ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της Τετάρτης, η οποία υποδαυλίζεται ακόμη πιο πολύ από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία. Τις ενέργειες αυτές ισορροπεί κάπως το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, που βοηθά να μην παρεκτραπούμε. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, αλλά και με μία τάση για εξαπατήσεις, ψευδείς ειδήσεις και σκάνδαλα. Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε απογοητευμένοι, λοιπόν, αλλά δεν πρέπει να αφεθούμε στα αισθήματα αυτολύπησης.

Παράλληλα μπορεί να βιώσουμε καχυποψία, ζήλια, εκδικητικότητα στις σχέσεις. Η Σελήνη πάντως, θα βρίσκεται στο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου ακόμα κι αν οι όψεις της δεν είναι και τόσο βοηθητικές. Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας περίεργες δονήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου κι αυτό σημαίνει ότι ίσως είστε κάπως επιθετικοί στη συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Πιθανό είναι να έχετε εσωτερική ένταση για θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά και να ξεσπάτε εκεί όπου δεν πρέπει, ενώ μπορεί να είστε αναποφάσιστοι σε διλήμματα που προκύπτουν. Το παρασκήνιο δεν θα λείπει από την επαγγελματική σας ζωή, ενώ είναι πιθανό να σας απασχολεί κάποιο μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας φέρει σύγχυση σήμερα. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά οδηγώντας σας σε μία έντονη συνομιλία. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές και αποφύγετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τετραγώνου του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως τα επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα. Ίσως υπάρχει σύγχυση με τους στόχους σας, που σας δημιουργεί προσωρινά απογοήτευση. Μπορεί επίσης να μην αποφύγετε τα ευτράπελα στην επικοινωνία. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία. Η όψη Ερμή – Δία σας καλεί να βάλετε κάποιο φρένο σε αυτά που λέτε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Πίεση στη δουλειά με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι αναπόφευκτη.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο αλλά η όψη Άρη – Ποσειδώνα παίζει με το μυαλό σας και κάνετε διάφορα σενάρια. Πριν τα δείτε όλα ως βουνό φροντίστε να κάνετε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας. Ίσως σήμερα να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη με ένα μελλοντικό επαγγελματικό πρότζεκτ ή θέματα που αφορούν σε σπουδές και εκπαίδευση. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή. Οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες σήμερα όπως και η ροπή σε αυταπάτες.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τις σχέσεις σας σήμερα όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε, προστατέψτε τα μυστικά σας και μην διστάσετε να εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Ίσως νιώθετε ότι όλοι είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία και δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας. Ίσως ακόμα μία σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες για τις οποίες χρειάζεστε έγκριση από άλλους, να τη λάβετε πριν δράσετε για να μην απογοητευτείτε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη- Ποσειδώνα και την αντίθεση του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία δημιουργεί «παγίδες» στο χώρο εργασίας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιο συνεργάτη. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου φανείτε πιο προσεκτικοί στις επαφές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σας. Το τετράγωνο του Άρη που είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης με τον Ποσειδώνα φέρνει μια αοριστία στην πιεστική μέρα σας, κάνοντας δύσκολο το να πάρετε ξεκάθαρες απαντήσεις σε όσα σας απασχολούν. Προσοχή στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε, ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας «κοντράρει» τον Ποσειδώνα και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματά σας. Όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι αλλά και ευέξαπτοι κι ίσως χρειάζεται να προσέξετε τι λέτε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Γενικώς είναι μια άβολη μέρα που μπορεί να «ξυπνήσει» και ανασφάλειες από το παρελθόν. Οπλιστείτε με υπομονή, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και αποφύγετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πιέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα και η αντίθεση του Ερμή προς τον Δία αφορούν περισσότερο την καθημερινότητα της δουλειάς αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας. Ίσως υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Ίσως ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια ασάφεια σε σχέση με μετακινήσεις ή σχέδια για το μέλλον. Δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σημερινές όψεις του Ερμή με τον Δία και του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνουν ασάφεια και ρευστά αποτελέσματα. Αυτό γίνετε εμφανές για εσάς σε δύο τομείς: στις σχέσεις και τα οικονομικά. Δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας εύκολα καθώς η κατάσταση συνεχώς θα τροποποιείται. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από αύριο κάπως γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις στα πλάνα σας μπορείτε να τις μεταθέσετε γι’ αύριο ή ακόμη καλύτερα την Παρασκευή.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σάς υποχρεώνει να δείτε τα αδύναμα σημεία σας. Χρειάζεται να προσέξετε τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας και να μην ονειροβατείτε. Προσέξτε επίσης θέματα που αφορούν τη ψυχολογία σας. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν. Η επιρροή δεν θα κρατήσει πολύ γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: