ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 11 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της Σελήνης είναι η αντίθεσή της με την Αφροδίτη τις βραδινές ώρες, μια όψη που δείχνει ασυμφωνίες ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις ή ακόμη διαφορές σε οικονομικά ζητήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στον Τοξότη, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας, σε μια ομολογουμένως πιο απαιτητική εβδομάδα που ξεκινά με έμφαση στην Πανσέληνο της 13ης Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα ακόμη και τα ταξιδιωτικά πλάνα των διακοπών. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Oυδέτερη η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί μου Ταύροι, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας αλλά και σε θέματα οικονομικά. Βέβαια οι βραδινές ώρες με την αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις γιατί μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες και να μην βρείτε κοινό τόπο συμφωνίας, οπότε αν βλέπετε ότι δεν «τραβάει» το πράγμα αφήστε το και επανέρχεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα αλλά θα πρέπει να προσέξετε προς το βραδάκι τις διαφορές με άτομα από το στενό περιβάλλον σας γιατί μπορεί να μη συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες και να υπάρχει έντονη διάσταση απόψεων. Το πρωί είναι πολύ πιο ασφαλές για τέτοιες συζητήσεις. Ενδεχομένως να έχετε διαφορές και σε θέματα αισθητικής ή γούστου και να πυροδοτηθούν εντάσεις. Αν υπάρχει ένα οικονομικό θέμα που σας ταλανίζει προσπαθήστε καλύτερα να το επιλύσετε άμεσα και μην το αφήσετε για τις επόμενες ημέρες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή από αύριο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Βλέπετε στις 13/7 έρχεται μια Πανσέληνος που μπορεί να δοκιμάσει το νευρικό σας σύστημα αλλά και κάποια σχέση ή συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Η Δευτέρα είναι μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Eίναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις βραδινές ώρες μόνο αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις γιατί μπορεί να μη βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε. Αρκετά πιεστική, λοιπόν, η Δευτέρα καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις βραδινές ώρες ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς. Επειδή από αύριο κι έπειτα θα ζοριστείτε περισσότερο μην αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες με την Πανσέληνο σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας, μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις βραδινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε με συγκεκριμένα άτομα και θα καταλήξει πάλι η συζήτηση σε Βατερλό. Ακόμη και μια διαφορά απόψεων για το πως θέλετε να είναι κάτι στο χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού μπορεί να πυροδοτήσουν μια σειρά διαφωνιών. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια μέρα με περισσότερο άγχος μεν αλλά σε καμία περίπτωση αρνητική για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, μιας βουτιάς στη θάλασσα, λίγο περισσότερου ύπνου να μην κάνετε απολύτως τίποτε και να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας. Οι επόμενες μέρες αρχής γενομένης από αύριο που προχωρά η Σελήνη στο ζώδιο σας για να σχηματίσει την Πανσέληνο της 13ης Ιουλίου θα είναι πολύ πιο απαιτητικές και κουραστικές.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Τις βραδινές ώρες αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις αλλά και τις οικονομικές συμφωνίες. Προτιμήστε τις πρωινές ώρες για θετικότερα αποτελέσματα. Ακόμη δεν θα ήταν κακή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να χαλαρώσετε λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονα καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας ή ακόμη και με μέλη της οικογένειας σας. Ειδικά τις βραδινές ώρες που είναι πιο πιεστικές θα σας πρότεινα να αποφύγετε αν είναι δυνατό τέτοιες συζητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια