ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 11 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται σήμερα και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της μέρας είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Άρη από τους Διδύμους που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στο λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που βοηθά με λύσεις και μάλιστα απρόσμενες.

Θα είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία οι λέξεις κλειδιά που ευνοεί και τους έρωτες! Η Σελήνη σχημάτισε απαιτητικές όψεις τα ξημερώματα που πέρασε στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του ΣΚ.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, συναντά τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη εξαγώνου κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα η σημερινή και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, ευνοεί ιδιαίτερα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα σάς θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. κόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε ενώ το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δώσει λύσεις σε κάποια προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλώς ή κακώς είστε η επιτομή της επικοινωνίας και της πληροφορίας ως εκπρόσωποι του ζωδίου του Ερμή και σήμερα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη και Ερμή – Ουρανού, τα πληκτρολόγια θα πάρουν…φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά μέιλς, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις μέσω skype, zoom κτλ. είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Άρη σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της
καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μην χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση μολονότι θα σας το συνέστηνα ανεπιφύλακτα να κινήσετε κι εσείς λίγο τα νήματα αν θέλετε
εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Επίσης, η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την
υποτιμήσετε.

ΛΕΩΝ

Θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι και την περιουσία σας πιθανώς να σας απασχολήσουν πιο έντονα αυτό το Σαββατοκύριακο. Όμως μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα σε αυτές τις μέρες. Κερδίστε λίγο χρόνο, να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Τις απογευματινές ώρες που η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους τα πράγματα θα είναι πιο θετικά και ενδεχομένως μια κουβέντα με ένα φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή μένει πολύ μακριά μπορεί να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια. Ή και μια έξοδος με κάποιο
αγαπημένο σας πρόσωπο να βοηθήσει ιδιαίτερα την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σήμερα, μπορεί να φέρει μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ταυτόχρονα, σχηματίζεται και το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε καλές ιδέες αλλά να είστε και πιο εξωστρεφείς με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή είναι από τις ιδιαίτερα θετικές μέρες της εβδομάδας, καθώς ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό
είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους, αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό, η μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη. Ακόμη οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον το Σαββατόβραδο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετές απαιτήσεις και κούραση με τη Σελήνη στο ζώδιο σας αλλά η πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη θα σας βοηθήσει να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολο να καταπατηθούν καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα κι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί Σκορπιοί δύσκολα μπορεί να χαλάσετε χατίρι σε αυτούς που αγαπάτε. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες
μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Τοξότες αλλά και στα επαγγελματικά. Μπορεί να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, την διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση τους τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερο πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη φυσικά θα μπορούσε να παίξει κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους, δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας ή μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη και σε θέματα οικογενειακά. Με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε με την επικοινωνιακή σας δεινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχουμε μια εξαιρετική όψη Αφροδίτης – Άρη που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας είτε και στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη βέβαια θα βρίσκεται στον Σκορπιό κάνοντας όλο το γουηκέντ ιδιαίτερα απαιτητικό ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ ενισχύει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα να είναι αλλού και το μυαλό να βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο! Αυτό φυσικά βολεύει όταν δεν έχετε σημαντικά πράγματα να κάνετε. Αν όμως εργάζεστε καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στη δουλειά σας κι επίσης αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε συνεργάτες ή πελάτες. Μιλήστε με ένα έμπιστο φίλο-η, με το σύντροφό σας με κάποιον που νιώθετε ασφαλείς να πείτε και πράγματα τα οποία δεν θα μοιραζόσασταν με πολύ κόσμο. Η πολύ θετική όψη Αφροδίτης – Άρη πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα.