ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 12 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στον Υδροχόο τις πρωινές ώρες μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς όμως απ’ όσο πρέπει και ίσως πιο εριστικούς στις σχέσεις μας κι αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στην λεπτομέρεια του.

Σήμερα όμως ολοκληρώνεται και η κυρίαρχη όψη του Απριλίου, η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα που δίνει ώθηση στην φαντασία, την έμπνευση, το όνειρο και τη δημιουργικότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – όποια κι αν είναι αυτά – προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Καθώς όμως η Σελήνη τις περισσότερες ώρες που θα βρίσκεται στον Λέοντα θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο θα πρέπει να προσέξετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία. Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που αν το προσπεράσετε τώρα θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει. Τις πρωινές ώρες προσέξτε λίγο περισσότερο σε αντιπαραθέσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς. Αν διαφωνείτε καλύτερα να προσπαθήσετε με διπλωματικό τρόπο να δώσετε λύσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια νέα συμφωνία, μια αγοραπωλησία ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω ανεξάρτητα από το πως θα το πάρουν οι άλλοι. Απλά αυτή η ειλικρίνεια θα πρέπει να συνοδεύεται κι από ενσυναίσθηση.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Xρειάζεται προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση), αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορεί να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα τηρήσουν. Δεν χρειάζονται βιασύνες όταν μιλάμε για οικονομικές δοσοληψίες. Εκτός από αυτό θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και στα θέματα των σχέσεων σας. Τελείως διαφορετική η εικόνα μετά τις 17:07 που η Σελήνη προχωρά στη φιλική σας Παρθένο και η κύρια όψη της θα είναι το τρίγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το μέλλον μια επαγγελματικής ασχολίας ή μπορεί να συζητήσετε μια νέα πρόταση. Σήμερα ολοκληρώνεται και η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα που υπόσχεται κάποια αύξηση στα έσοδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Kαθώς τις περισσότερες ώρες της παραμονής της στον Λέοντα η Σελήνη θα κοντράρεται ανοιχτά με τον Άρη στον Υδροχόο αποφύγετε αντιπαραθέσεις στο χώρο εργασίας με συναδέλφους, προϊσταμένους ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αξιοποιήστε την ενέργεια αυτή για να είστε πιο παραγωγικοί. Στις 17:07 η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και θα σχηματίσει ένα πολύ ωραίο τρίγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο το βραδάκι. Εξαιρετική όψη για συζητήσεις, μετακινήσεις, για να αλλάξετε παραστάσεις ή να κάνετε μια έξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Οι πρωινές ώρες έχουν μεγαλύτερη ένταση καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε κόντρα με τον Άρη στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα πιο νευρικό κλίμα ίσως με τους συνεργάτες σας ή ακόμη και με φίλους και θα σας πιάνει ανυπομονησία να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Μην βιάζεστε όμως. Μπορεί αυτή την στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Πολύ διαφορετική η εικόνα της ημέρας μετά τις 17:07 που η Σελήνη προχωρά στην φιλική σας Παρθένο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο. Σαφώς θα χαλαρώσετε κάπως, θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν και σας δίνουν ικανοποίηση ενώ θα ευνοηθούν και οι επαφές σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε εσείς οι Τοξότες να ελίσσεστε και να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι. Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ότι συνήθως. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε όχι όμως σε μακροπρόθεσμα πλάνα αλλά στο εδώ και τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε αποφασισμένοι επίσης να φτάσετε στο βάθος σε κάποιο ζήτημα και να αναζητήσετε μια κρυμμένη αλήθεια. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ακόμη οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε τις πρωινές ώρες κάποιες αντιπαραθέσεις για πρακτικά θέματα και κυρίως για οικονομικά. Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει κάτι θετικό σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών ή και συμφωνιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο καθώς πολύ εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Άρη στο ζώδιο σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε απέναντι στους άλλους ανοιχτό μυαλό, γενναιοδωρία και ευγένεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Κρατήστε τις αποστάσεις σας και προτιμήστε να μιλήσετε σε ένα φίλο-η που νιώθετε ότι σας καταλαβαίνει. Προσοχή και στην υγεία. Μικρές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματα της φυσικής κατάστασης από την διατροφή μέχρι την σωματική άσκηση μπορεί να φέρουν μεγάλες βελτιώσεις. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/04/2022 – 17/04/2022