ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κυρίαρχη όψη σήμερα είναι η χιαστί όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει ότι χωρίς πλάνο, οργάνωση και υπομονή θα χαθούμε στη μετάφραση. Δυστυχώς δεν βοηθά κι ο ανάδρομος Ερμής για τα θέματα της καθημερινότητας μας, για να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να φροντίσουμε αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις μας.

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Κριό με κύρια όψη τη σύνοδο με τον Χείρωνα. Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να σας ζορίσει στη διάρκεια της μέρας με κάποιο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας θέμα ή μπορεί να υπάρχει ένα πιο ζωηρό και απείθαρχο κλίμα στο σπίτι ειδικά για σας που είστε γονείς και πρέπει να τιθασεύσετε την ορμή μικρών παιδιών. Τουλάχιστον οι βραδινές ώρες θα κυλήσουν πιο ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σας, κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή τις συνέπειες της αναδουλειάς. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σας με τη χιαστί όψη Ήλιου – Κρόνου. Σε κάθε περίπτωση πάρτε το χρόνο σας, εστιάστε στα πράγματα που νιώθετε ότι δεν είναι εντάξει και βρείτε τρόπους για να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ό,τι συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας επηρεάζει η χιαστί όψη Ήλιου – Κρόνου και γίνεται ιδιαίτερα πιεστική είτε σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας και τα οικογενειακά είτε τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για να μην κάνετε λάθη στις εκτιμήσεις σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άγχος για τα οικονομικά, για το μέλλον της εργασίας σας μπορεί να σας «πνίγει» με κάποιο τρόπο. Από την άλλη είναι μια μέρα που ίσως πρέπει να αναλάβετε κι εσείς κάποια πρωτοβουλία και να μιλήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κάπως να ξεμπλοκάρετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας δεν είναι κακό να καλέσετε κάποια άτομα που έχουν ίσως ένα τρόπο να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ

Η χιαστί όψη του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Κρόνο σας αποκόπτει κάπως από την επαφή σας με τους άλλους ή μπορεί να έχετε πιο μοναχική διάθεση όσο κι αν θέλουν φίλοι και συνεργάτες να σας μιλήσουν. Σε γενικές γραμμές δεν θα πείτε όχι σε μια σοβαρή συζήτηση αλλά αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν έχουν όρεξη για κάτι τέτοιο, θα προτιμήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι από τις μέρες που εύκολα μπορεί να διαταραχτούν σχέσεις ακόμη και για ψύλλου πήδημα. Ειδικά με τη χιαστί όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Από την άλλη πλευρά μπορεί σήμερα να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της υγείας σας ή των οικονομικών. Ή τα οικονομικά να είναι η αιτία για διαφωνίες και τσακωμούς ακόμη και με αγαπημένα σας άτομα. Προσέξτε τις βιασύνες και την παρόρμηση στις αγορές.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό στρέφει την προσοχή σας ξεκάθαρα στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και σας φέρνει κάποιες στιγμές αντιμέτωπους με διαφορετικές αντιλήψεις, πεποιθήσεις και σκέψεις ατόμων που όμως είναι σημαντικά στη ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να συζητήσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και χωρίς να μπαίνει μπροστά ο εγωισμός σας ή η αγωνία και το άγχος σας και με υπομονή μπορεί τελικά να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έμφαση στα θέματα της δουλειάς αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης έρχεται η σημερινή μέρα που σας ζητά να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε όλα τα θέματα σας διεξοδικά χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητα. Αν συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας σε πρακτικό επίπεδο, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και δεν πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις η μέρα θα κυλήσει καλά και το βράδυ ακόμη καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές καθώς η Σελήνη στον Κριό σας ταιριάζει, ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και μπορείτε πιο εύκολα επίσης να κάνετε όλα όσα έχετε υπολογίσει και αφορούν στις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη φαίνεται ότι δεν θα έχετε καθόλου υπομονή με ανθρώπους είτε από το προσωπικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που εκπέμπουν αρνητική διάθεση, τα βλέπουν όλα μαύρα ή αναλώνονται σε θεωρίες συνωμοσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια ή κανόνες ώστε να ζείτε με αρμονία και χωρίς προβλήματα κάτω από την ίδια στέγη. Όμως με την απαιτητική όψη Ήλιου – Κρόνου ενδεχομένως να μην είναι εύκολο να το επιτύχετε αυτό. Πιθανώς να δυσκολευτείτε να κρατήσετε και χαμηλούς τόνους σε αντιπαραθέσεις που στηρίζονται κυρίως στον διαφορετικό τρόπο που αντιλαμβάνονται οι άλλοι τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε από το στενό σας περιβάλλον την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχετε ανάγκη. Βέβαια μερικές φορές μπορεί απλά να είναι οι ανασφάλειες μας που βγαίνουν μπροστά και οι φοβίες μας κι όχι κάτι αντικειμενικό. Συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο με τις όψεις του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Επειδή όλοι ζούμε κάτω από πίεση είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρχουν νεύρα, παρεξηγήσεις, κριτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Με έμφαση στα οικονομικά σας θέματα έρχεται η Σελήνη στον Κριό σήμερα και σας καλεί μάλλον να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποπληρώσετε λογαριασμούς, οφειλές και ότι άλλο πρέπει είτε σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Από την άλλη ίσως σας πιάνει καταναλωτική μανία. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να βγείτε χωρίς να το καταλάβετε εκτός από τον προϋπολογισμό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 09/09/2022 – 23/09/2022: Τι να περιμένουμε;