ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι κύριες όψεις της Σελήνης από τον Λέοντα σήμερα, είναι το εξάγωνο με τον Άρη και η σύνοδος με την Αφροδίτη. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στην λεπτομέρεια του.

ΚΡΙΟΣ

Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη και τη σύνοδο με την Αφροδίτη καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – όποια κι αν είναι αυτά – προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έρωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις, σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία. Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που αν το προσπεράσετε τώρα θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει. Τις μεσημεριανές ώρες προσέξτε λίγο περισσότερο σε αντιπαραθέσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς. Αν διαφωνείτε καλύτερα να προσπαθήσετε με διπλωματικό τρόπο να δώσετε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια νέα συμφωνία, μια αγοραπωλησία ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω ανεξάρτητα από το πώς θα το πάρουν οι άλλοι. Άλλωστε η ειλικρίνεια είναι μεγάλη αρετή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη την διάρκεια της ημέρας και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση) αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορεί να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα τηρήσουν.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μιλήστε με τους φίλους σας, με τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας ηρεμούν. Μοιραστείτε μαζί τους τις ανησυχίες σας και επίσης πάρτε απόσταση από εστίες έντασης στον χώρο της δουλειάς. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν και θέματα οικογενειακά ή ενός ακινήτου. Από την άλλη, με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορεί να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι αλλά και συνεπείς είναι η δουλειά. Αποφύγετε όμως το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις και να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και με έμφαση στους στόχους σας. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Μην βιάζεστε όμως. Μπορεί αυτή την στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειας σας να έχει την ανάγκη σας, αυξάνοντας την αίσθηση της πίεσης που μπορεί να νιώθετε εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου της δουλειάς. Παρόλα αυτά μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων σας, παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε κυρίως σε μακροπρόθεσμα πλάνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στο βάθος σε κάποιο ζήτημα και να αναζητήσετε μια κρυμμένη αλήθεια. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ακόμη οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε τις πρωινές ώρες κάποιες αντιπαραθέσεις για πρακτικά θέματα. Η Σελήνη σάς δίνει το ελεύθερο στην έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας όπως θα το θέλατε, αλλά και θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας απέναντι σε κάθε σας πρωτοβουλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο καθώς πολύ εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε απέναντι στους άλλους ανοιχτό μυαλό, γενναιοδωρία και ευγένεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνάδελφοί σας μπορεί σήμερα να είναι λίγο πιο απαιτητικοί από σας. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε όμως και να το δείχνετε. Ίσα ίσα η Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να ελέγξτε λίγο περισσότερο τα συναισθήματά σας και να μην τα δείξετε προς τα έξω με ένταση, ειδικά αν είστε θυμωμένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και προτιμήστε να μιλήσετε σε ένα φίλο-η που νιώθετε ότι σας καταλαβαίνει. Προσοχή και στην υγεία.