ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 11 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο, σήμερα, μας καλεί να ασχοληθούμε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι, να ξεκουραστούμε κι από την άλλη με το τετράγωνο που σχηματίζει τις βραδινές ώρες προς τον Άρη μπορεί να μας κάνει πιο νευρικούς αλλά και να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μέρα που καλύτερο θα είναι να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους και να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δεν σας πιέζει. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και ό,τι σας ικανοποιεί. Το βράδυ του Σαββάτου προσπαθήστε να απέχετε από τυχόν οικογενειακές εντάσεις καιπροσέξτε λίγο περισσότερο και σε μικροατυχηματάκια μες το σπίτι την ώρα που κάνετε δουλειές ή μαγειρεύετε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι παραγωγική για εσάς τους Ταύρους και μολονότι οι μέρες θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα αλλά να βρείτε και χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Το βράδυ του Σαββάτου χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους αλλά και στον τρόπο που τα λέτε ειδικά. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά ή τις φήμες. Ενδεχομένως κάποιοι να συζητούν πίσω από την πλάτη σας κάποια πράγματα γι’ αυτό δώστε τόπο στην οργή αν υπάρχουν άνθρωποι που σας εκνευρίζουν και εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο που διαφωνείτε. Ή μπορεί να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε και ψάχνετε να βρείτε πως θα καταφέρετε να τα χρηματοδοτήσετε είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο είναι κάπως πιο επιβαρυμένο από το πρωί ως το βράδυ δημιουργώντας εντάσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες πριν τα «βροντήξετε» και πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και να αντιδράσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Προσπαθήστε να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση ειδικά όταν είναι εύκολο συζητώντας να δείτε ακριβώς τι σκέφτεται η άλλη πλευρά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, υπάρχει μια επιτακτική ανάγκη σας για ξεκούραση, για περισσότερο ύπνο, για χαλαρές δραστηριότητες. Μην πιέζετε το εαυτό σας και κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας να ξεκουραστεί. Το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης. Μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι σημαντικό είναι να σκεφτείτε την ψυχική σας ηρεμία και την ικανοποίηση. Ποιος σας κάνει να περνάτε καλύτερα; Αφήστε τις δημόσιες σχέσεις και ασχοληθείτε μόνο με αυτό που σας ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο. Από την άλλη προσέξτε τις μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Το βράδυ είναι δύσκολο και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σας σήμερα, είναι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις κάτι που μπορεί να μην σας επιτρέπει να ξεκουραστείτε τελείως. Για όσους δεν εργάζονται μπορεί να υπάρχει μια πίεση όσον αφορά θέματα της οικογένειας και απαιτήσεις των στενών συγγενών σας. Το Σάββατο το βράδυ υπάρχει ένα κλίμα έντασης γι’ αυτό χρειάζεται να έχετε ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα δημιουργεί μια «εύφλεκτη» κατάσταση στις σχέσεις σας τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι απαραίτητο να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η πίεση, η δουλειά, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και μπορεί αυτοί οι δυο τομείς να είναι η αφορμή για τσακωμούς, έντονες συζητήσεις, ειδικά το βράδυ του Σαββάτου. Θα σας πρότεινα να τις αποφύγετε ή να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Για κάποιους αυτή η ένταση μπορεί να αφορά και μια ερωτική σχέση αλλά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτητική και έντονη θα είναι η μέρα, ειδικά από το βράδυ, και χρειάζεται να αξιοποιήσετε την ψυχραιμία και υπομονή σας, για να ξεπεράσετε τα θέματα που παρουσιάζονται. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε την φροντίδα που θέλετε ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά όχι τουλάχιστον το Σάββατο και μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε όλα αυτά τα πρακτικά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας στην καθημερινότητα σας και ενδεχομένως να αυτό να σας πιέσει. Το βράδυ του Σαββάτου αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (πχ στο δρόμο). Επίσης, καλό είναι να προσέξετε λίγο περισσότερο τα έξοδα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιο ευχάριστο το Σαββατοκύριακο για σας, παρ’ όλα αυτά καλό είναι σήμερα να κοιτάξτε τη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών γιατί δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν. Σημαντικό είναι δε να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Από τη Δευτέρα, θα μπορείτε να ελιχθείτε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα. Άρα αξίζει να κάνετε λίγη υπομονή.