ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 11 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο πιο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, αλλά οι όψεις της δεν είναι πολύ βοηθητικές και δημιουργεί περίεργες δονήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο περισσότερο προσεκτικοί την σημερινή μέρα, ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά και ας αναβάλλουμε τα πολύ δύσκολα καλύτερα για αύριο.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της σημερινής μέρας η οποία υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από εξάγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα. Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Προσοχή σήμερα στις οικονομικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν στο μέλλον. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η έντονη όψη τετραγώνου με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και σχέσεων. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η όψη Άρη – Ποσειδώνα παίζει πολύ με το μυαλό σας και δίνει άλλη διάσταση στη φαντασία και τα σενάρια που μπορείτε να κάνετε. Πριν όμως τα δείτε όλα ως βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας φτάνοντας στην «παράνοια», κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις σήμερα. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και την διαίσθηση σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι. Από αύριο σταδιακά θα ανακάμψετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Τρίτη δεν είναι κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία σε επαγγελματικό επίπεδο που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να την λάβετε και μετά να προχωρήσετε για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Σημαντικό είναι να προσέχετε θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε να χρονίζει χωρίς να το ελέγξετε. Η Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί διάφορες μικροπαγίδες σήμερα κυρίως στο χώρο εργασίας. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το τετράγωνο του Άρη που είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης με τον Ποσειδώνα, προσδίδει μια αοριστία στην ημέρα, μια αίσθηση σύγχυσης και κάνει πολύ δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή σήμερα και στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η ασάφεια, η αοριστία και η σύγχυση σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία θα κυριαρχούν σήμερα γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα. Γενικώς είναι μια άβολη μέρα (δεν σας ταιριάζει η Ιχθυακή επιρροή) και ίσως νοιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Το θετικό είναι ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες. Οπλιστείτε με υπομονή, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και αποφύγετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πιέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Πιθανώς να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας. Ίσως όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι σημερινές όψεις του Ήλιου και του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν πατάνε σε γερό υπόβαθρο. Είναι λίγο ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματα τους. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς: στις σχέσεις και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει