ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου.

Σήμερα το πρωί σχηματίζεται αρκιβείας όψη τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο, μία από τις δύσκολες όψεις αυτής της εβδομάδας για όλα τα ζώδια. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο και θα μας κάνει πεισματάρηδες στις απόψεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Το απόγευμα πάντως η Σελήνη θα συναντήσει τον Διά και θα βοηθήσει στο να βρούμε χαρά παρόλο που δεν το περιμέναμε. Νομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις, σπουδές, επικοινωνία, μάρκετινγκ, εμπορικές συναλλαγές, συζητήσεις και συσκέψεις ευνοούνται τις απογευματινές ώρες.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μιλήστε σε συνεργάτες ή σε φίλους σας αν έχετε κολλήσει σε ένα θέμα που πρέπει να λύσετε και δεν μπορείτε. Το να προσπαθείτε να βρείτε άκρη μόνοι σας σήμερα, δεν ενδείκνυται. Το απόγευμα βοηθά στο να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον εργασιακό χώρο και στο να έχετε θετικά αποτελέσματα για τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας είναι τα θέματα που θα απαιτήσουν την ενέργεια και την προσοχή σας. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για να σκεφτείτε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν πρέπει να εξηγήσετε τον τρόπο σκέψης σας σε έναν προϊστάμενό σας, σήμερα είναι καλή ημέρα να το κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ίσως ξεκινήσετε την φορτωμένη με υποχρεώσεις μέρα σας με «βαριά» καρδιά. Διαφωνίες με συνεργάτες, είναι καλύτερο να τις εγκαταλείψετε χωρίς να επιμείνετε στην άποψή σας. Το απόγευμα σημειώνεται πρόοοδος στα θέματα δουλειάς και σπουδών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Βοηθητικές είναι οι όψεις της Σελήνης σήμερα για συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας χωρίς ωστόσο την εμπλοκή συναισθηματισμών. Αν τα θέματα είναι οικονομικά, τότε τίποτα άλλο πέρα από τη λογική δεν χωρά στη συζήτηση. Δείτε αν πραγματικά συμφωνείται με την άλλη πλευρά και μην κρατάτε τις δεύτερες σκέψεις σας χωρίς να τις πείτε.

ΛΕΩΝ:

Μία εκ βαθέων συζήτηση με ένα άτομο το οποίο ίσως σας ενδιαφέρει προσωπικά ή ίσως συνεργάζεστε ίσως προκύψει σήμερα. Η συζήτηση θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι προθέσεις σας. Τις απογευματινές ώρες η σύνοδος που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία στον τομέα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου αν μη τι άλλο μπορεί να φέρει μια θετική είδηση.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μέχρι το μεσημέρι θα έχετε την τάση να ενοχλείστε με διάφορα μικροπράγματα στη δουλειά και θα τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά. Το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Δία και ανεβάζει τη διάθεσή σας. Βάλτε πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας και φροντίστε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ:

Η σημερινή ημέρα ξεκινά με ανησυχία αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μία εξαιρετικά δημιουργική μέρα, αν αφοσιωθείτε στους στόχους σας χωρίς να αφήνετε άλλους να σας επηρεάζουν. Μία ευχάριστη είδηση σε σχέση με ένα παιδί, μία εγκυμοσύνη, μία δημιουργία ή την ενασχόλησή σας με την τέχνη μπορεί να προκύψει το απόγευμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου κι αυτό της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί πίεςση μέχρι το απόγευμα. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση και πάρτε απόσταση από όποια κατάσταση μπορεί να σας ταράξει. Αν δεν συμφωνείτε με τους άλλους σήμερα, μην πιέσεε τα πράγματα. Από το απόγευμα οι προσωπικές συζητήσεις ευνοούνται, όπως και τα θέματα της οικογένειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αν και το πρωί ξεκινά με κόπωση, η μέρα φτιάχνει προς το απόγευμα και η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σάς βοηθά. Η έμφαση δίνεται στην επικοινωνία, στις σπουδές, στα νέα καθήκοντα και γνώσεις στη δουλειά. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με αυτούς τους τομείς ίσως μία θετική είδηση σας φτιάξει τη διάθεση το απόγευμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οικονομικά ζητήματα και πρακτικά θέματα εργασίας έρχονται στο επίκεντρο. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να έρθει μια λύση σε αυτά τα θέματα από κει που δεν την περιμένατε. Ίσως να σας γίνει μία οικονομική πρόταση αρκετά δελεαστική. Μην ξεχάσετε να προσέξετε τις λεπτομέρειες και μην απαντήσετε βιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το πρωί ίσως νιώθετε περισσότερη πίεση. Διαφων΄λιες με συνεργάτες η διλήμματα μεταξύ καρδιάς και λογικής ίσως προκύψουν σήμερα. Το απόγευμα το κλίμα είναι περισσότερο θετικό, καθώς η Σελήνη συναντά τον Δία σε σύνοδο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την καλή όψη για σημαντικές συζητήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η δουλειά και τα προσωπικά σας ζητήματα ευνοούνται σήμερα. Αξιοποιήστε τη με το να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας αλλά και για να περάσετε λίγο παραπάνω ευχάριστο χρόνο με τον σύντροφό σας. Είναι μια καλή ημέρα για να ψάξετε για θέματα υγείας, θεραπείες ή για να διαχειριστείτε το άγχος σας και να βάλετε σε τάξη τη διατροφή σας. Ίσως το απόγευμα φέρει και μία ευχάριστη είδηση για τα επαγγελματικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/11/2021 – 14/11/2021