ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου.

Μία τάση για ωραιοποίηση καταστάσεων και σχέσεων και αφηρημάδας στα πρακτικά ζητήματα επηρεάζει σήμερα όλα τα ζώδια, αφού ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Όψεις σαν αυτή ευνοούν την έμπνευση και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενισχύει το Ποσειδώνιο στοιχείο και σχηματίζει με τη σειρά της εξάγωνο με την Αφροδίτη. Τυχεροί είναι όσοι προγραμματίζουν μία εκδρομή στη φύση. Οι υπόλοιποι πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο να γεμίσουμε χαρά τη μέρα μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Σήμερα ίσως δουλέψετε μόνοι, ίσως ασχοληθείτε με εκκρεμότητες από το παρελθόν και με την υγεία σας, αφήνοντας πίσω σας συνήθειες που εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Ακόμα κι αν δεν είναι εφικτό να φύγετε από το σπίτι για ένα χαλαρό διήμερο στη φύση, μείνετε σπίτι και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ηρεμούν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η συλλογική εργασία ευνοείται και σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας. Ως προς τα μελλοντικά σας σχέδια και τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν σε αυτά, μπορεί να επικρατεί μία σύγχυση. Η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις σε πρακτικά ζητήματα. Ευνοοεί τη δημιουργία και τις έξυπνες ιδέες. Επιπλέον είναι μία εξαιρετική βραδιά για διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ανησυχία για θέματα επαγγελματικά αλλά και για την υγεία σας ίσως νιώσετε σήμερα. Το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, σας προτρέπει να βρείτε μία δουλειά στην οποία θα νιώθετε καλά και θα σας γεμίζει δημιουργικά. Επιπλέον είναι βοηθητικό για να έχετε έμπνευση ακόμα και σε μία δουλειά ρουτίνας. Τα ταλέντα σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Τα σχέδιά και οι στόχοι που θέλετε να κατακτήσετε κυριαρχούν σήμερα στη σκέψη σας και σας κάνουν να ονειροπολείτε. Προσέξτε την τάση να ωραιοποιείτε καταστάσεις για να μην παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες είτε σε μία ερωτική σχέση είτε σε ένα σχέδιο που αφορά τα επαγγελματικά σας. Σήμερα είναι μία από τις θετικότερες ημέρες της εβδομάδας, οπότε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε.

ΛΕΩΝ:

Προσοχή στα μυστικά σας ή σε αυτά που σας έχουν εμπιστευθεί άλλοι προκειμένου να μην αποκαλύψετε πράγματα που δεν πρέπει πάνω σε συζητήσεις σας. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σας ενθαρρύνει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να κάνετε διάλειμμα από το γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμά σας. Απολαύστε κάτι που σας αρέσει ή δημιουργήστε εκμεταλλευόμενοι την έμπνευση της ημέρας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Προσοχή στην εξιδανίκευση προσώπων που δεν σας έχουν αποδείξει ακόμα ότι μπορείτε να τα εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αν κάποιος σας ενδιαφέρει ερωτικά προσπαθήστε πρώτα να δείτε τις αντιδράσεις του πριν τον υπερεκτιμήσετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να απέχετε από αυστηρές κριτικές απέναντι στους άλλους σήμερα.

ΖΥΓΟΣ:

Θέματα που αφορούν συνεργάτες και την καθημερινότητα της εργασίας ίσως χαρακτηρίζονται από σύγχυση σήμερα. Προσοχή στις μεγάλες προσδοκίες σας από καταστάσεις και ανθρώπους που ίσως εργάζονται για εσάς, γιατί όταν διαψεύδονται απογοητεύεστε. Ίσως νιώθετε κόπωση και χρειάζεστε κάποιες ώρες μακριά από υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σήμερα η μέρα σας δίνει δύναμη. Ένα πιο ρομαντικό και χαλαρό βράδυ με το ταίρι σας μπαίνει στο πρόγραμμα ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο και με τα παιδιά ή τους φίλους σας. Στη δουλειά σήμερα θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και θα καταλάβετε ότι σημειώνετε πρόοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η οικογένεια και το σπίτι μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, όπως επίσης και οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ίσως νιώσετε προβληματισμένοι από μία σχέση που νιώθετε ότι φθίνει. Αν πρέπει να τελειώσετε κάτι είναι καλύτερο να το κάνετε τώρα. Άνθρωποι και καταστάσεις που δεν μας κάνουν καλό ίσως είναι καλύτερα να μένουν σε μία απόσταση από εμάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η καλή επικοινωνία και ο ειλικρινής διάλογος είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε για να ξεδιαλύνετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που ενέχουν παιχνίδια εξουσίας. Σήμερα είναι μία ιδιαίετα ζωντανή κι ευχάριστη ημέρα, που μπορείτε να αξιοποιήσετε βλέποντας φίλους ή κάνοντας πράγματα που σας διασκεδάζουν σε μία χαλαρή έξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τα οικονομικά και η δουλειά σας απασχολούν σήμερα. Αν τα οικονομικά σας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας θα σκεφτείτε λύσεις, όπως επίσης θα σκεφτείτε σοβαρά τι μπορείτε να κάνετε αν η δουλειά σας δεν αξιοποιεί σωστά τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Προσέξτε την τάση να ωραιοποιείτε πράγματα και καταστάσεις γιατί αυτή η τάση κυριαρχεί ακόμα και στις αγορές σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 09:53 το πρωί αλλά και ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας θα τρίγωνο με τον Ήλιο ενισχύοντας την αισιοδοξία σας. Αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να επιτύχετε στόχους στη δουλειά σας και να έχετε τη βοήθεια φίλων και συνεργατών. Αυτή είναι μία πιο εξωστρεφής μέρα για σας και η διάθεσή σας θα είναι μεταδοτική και στους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;
– Δουλεύοντας με τη «σκιά», τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας