ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 12 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από τις 04:42 τα ξημερώματα μέχρι τις 12:01 το μεσημέρι που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Έτσι τις πρωινές ώρες μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις.

Από το μεσημέρι και μετά η ενέργεια κλιμακώνεται καθώς …χτίζεται η Πανσέληνος που θα είναι ακριβείας αύριο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον τομέα της καριέρας σήμερα κι είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια ανταμοιβή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά. Προσπαθήστε όμως να μη βιάζεστε. Θα έχετε σίγουρα περισσότερη ενέργεια και το να δουλέψετε σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας σχέδιο θα σας φέρει ικανοποίηση. Όμως κάποιος μπορεί να σας πιέσει λίγο περισσότερο και να αρχίζετε να βιάζεστε. Αυτό όμως είναι ό,τι ακριβώς πρέπει να αποφύγετε: τη βιασύνη.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δε θα νιώσετε καθόλου μόνες-οι. Θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν ή θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σήμερα σε συζητήσεις και προτάσεις ειδικά μετά τις 12:00 το μεσημέρι που η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Η αυριανή Πανσέληνος που η επιρροή της ξεκινά από σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε μια συναισθηματική ένταση στη προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους. Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές, αλλά μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας σε σημαντικές συζητήσεις. Ακούστε περισσότερο το ένστικτο και τη διαίσθηση σας. Σε οικονομικές συζητήσεις κοιτάξτε να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και να λάβετε εγγυήσεις και μη μένετε σε λόγια και υποσχέσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ελέγχετε το παιχνίδι εσείς σε μια σχέση ή ότι αδικείστε. Μπορεί να έχετε συγκεντρώσει παράπονα το τελευταίο διάστημα και να ξεσπάτε. Από την άλλη ίσως σας φταίει ότι ένα άτομο που το είχατε γνωρίσει διαφορετικά αλλάζει σιγά σιγά και πλέον δεν το αναγνωρίζετε. Σε κάθε περίπτωση σήμερα είναι μια μέρα που επικρατούν περίεργες ισορροπίες και θέλει καλή διαχείριση στις σχέσεις. Βλέπετε η αυριανή Πανσέληνος σχηματίζεται ακριβώς απέναντι σας και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα σας επηρεάζει ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στην πορεία εστιάζει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς, των οικονομικών αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Η αυριανή Πανσέληνος που όμως η επιρροή της ξεκινά από σήμερα θα σας βοηθήσει να αποτινάξετε ίσως μια κακή συνήθεια ή να δείτε με πιο θετικό μάτι κάποια αλλαγή σε θέματα διατροφής και άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσουν. Σε επαγγελματικά θέματα μην αφήνετε σημαντικά πράγματα στο «φλου». Συζητήστε κάθε λεπτομέρεια όταν δεσμεύεστε για κάτι.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στα πράγματα κι αυτό μπορεί να σας ζορίζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Ακόμη όμως κι αν αυτή τη στιγμή δεν βλέπετε το φως στο τούνελ προσπαθήστε να είστε τουλάχιστον εσείς να είστε αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλετε και η προσπάθεια σας δεν θα πάει χαμένη ακόμη κι αν δεν ικανοποιηθείτε εκατό τοις εκατό.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που δεν θα ξέρετε πιθανώς ποιες είναι σωστές και ποιες όχι. Στην πορεία η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα καθώς παράλληλα χτίζεται η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ρίξετε λάδι στη φωτιά σε ό,τι προκύπτει και πιθανώς η καλύτερη διέξοδος αν βρεθείτε σε μια φάση έντασης είτε με κάποιο συνεργάτη είτε με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πιθανώς να αποστασιοποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλώς ή κακώς ξεκινά η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου κι αυτό περιπλέκει τα πράγματα ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα πιέζοντας μια κατάσταση κι όλο αυτό να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο τεταμένο κλίμα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω από το μεσημέρι κι έπειτα για να σχηματιστεί η Πανσέληνος του Ιουλίου αύριο. Για το δικό σας ζώδιο δεν είναι αρνητική και πιθανώς να υπάρχει και μια θετική είδηση για θέματα οικονομικά. Όμως η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να βγάζει τις ανασφάλειες σας στην επιφάνεια και τις αγωνίες σας για μια συνεργασία ή μπορεί να νιώσετε άβολα σε μια κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας ζορίσει τόσο πολύ σήμερα που τελικά ίσως να μην αντέξετε και να σας βγει συσσωρευμένος θυμός ή ένταση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος σας αμφισβητεί ή προσπαθεί να σας εγκλωβίσει. Επειδή με την αυριανή Πανσέληνο στο ζώδιο σας, θα έχετε την τάση να μεγεθύνετε στο μυαλό σας ό,τι συμβαίνει, προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα μέτρο και να είστε πιο αντικειμενικοί. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη μέρα για πιέσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σιγά σιγά από το μεσημέρι κι έπειτα χτίζεται η αυριανή Πανσέληνος στον Αιγόκερω. Μολονότι σχηματίζεται σε ένα πιο ουδέτερο ζώδιο από το δικό σας επειδή σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι από τις δουλειές και τις ευθύνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβαρύνετε κι άλλο τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε. Από την άλλη, είναι μια μέρα που μπορεί να έχετε μυστικές επαφές και συζητήσεις για θέματα δουλειάς ή για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Από το μεσημέρι που περνά η Σελήνη στον Αιγόκερω για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σας προβληματίσει μια ερωτική σχέση ή ακόμη και φιλική σχέση ή συνεργασίας. Επειδή η επιρροή της Πανσελήνου ξεκινά από σήμερα που με κάποιο τρόπο μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά, είτε αρνητικά, η ψυχολογία σας θα είναι ευμετάβλητη. Έτσι κάποιοι μπορεί να γιορτάζετε αυτό το φεγγάρι με μια ωραία έξοδο και κάποιοι άλλοι να είστε θυμωμένοι με μια σχέση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια