ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/12

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα είναι πολύ διαφορετική σχετικά με χθες, μιας η Σελήνη σχηματίζει το πρωί αντίθεση με τον Πλούτωνα μια όψη που μας κάνει να έχουμε αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις και ίσως κάποια ένταση στην επικοινωνία. Ευτυχώς στην πορεία της η τελευταία της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Δία που θα φτιάξει αρκετά τη διάθεση μας.

ΚΡΙΟΣ

Η καινούργια όψη μπορεί να σας βρει να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα ή να εκνευρίζεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή τη δουλειά σας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. 

ΤΑΥΡΟΣ

 Την Κυριακή χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους αλλά και στον τρόπο που τα λέτε, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες για να μην συμβεί αυτό. Ενδεχομένως κάποιοι να συζητούν πίσω από την πλάτη σας κάποια πράγματα με βάση κάποια δική σας επιθετική συμπεριφορά. Όπως και να έχει κοιτάξτε να μαλακώσετε λίγο, δώστε τόπο στην οργή αν υπάρχουν άνθρωποι που σας εκνευρίζουν και εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή μπορεί να έχετε διαφωνίες με το σύντροφο σας ή να έχετε θέματα με τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο που μπορεί να διαφωνείτε για το πως πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας. Επειδή η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει «χείμαρρους» στα λόγια και μάλιστα με μια κυνική ή επιθετική προσέγγιση δείξτε λίγη προσοχή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας για να αποφύγετε τις εντάσεις. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δενθα σας βγει σε καλό. Ακόμη μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και πριν τα «βροντήξετε» όλα, ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε το μυαλό σας ώστε να αντιδράσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει σε καταστάσεις που μπορεί βλέπετε ότι μπορεί να ξεφύγουν. Καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα ίσως να παρουσιάσετε κάποια δική σας ιδέα ή να προσπαθήσετε να επιβάλλετε το δικό σας τρόπο δράσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, ειδικά μέχρι το απόγευμα για να βρείτε το δίκιο σας σε τυχόν συζητήσεις ή διαπληκτισμούς που έχετε, καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη προσέξτε σε μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. 

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, θα υπάρχει από το πρωί ένα κλίμα έντασης και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα θα πρέπει να έχετε ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο αλλά μπορεί να μην τον βρείτε αν μπείτε σε καβγά. Όχι ότι πρέπει να συμβιβαστείτε αν κάτι σας ενοχλεί όμως σίγουρα προτείνω να μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα. Από αύριο θα διευκολυνθείτε περισσότερο στις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις. Γενικά, ην πιέζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα αυτή δημιουργεί μια «εύφλεκτη» κατάσταση στις σχέσεις σας τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Γι’ αυτό είναι κρίσιμο να προσέξετε και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης εσείς οι Σκορπιοί ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να σας επηρεάσει και να κάνει κακό στην υγεία σας. Η νέα όψη εφιστά την προσοχή σας στην επικοινωνία με τους άλλους για να μην φτάσει μια κατάσταση σε οριακό επίπεδο αλλά και την οδήγηση. Ευτυχώς η τελευταία όψη του φεγγαριού θα είναι ένα τρίγωνο με τον Δία φέρνοντας λύσεις αλλά και περισσότερη ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Η Κυριακή από το πρωί μέχρι το απόγευμα, θα σας απασχολεί με θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Αυτά τα θέματα μπορεί να είναι η αφορμή για τσακωμούς, έντονες συζητήσεις ή και ρήξεις. Θα σας πρότεινα να τις αποφύγετε όσο γίνεται  ή να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Για κάποιους αυτή η ένταση μπορεί να αφορά και μια ερωτική σχέση αλλά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι έντονη, οπότε αξιοποιήσετε την παροιμιώδη ψυχραιμία σας, για να ξεπεράσετε τα θέματα που προκύπτουν. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε την φροντίδα και αγάπη που σας αξίζει, ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά όχι τουλάχιστον την Κυριακή και μην πιέζετε τις καταστάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αποφύγετε να κάνετε δύσκολες συζητήσεις, φροντίστε την υγεία σας και μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε. Γενικά, να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (πχ στο δρόμο). Ένας άλλος τομέας που μπορεί να είναι αγκάθι σήμερα είναι τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα έξοδα σας. 

ΙΧΘΥΕΣΣ

Σήμερα, ίσως να έχετε υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και επειδή υπάρχει μια τάση για εκνευρισμό και παρορμητικές αντιδράσεις, φροντίστε να ελέγξετε την συμπεριφορά σας μέχρι το απόγευμα. Από τη Δευτέρα, θα μπορείτε να ελιχθείτε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα. Άρα αξίζει να κάνετε λίγη υπομονή.