ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Η σύνοδος αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα. Το καλύτερο όμως που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε περισσότερο και βαθύτερα, να οργανώσουμε την πορεία της δράσης μας παρά να πιέσουμε για αποτελέσματα σε αυτή την φάση. Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και η τελευταία της όψη θα είναι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα προχωρήσει στους Διδύμους λίγες ώρες μετά, δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο «εσωστρεφής» Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας που σας στέλνει σε ένα ταξίδι ανάσυρσης αναμνήσεων από το παρελθόν σας, που μπορεί να φτάνει ακόμη και μέχρι την παιδική σας ηλικία και τις πρώτες οικογενειακές σας μνήμες. Δεν είναι ανάγκη να αυτομαστιγώνεστε ούτε να σκέφτεστε τι καλύτερο θα μπορούσατε να είχατε κάνει τότε. Δείτε τώρα τι μπορεί να αλλάξετε σε συμπεριφορές και διαχείριση κρίσεων που να δείχνει ότι έχετε πάρει όντως τα μαθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περιδιαβαίνει μέχρι το απόγευμα το ζώδιο σας ευνοώντας τις πρακτικές προσεγγίσεις τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα δουλειάς παρόλα αυτά τις μεσημεριανές ώρες καλό είναι να μην πιέσετε για σοβαρές αποφάσεις. Η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες και τη συλλογική δουλειά ενώ μπορεί να σας προσφέρει και την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να περάσετε κάποιες ώρες μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με μια μικρή σύγχυση ίσως σε σχέση με το τι θα γίνει παρακάτω κυρίως σε θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα ή τους προσωπικούς σας στόχους. Πιθανώς να νιώθετε λίγο μετέωροι σε σχέση με το πως πρέπει να διαχειριστείτε τα πράγματα και πως θα προχωρήσετε παρακάτω. Ακόμη σήμερα καθώς ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή μπορεί να προκύψει μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν της δουλειάς ή του φιλικού σας κύκλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μέρα με έμφαση στην επικοινωνία η σημερινή με τη σύνοδο Ήλιου- Ερμή αλλά με ανάδρομο Ερμή καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είστε πολύ επεξηγηματικοί και προσεκτικοί στις λεπτομέρειες των όσων λέτε για να πιάσουν τόπο. Με ηρεμία και χωρίς βιασύνες βοηθήστε τους συνεργάτες σας να κατανοήσουν τι ζητάτε από εκείνους και γενικά μην βιάζεστε σήμερα να έχετε αποτελέσματα σε ό,τι κάνετε.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας και πολλά ευτράπελα μπορεί να προκύψουν αν είστε βιαστικοί και όχι συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να έχετε μια πρακτική προσέγγιση για να μην δυσκολευτείτε αργότερα. Είναι για σας μια πιο «εσωτερική» ημέρα που λειτουργεί περισσότερο το ένστικτο σας. Πιο άνετες οι βραδινές ώρες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλειδί σήμερα είναι η συνεργασία και οι καλές σχέσεις αν θέλετε να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα στην ημέρα σας. Μολονότι προτιμάτε να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις δεν είναι κακό να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο που ομονοείτε και έχετε κοινές αντιλήψεις και κοινό τρόπο σκέψης. Η σύνοδος Ήλιου- Ερμή βοηθά να δείτε οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και να βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στην ζωή μας αγαπητοί μου Ζυγοί ειδικά αυτή την περίοδο που όλα μοιάζουν κάπως μετέωρα και δεν μπορούμε να προγραμματίζουμε το «αύριο» με σταθερότητα. Χωρίς να βιάζεστε και πιέζετε τα πράγματα κοιτάξτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αλλαγές προς όφελος σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της Πέμπτης είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει λίγο ή και να σας βγάλει από τα ρούχα σας αν ακούσετε κάτι το οποίο σας εκνευρίζει ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση θα βοηθήσει κι εσάς και τους άλλους να καταλάβουν ίσως το λάθος που έχουν κάνει. Εκτός της δουλειάς θα σας απασχολήσει μια προσωπική σχέση ή οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη ξεκινά με περισσότερες έγνοιες τόσο σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση όσο και τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά. Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή, η κυρίαρχη όψη της ημέρας μπορεί να φέρει μια αναστάτωση σε επικοινωνιακό επίπεδο. Η μέρα έχει αρκετά απρόοπτα αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι αρνητικής φύσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πέμπτη έρχεται με σχετικά θετικές όψεις για σας και ίσως το μόνο που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο είναι στα θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων. Από την άλλη ίσως ανασύρεται τώρα από το παρελθόν ένα ζήτημα και χρειάζεται να βρείτε μια λύση. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε και μην εκβιάζετε καταστάσεις. Όλα θα επιλυθούν στην ώρα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη έρχεται με αρκετή πίεση σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ή τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά και με έμφαση στην οικογένεια. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή την περίοδο πρώτα θα πρέπει να βάζετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα και κυρίως αυτές της φυσικής κατάστασης και υγείας και όλα τα υπόλοιπα έπονται. Η σύνοδος Ήλιου -ανάδρομου Ερμή σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στη μέρα σας αλλά και απρόοπτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με απαιτήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όμως χρειάζεται να βρίσκετε μέσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε και λίγο χρόνο για σας για να ξεκουράζετε το μυαλό σας από την πίεση και την εντατική προσπάθεια και σκέψη. Η σύνοδος Ήλιου- Ερμή στον Κριό στρέφει την προσοχή σας και σε ζητήματα οικονομικά κυρίως σε ό,τι αφορά παρελθοντικές υποθέσεις.