ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 12 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όλο το Σαββατοκύριακο, η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα είναι αυτή που πρωταγωνιστεί, σηματοδοτώντας μία περίοδο με μεγάλη σύγχυση- ευτυχώς σύντομη- με έμφαση στο ζώδιο των Ιχθύων και τις όψεις με τον Ποσειδώνα. Δεν θα μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα, γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σ’ ό,τι λέμε και ακούμε. Σε σχέση με την αυριανή μέρα, σήμερα οι όψεις είναι σαφώς θετικότερες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μία από τις μέρες που δεν έχετε αρκετή ενέργεια και δεν βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι και να πάρετε αγκαλιά τον καναπέ. Τίποτα δεν θέλετε τίποτε να σας χαλάσει την ηρεμία και την ησυχία σας και γι αυτό,  ό,τι συμβαίνει γύρω σας θα θέλετε να το αντιμετωπίσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα κι αποτελεσματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ξεκινά αυτή η επιρροή της «σύγχυσης» και δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το
ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας. Επειδή όμως δεν θα είναι εύκολο να είστε σίγουροι και να έχετε και όλα τα δεδομένα στο χέρι αφήστε τις μέρες αυτές και μην περνάτε σε αντεπίθεση.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακό σας χαρακτηρίζεται κυρίως από καθυστερήσεις, αναβολές ή εμπόδια που μπορεί να
παρουσιαστούν και να προκαλέσουν μία αναστάτωση στο πρόγραμμα σας. Μην αφήνετε όμως, να σας χαλάσουν την διάθεση. Πρέπει να είστε υπομονετικοί όσο κι αν είναι εξαιρετικά δύσκολο κάτι τέτοιο, για το
ζώδιο σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το μυαλό θα χάνεται σε αναπολήσεις, ονειροπολήσεις και σε σενάρια για το μέλλον. Είναι και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που δεν σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε όπως θα θέλατε στις πρακτικές σας δραστηριότητες. Αφενός, δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα, αφετέρου μπορείτε να  δώσετε «άδεια» στον εαυτό σας να μην αγχωθεί για τίποτε. Αν παρόλα αυτά, θέλετε να αφοσιωθείτε σε κάτι, δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείτε σε κανένα.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν χρειάζεται να πιεστείτε σε κάτι που δεν θέλετε. Μπορεί να νιώθετε κούραση και να μην έχετε πολλή όρεξη για συζητήσεις και συμμετοχή σε δραστηριότητες με άλλους, όμως μπορείτε άνετα να παρατηρείτε τα όσα συμβαίνουν, γεγονός που σας κάνει κάπως πιο μυστηριώδεις και γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Καλό θα είναι να μην εξιδανικεύετε βέβαια, τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά την αίσθηση σύγχυσης και θολούρας στην ατμόσφαιρα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα που έχει πιο όμορφες όψεις, για να βγείτε ή να κανονίσετε μια μικρή συγκέντρωση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σπίτι σας. Βέβαια, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα το Σαββατοκύριακο είναι η κύρια επιρροή που σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Καρκίνο δεν βοηθά πολύ να αποδώσετε πρακτικά όσο θα θέλατε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αν και φαίνεται πως δεν έχετε αρκετή όρεξη, προσπαθήστε να βρείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και μην καταπιέσετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και μην αναλώνεστε σε κουβέντες με άτομα που δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν αυτά που τους λέτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εσωστρέφεια, η νοσταλγία για το παρελθόν ή ακόμη και η ονειροπόληση για το μέλλον είναι αυτά που χαρακτηρίζουν σε γενικές γραμμές το Σαββατοκύριακό σας. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ακριβώς οι ιδανικές μέρες για να συγκεντρωθείτε σε «πεζές» υποχρεώσεις και ευθύνες, γι αυτό σε καμία περίπτωση δεν  χρειάζεται να αυτομαστιγώνεστε. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα, που είναι πιο θετικές οι επιρροές για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο που κυριαρχεί η όψη Ήλιου – Ποσειδώνα είναι ίσως το πιο ακατάλληλο για πρακτικά θέματα και για συγκέντρωση στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Καλό είναι να κάνετε μια μικρή αλλαγή στο
πρόγραμμα σας, να μεταφέρετε ίσως κάποιες υποχρεώσεις που σας αγχώνουν μια άλλη μέρα. Η σημερινή μέρα, είναι από κάθε άποψη πιο θετική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό και με τη Σελήνη απέναντι σας μπορεί να μην σας επιτρέπουν να έχετε καθαρή κρίση και να σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση νοητικά. Καλό θα ήταν λοιπόν, να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, πόσο μάλλον, να μεταφέρετε και σε άλλους ειδήσεις ή κουτσομπολιά. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα, για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας, για να βγείτε ή
να κανονίσετε κάτι που σας ευχαριστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα ήταν αγαπημένοι Υδροχόοι αυτές τις μέρες να προσέξετε τα οικονομικά σας περισσότερο, μιας και ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, κάνοντας πιο επικίνδυνο να ρισκάρετε χρήματα.
Από την άλλη μην ξεχνάμε και την δημιουργική επιρροή του Ποσειδώνα. Μπορεί για παράδειγμα, να σκεφτείτε μια ιδέα, να σας έρθει μια επιφοίτηση που υλοποιώντας την παρακάτω να σας φέρει χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε σχέση με τους στόχους ή την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε πιθανώς σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η σημερινή μέρα, πάντως είναι πολύ πιο διασκεδαστική με τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει θετικές όψεις και γι αυτό, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να κανονίσετε ευχάριστες δραστηριότητες και εξόδους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;