ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 11 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής είχε περάσει στον Ζυγό στις 26/8 αλλά λόγω της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του είχε οπισθοχωρήσει στην Παρθένο και τώρα ξαναπερνά δυναμικά στον Ζυγό σήμερα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/10.

Αν θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, να επισημοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες ή αγορές από δω και κάτω ευνοείστε περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Τώρα που ο Ερμής ορθός πια ξαναγυρίζει στον Ζυγό θα φανεί αν τελικά αυτό το άτομο θα μείνει στη ζωή σας ή θα επιστρέψει στο «χρονοντούλαπο» της προσωπικής ιστορίας σας. Ο διάλογος, η ειλικρίνεια στις συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά που σκέφτονται ο σύντροφος, οι συνεργάτες και οι φίλοι θα κάνουν τη διαφορά στην επικοινωνία από δω και κάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό σημαίνει μια πιο κουραστική περίοδο, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ερμής θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας ενώ ξεκινά μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος και μάλιστα μπορεί να προκύψει μια σχέση με ένα νεότερο άτομο. Αν είχατε στα παραπάνω θέματα κωλύματα ή καθυστερήσεις τον Σεπτέμβριο από σήμερα θα έχετε εξελίξεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Αν είχατε ξεκινήσει κάτι μέσα στον Σεπτέμβριο και καθυστερούσε τώρα θα δείτε επιτέλους τις εξελίξεις να τρέχουν. Από την άλλη μπορεί να συσφίξετε σχέσεις που ίσως διαταράχτηκαν το προηγούμενο διάστημα με τους οικείους σας ή τους στενούς συγγενείς.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Ζυγό, σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει το λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Αν τον Σεπτέμβριο αντιμετωπίσατε κωλυσιεργίες σε οικονομικά θέματα ή οι κινήσεις που κάνατε δεν σας έβγαιναν τώρα μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Θα είστε συνέχεια απασχολημένοι σε συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς ή των σπουδών. Είναι η στιγμή να γίνει πιο δυνατή η φωνή σας, να εισακουστούν οι προτάσεις σας και να μην σας κοιτούν καχύποπτα συνεργάτες και προϊστάμενοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει ή αν βγήκαν θέματα υγείας την περίοδο της ανάδρομης πορείας του τον Σεπτέμβριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα επιλύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαφή με τους συνεργάτες σας θα πρέπει να είναι πιο στενή από δω και κάτω ώστε να διορθώσετε και τυχόν προβλήματα που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα όταν ο Ερμής ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο. Σαν να τραβιέται ένα πέπλο ξαφνικά κι αρχίζετε να βλέπετε πιο καθαρά τόσο τους στόχους σας όσο και ποιοι είναι στο πλευρό σας, στη δική σας ομάδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον τομέα της καριέρας ο Ερμής εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει κι ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά ή εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα που άπτονται του μέλλοντος των επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας θα λειτουργεί καλύτερα κι αν είχατε προβλήματα τον προηγούμενο μήνα με καθυστερήσεις, αναβολές τώρα όλα θα αρχίσουν να κυλούν σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς. Η νέα θέση του μέχρι σχεδόν το τέλος Οκτωβρίου βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε τώρα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πως θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πως θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη ο Ερμής σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: