ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι όψεις που σχηματίζονται σήμερα είναι αρκετά πιεστικές. Αναφέρομαι φυσικά στο τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη, θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αυτό θα το δούμε τόσο στην επικαιρότητα όσο και στην καθημερινότητα μας. Από την άλλη μπορεί να έχουμε παιχνίδια εγωισμών και εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας  Άρη με τον Πλούτωνα, στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και σίγουρα το να βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να περιορίσετε έξοδα είναι μια από τις πολλές σκέψεις σας. Σε κάθε περίπτωση ίσως να χρειάζεται χρόνο να επιλυθεί το όποιο ζήτημα μέχρι το μέσον του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, πιέζει αρκετά την καθημερινότητα σας σήμερα αλλά και η Σελήνη από τον Λέοντα πιέζει και θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας και το σπίτι. Η συμβουλή μου είναι μην πιέζετε τα πράγματα πολύ στην παρούσα φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να σημαίνει ότι κάτι ξεκινάτε να δουλεύετε πιθανώς και αρκετά μοναχικά. Αυτή η όψη δημιουργεί από την άλλη και μια υπερένταση καθώς φαίνεται ότι μπορεί να είναι δύσκολο να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα με άλλους που συνεργάζεστε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει την προσωπική σας ζωή, τα θέματα των συνεργατών, των φίλων, της δημιουργίας ή των επιχειρήσεων αλλά και των οικονομικών. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες καθώς εύκολα μπορεί να διαταραχτούν καθώς όλοι έχουν μεγαλύτερη ένταση.

 

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας περισσότερη κυκλοθυμία Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, δημιουργεί μεγαλύτερη αναστάτωση, τόσο σε θέματα που αφορούν την καριέρα όσο και σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Η όψη αυτή θα μπορούσε να δείχνει και μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Μη βιαστείτε να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε χωρίς να το σκεφτείτε πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και πιθανόν να υπάρχουν αρκετά πράγματα που συζητάτε μυστικά ή παρασκηνιακά. Όμως η κύρια όψη της μέρας είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και  θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία που έχετε με άλλους, τις επαφές σας αλλά ακόμη και σε ό,τι σχετίζεται με τις μετακινήσεις σας. Προσέξτε το μεταφορικό σας μέσο. Μη μπαίνετε σε διαμάχες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε είτε στο δρόμο είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά και στις συναλλαγές ή τις δοσοληψίες σας. Σε γενικές γραμμές μπορεί να σας απασχολήσουν και τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή τα οικονομικά της εταιρείας που μπορεί να εργάζεστε. Προσοχή και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου του παραδοσιακού σας κυβερνήτη  Άρη από τον Ταύρο με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Πλούτωνα, δε σημαίνει ότι πρέπει να «μαλώσετε» με όλους βέβαια ή να κάνετε επίθεση. Για κάποιους θα μπορούσε τώρα να προκύψει και μια καινούρια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή κάποιο άτομο να σας πλησιάσει ερωτικά. Πριν πέσετε με τα μούτρα σε όποιο από αυτά τα σενάρια, σκεφτείτε και προτιμήστε την δράση να την μεταθέσετε για την άλλη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, δημιουργεί ένα αρκετά ζόρικο κλίμα στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, κάποιες φορές ίσως να ασφυκτιείτε με τις υποχρεώσεις ή τις απαιτήσεις των άλλων. Ο εκνευρισμός δεν βοηθά κάπου. Αντιμετωπίστε τα πάντα με υπομονή. Επίσης μπορεί να προκύπτει ένα θέμα με την υγεία σας, το οποίο δεν πρέπει να παραβλέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και με κάποιο τρόπο πάλι μπλέκει τα οικονομικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Υπάρχει πολύς θυμός μέσα σας, τον οποίο δεν έχετε εκφράσει κι αυτό σας πιέζει. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε τα όρια σας με διπλωματικό τρόπο. Σήμερα αποφύγετε μια κουβέντα για οικονομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ακριβείας τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα Τρίτη, στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Επειδή είναι μια ιδιαίτερα έντονη όψη μπορεί να σας ζορίσει σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη. Δεν είναι μια μέρα ιδιαίτερα εύκολη κι ακόμη και μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε πολλή ένταση και στρες. Μην κάνετε σοβαρές και αμετάκλητες αλλαγές αυτή τη στιγμή σε θέματα ακινήτων ή επαγγελματικών αποφάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα Τρίτη, επηρεάζει τον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Μπορεί να έχετε ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα. Προσοχή ακόμη στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχετε καθημερινή επαφή στενούς συνεργάτες, φίλους αλλά και πρόσωπα από το στενό συγγενικό σας περιβάλλον καθώς όλοι μπορεί να είναι στην «τσίτα».