ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 12 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή αποτελεί μια κάπως πιο ευχάριστη επιρροή που διεγείρει τη φαντασία μας, την ευαισθησία μας αλλά και τη δημιουργικότητα μας. Μπορούμε να επικοινωνούμε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο κι όχι απαραίτητα με τα λόγια. Η έμπνευση, η διαίσθηση, το ένστικτο πρωταγωνιστούν, η διαίσθηση μας οξύνεται ενώ είναι μια καλή στιγμή να
επιλέξουμε να κάνουμε παρέα με πιο ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους. Παράλληλα, ευνοείται οποιαδήποτε καλλιτεχνική ασχολία.

ΚΡΙΟΣ

Μνήμες από το παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια και γι αυτό το λόγο, η σημερινή μέρα είναι ίσως ιδανική για να δείτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, ένα αγαπημένο φίλο-η που έχετε καιρό να δείτε ή ακόμη και να διαθέσετε μερικές ώρες που απλά θα τις αφιερώσετε στο να χαλαρώσετε από τις εντάσεις της
εβδομάδας ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή βλέποντας μια σειρά ή μία ταινία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά την έκλειψη και τις σκληρές όψεις των πλανητών, το Σάββατο έχουμε μια γλυκιά όψη ως αντίβαρο σε όλη την κατάσταση. Η διαίσθηση σας κυριαρχεί και σας κάνει και πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους. Ισως θελήσετε να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε σε άτομα από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον αλλά προσέξτε γιατί με τόση ευαισθησία δεν είναι δύσκολο να κάνετε το πρόβλημα των άλλων δικό σας και να νιώθετε την ενέργεια σας να διασπείρεται. Ακόμη κι η ενσυναίσθηση θέλει όρια και προστασία του εαυτού μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας βάζει σε δημιουργική διάθεση σχετικά με τα επαγγελματικά σας και μπορεί να έχετε ωραίες ιδέες για να ενισχύσετε τη δουλειά και την καριέρα σας. Από την άλλη μπορεί να είστε σε φάση που σκέφτεστε ίσως μια πιο ιδανική δουλειά για σας αν η συγκεκριμένη που κάνετε δεν σας φαντάζει ιδεώδης. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα στη δουλειά προσπαθήστε με ήρεμο τόνο να αποφύγετε μια συζήτηση που ξέρετε ότι θα οδηγήσει σε διαμάχη και προστατέψτε την ενέργεια σας και την ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε ακόμη με το χώρο του σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ο Ερμής από τον Σκορπιό σχηματίζει μια υπέροχη όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα κι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να χαλαρώσετε κάπως, να είστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας απέναντι στον σύντροφο σας, τα παιδιά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ρίξτε το λίγο έξω, οργανώστε μια ρομαντική έξοδο για δύο ή με την παρέα των φίλων σας, ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί είτε είναι ένα χόμπι σας, ένα σπορ κάτι που κάνει το μυαλό σας να ξεφεύγει και περάστε λίγες ώρες μακριά από έγνοιες, προβληματισμούς και ότι άλλο σας ζορίζει αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Ομολογουμένως το Σαββατοκύριακο είναι πιο χαλαρό σε σχέση με την υπόλοιπη εβδομάδα. Σήμερα, η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κάνει να νοσταλγείτε άλλες στιγμές του παρελθόντος ή μπορεί να ακούσετε ένα τραγούδι, να πέσει το μάτι σας σε κάτι που διαβάσατε και να σας ξυπνήσει αναμνήσεις του παρελθόντος ή μπορεί να ονειροπολείτε ή να σκέφτεστε πως μπορείτε να κάνετε πιο ιδανικά τα πράγματα στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι μια υπέροχη όψη για συζητήσεις, για βόλτες αλλά και για γνωριμίες με άτομα που μπορεί να σας κάνουν κλικ ακόμη κι ερωτικά. Είναι μια όψη που εξιτάρει το νου σας και σας κάνει πιο περίεργους να μάθετε καινούρια πράγματα. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο οι σχέσεις και οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ένταση βέβαια. Αν υπάρχει ήδη μια κατάσταση στη ζωή σας που να νιώθετε ότι λειτουργεί τοξικά σε σας- ερωτικά ή φιλικά ή ακόμη κι επαγγελματικά- ίσως πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να αποστασιοποιηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σχηματίζει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα δίνοντας φτερά στη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Μπορεί να έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιες κινήσεις να βελτιώσετε τη δουλειά
σας ή το επαγγελματικό σας προφίλ, να ονειρεύεστε μια πιο αποδοτική οικονομικά εργασία και να κάνετε κάποια ραντεβού. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, το βράδυ μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση ή να βγαίνει από μέσα σας ο ελεγκτικός σας εαυτός που τα θέλει όλα τακτοποιημένα. Μπορεί να σας πιάσουν διάφορες ανασφάλειες και άγχη σε θέματα που σχετίζονται με τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο σας καλεί να κάνετε ένα «άλμα πίστης» να προσπαθήσετε δηλαδή για κάτι, ακόμη κι αν όλα φαίνονται ότι συνωμοτούν εναντίον σας. Με πίστη στις ικανότητες, το ταλέντο σας και με αυτοπεποίθηση δείξτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όποιο κι αν είναι το ζητούμενο. Η όψη αυτή προσφέρεται και για να οργανώσετε ένα ταξίδι, για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και να κάνετε συναρπαστικές συζητήσεις μαζί τους. Αποστασιοποιηθείτε και ασχοληθείτε με αυτά που ενδιαφέρουν εσάς και την εξέλιξη της δικής σας ζωής. και όχι με δράματα άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί η σκέψη σας να χάνεται λίγο αναζητώντας διέξοδο διαφυγής από ό,τι σας προβληματίζει, αλλά από την άλλη, αυτή είναι μια καλή όψη για να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι εκκρεμότητα έχετε και να κλείσετε αλλά ακόμη και να πετάξετε, να χαρίσετε ή να ανακυκλώσετε ό,τι απλώς πιάνει χώρο στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Ό,τι μπλοκάρει την ενέργεια μας μέσα στο χώρο που κινούμαστε μπλοκάρει και τη ζωή μας αλλά και την καλή μας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να γίνετε λίγο πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και να έχετε διάθεση να τους φροντίσετε και να
τους ακούσετε, αλλά κάποιες φορές ίσως δεν σας αφήνει να δείτε τα «κουσούρια» τους. Συνήθως είστε αυτοί που το βλέμμα σας πιάνει αμέσως ό,τι δεν σας αρέσει αλλά με αυτή την όψη προσέξτε ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα σε μια νέα γνωριμία γιατί μπορεί να ερωτευθείτε αυτό που εσείς φαντάζεστε για το πρόσωπο που
έχετε απέναντι σας κι όχι την πραγματικότητα του. Μην ωραιοποιείτε και εξιδανικεύετε τις καταστάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σκέψεις ή και δημιουργικές ιδέες για το πώς θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας επαγγελματικά ή ένα χόμπι σας, κάτι που αγαπάτε και να κερδίζετε και χρήματα από αυτό είναι αυτές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Η όψη αυτή λέει να συνδυάσετε τη χαρά με τη δουλειά ώστε να μην νιώθετε ότι χάνετε χρόνο δουλεύοντας ή να το βλέπετε σαν αγγαρεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά και να αναπτύσσετε τάσεις φυγής! Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε τι θα κάνετε τις γιορτές άλλοι μπορεί να ψάχνετε κάτι να σας ενθουσιάσει που να του αφοσιωθείτε μελλοντικά σε επίπεδο δουλειάς ή σπουδών. Αν είστε αδέσμευτοι-ες μπορεί να σας κλέψει το βλέμμα ένα άτομο ίσως κι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από σας.