ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για το 2022

Pexels

Το 2022 θα είναι για τρία συγκεκριμένα ζώδια του αστρολογικού κύκλου μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, γεμάτη επιτυχίες κι ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζώδια 2022 – Η τυχερή χρονιά για 3 ζώδια

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για το 2022 Pexels

Τα παρακάτω τρία ζώδια θα έχουν το καλύτερο 2022. Aν είστε ένα από αυτά, ενθουσιαστείτε.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, το 2022 είναι το «Έτος Εξερεύνησης». Ήρθε η ώρα να βγουν από το κέλυφος μέσα στο οποίο έχουν παγιδευτεί. Να θερίσουν όλα όσα έχουν σπείρει και να δώσουν στον εαυτό τους τα εύσημα που τους αξίζουν.

Το 2022, οι Καρκίνοι θα απολαύσουν τα οφέλη που χαρίζουν οι επιρροές του Δία και του Ποσειδώνα. Πιθανότατα θα νιώσουν πιο άνετα από ό,τι το 2021. Παράλληλα με τις κινήσεις αυτών των δύο μεγάλων πλανητών, θα συνεχίσουν επίσης να αισθάνονται την επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που εναντιώνεται στο ζώδιό τους.

Ο Πλούτωνας είναι ένας μικρός, αλλά μαγικά ισχυρός πλανήτης, που κινείται σε «εποχές» αντί για σύντομες εκρήξεις. Κάνει παρέα στον Αιγόκερω από το 2008 και θα είναι εκεί μέχρι το 2023, υπενθυμίζοντας τη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει, για να ολοκληρωθεί κανείς σε πνευματικό επίπεδο.

Ο Πλούτωνας εναντιώνεται στο ζώδιο των Καρκίνων, που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν μάχη με την ευαίσθητη φύση τους. Ο χρόνος της εκμάθησης του έργου της πνευματικότητας πλησιάζει στο τέλος του. Οι Καρκίνοι μπορούν να εξερευνήσουν πώς είναι να είσαι ένα συναισθηματικό ον σε έναν σκληρό κόσμο.

Παρθένος

Το 2022 θα είναι μία από τις καλύτερες χρόνιες για τους Παρθένους. «Έτος Αφετηρίας». Μοτίβα αποδυνάμωσης, θυμού και παλιών συνηθειών μένουν πίσω. Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, λόγω της ενίσχυσης των διαισθητικών δυνατοτήτων του Καρκίνου και των Ιχθύων, βοηθούν τους Παρθένους να χαλαρώσουν και να απελευθερωθούν από οποιασδήποτε μορφής πίεση.

Παρόλο που οι Παρθένοι ισχυρίζονται ότι απεχθάνονται το άγχος, ξέρουμε ότι ευδοκιμούν σε ένα γεμάτο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπείς στην εξάντληση και την απογοήτευση. Δεν το έχετε βαρεθεί αυτό;  Το 2022 δίνει την ευκαιρία στους Παρθένους να σπάσουν αυτό το μοτίβο: Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς (απέναντι τους) θα περάσουν στον χάρτη τους για να μαλακώσουν τα σκληρά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Οι Παρθένοι επίσης θα συνεχίσουν να βιώνουν λίγη από την ένταση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τι μπορούν να μάθουν από την κίνηση αυτού του υπαρξιακά φορτισμένου πλανήτη μέσα από το ζώδιο της σκληρής δουλειάς και της δύναμης; Ότι η φυσική τάση σας να δουλεύετε μέχρι εξαντλήσεως, είναι μια ένδειξη ντροπαλότητας. Δεν χρειάζεται να προστατεύετε τον εαυτό σας συνέχεια και να φοβάστε τον κόσμο. Η φετινή πλανητική σύνθεση είναι η κατάλληλη για να σας βοηθήσει να επιλέξετε μια νέα ζωή. Απλώς κάντε τα μαγικά σας όταν οι περισσότεροι πλανήτες δεν είναι ανάδρομοι.

Ιχθύες

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που το 2022 τους ανήκει, αυτό είναι οι Ιχθύες. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ τους. Το 2022 θα τους προσφέρει λιγότερες απογοητεύσεις, αφήνοντας περισσότερο χώρο για να είναι παραγωγικοί στις κοινωνικές, συναισθηματικές, πνευματικές και σχετιζόμενες με την καριέρα πτυχές της ζωής τους. Θα επωφεληθούν επίσης από την επιρροή δύο τεράστιων πλανητών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε τη ροή της ζωής.

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό τους από τα τέλη του 2021 έως τις 10 Μαΐου και πάλι από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, παρέχοντάς τύχη και δύναμη, στην αρχή και στο τέλος του έτους. Μια συνεχής ενίσχυση της διαίσθησής τους, έρχεται επίσης από τον Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας (ένας από τους πιο απομακρυσμένους πλανήτες από τον ήλιο) χρειάζεται πολλά χρόνια για να περάσει από ένα μόνο ζώδιο. Οι Ιχθύες νιώθουν την επιρροή του στη ζωή σας από το 2012 μέχρι το 2025.

Χρησιμοποιήστε αυτή την κοσμική ανάταση για να εξερευνήσετε τι σημαίνει να είστε ο εαυτός σας. Αφήστε αυτό που πιστεύετε ότι θέλει ο κόσμος να είστε και βουτήξτε ολόψυχα στην περίεργη, παράξενη, διαισθητική σας προσωπικότητα!