ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά.

Η σύνοδος Σελήνης – Άρη στους Διδύμους σιγοντάρει την επιρροή του Ήλιου – Κρόνου και προάγει τα αρνητικά συναισθήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο και Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη η ανησυχία και το στρες μεγεθύνονται μέσα στη μέρα ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Προσοχή αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά γιατί εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα. Κι εννοείται αποφύγετε παρορμητικές αγορές

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή έρχεται με ένα «αγκάθι» που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους και λέγεται τετράγωνο Ήλιου- Κρόνου. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή της έκλειψης. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε στην παρόρμηση της στιγμής, σκεφτείτε αυτά που έχετε να πείτε καλύτερα και μεταθέστε την κουβέντα για το σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή έρχεται με μια υποσημείωση εξαιτίας της κυρίαρχης όψης τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται σήμερα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όριά σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν, ειδικά στον χώρο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημερα μπορεί να νιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας προσώπων σάς «πνίγουν» ακόμη κι αν είναι τα ίδια σας τα παιδιά για όσους είστε γονείς ή μπορεί να θέλετε λίγο την ησυχία σας μέσα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το επιτύχετε. Προσοχή πρέπει να δείξετε και σε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Αρκετά απαιτητική η Παρασκευή με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους. Η μέρα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Απαιτητική μέρα η Παρασκευή με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο και τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. Μην ενδώσετε και χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για το τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή έρχεται με όψεις πίεσης, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από ‘δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη. Περισσότερο επηρεάζει όλους όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους κάνοντάς σας πιο ευαίσθητους αλλά και κυκλοθυμικούς. Η μέρα είναι σαφώς επιβαρυμένη, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος και άγχη. Μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι ή προβληματισμένοι με θέματα των επαγγελματικών ή των οικογενειακών.Το πιο εύκολο είναι να έρθετε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Εσείς διαλέξτε το δύσκολο δρόμο της ψυχραιμίας και της αποστασιοποίησης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή αδράξτε την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα. προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαφυλάξτε την πνευματική και ψυχική σας υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα προσπαθήστε κι εσείς να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ό,τι προκύπτει και να είστε πιο ευέλικτοι. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κάνει τη μέρα πιεστική ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα ή ένα email να διαταράξει την ησυχία σας και να σας εκνευρίσει. Με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε άκρη. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση ιδιαίτερα από ανθρώπους που σας πατάνε ευαίσθητα «κουμπιά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή σαφώς είναι πιο ζόρικη και η τάση θα είναι να μεγαλοποιείτε ό,τι συμβαίνει. Βλέπετε έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο σας που επηρεάζει σαφώς περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε όσο κι αν είστε θυμωμένοι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Παρασκευή κυριαρχείται από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Η όψη Ήλιου – Κρόνου σάς κάνει πιο επιρρεπείς σε μελαγχολία, απογοήτευση αλλά και σε εντάσεις είτε με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες και όποιους αποτελούν το στενό σας περιβάλλον. Μια λάθος λέξη ή κριτική ακόμη κι αν είναι ειλικρινής και δεν έχετε πρόθεση να πληγώσετε κάποιον, μπορεί εύκολα να προκαλέσει μια αντιπαράθεση που ίσως μετανιώσετε. Βαδίζουμε και στην περίοδο του ανάδρομου Άρη στους Διδύμους που εύκολα τα λόγια παρεξηγούνται.