει να παραλείψετε να αφιερώσετε την αγάπη και τον χρόνο σας σε εκείνη που σας μεγάλωσε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή ένας συνεργάτης, συνέταιρος ίσως και στενός φίλος μπορεί να έχει να σας προτείνει κάτι  που θα σας ενθουσιάσει. Θα είστε λίγο πιο ήρεμοι σήμερα και πιο δεκτικοί και αυτό θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη μέρα στο έπακρο. Και φυσικά μέσα σε όλα δεν πρέπει να ξεχάσετε να εκφράσετε την αγάπη σας και στη μητέρα σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή μολονότι είστε από τη φύση σας κοινωνικά όντα, καλό είναι να θυμάστε τι σας δίνει χαρά όταν είστε μόνες-οι.  Δεν είναι κακό να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε να δείξετε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σας στη μητέρα σας με τον δικό σας τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας τα μελλοντικά σας πλάνα τα οποία σκέφτεστε με ενθουσιασμό καθώς υπόσχονται νέες εμπειρίες και την εξερεύνηση νέων δρόμων είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή είναι πιο ήρεμη μέρα και αυτό θα σας δώσει την ώθηση να βρείτε λίγο χρόνο για να το ρίξετε λίγο έξω. Απλώς μη ξεχάσετε μέσα σε όλα να αφιερώσετε και λίγη από την προσοχή και την ενέργεια σας και στη μητέρα σας που έχετε τη γιορτή της! 

ΙΧΘΥΕΣ

 Την Κυριακή οι υποχρεώσεις που έχετε βγαίνουν αβίαστα σε σχέση με άλλες μέρες. Ακόμη είναι μια μέρα που ο λόγος σας μετράει ενώ και οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν. Φυσικά την Κυριακή γιορτάζουμε και τη γιορτή της μητέρας οπότε βρείτε ευκαιρία να της κάνετε μια ευχάριστη έκπληξη δείχνοντας της την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας.