ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 11 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη του σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η επιρροή αυτής της όψης κρατά μέχρι και την ημέρα της Πανσελήνου στις 14/6 και φέρνει ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες αλλά και επιθυμίες για αγορές.

Ίσως προκύψουν γνωριμίες μέσω διαδικτύου και φλερτ σε εξόδους που θα φέρουν ενθουσιασμό αλλά όχι διάρκεια. Ζήστε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες, αφού αυτές οι μέρες δεν είναι ιδανικές για σοβαρές αποφάσεις τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά. Τα απρόοπτα, θετικά και αρνητικά δεν θα λείψουν.

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία σας για αγορές και καλοπέραση δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί. Πριν αρχίσετε τα παρορμητικά ψώνια κάντε έναν έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδά σας για να μη βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Η όψη αυτή θα είναι κυρίαρχη μέχρι την Πανσέληνο της Τρίτης οπότε χρειάζεται προσοχή στα έξοδά σας αλλά και στα κοινά οικονομικά με την οικογένειά σας. Προσοχή στις επενδύσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το «συνέχεια μαζί» ίσως νιώθετε ότι σας πνίγει με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μία σχέση πάρτε απόσταση για να τα δείτε με ψυχραιμία. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένες-οι στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου από σήμερα μέχρι την Τρίτη μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ ίσως και διαδικτυακά που θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση και καταφέρνετε να πείσετε για όσα θέλετε τους άλλους πιο εύκολα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να επηρεάζει και ίσως λειτουργεί και αρνητικά δημιουργώντας εμμονές. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού σάς δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί να έχετε μία τυχαία συνάντηση με κάποιον που είχατε καιρό να δείτε. Καθώς ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και της αλλαγής μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και να βρεθείτε σε αμηχανία.

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές για κάποιους από σας είναι αναπόφευκτες. Ίσως υπάρχει μία χωροταξική αλλαγή που ξεκινά τώρα ή την προγραμματίζετε μέσα στο καλοκαίρι. Οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας και θα το διαπιστώσετε και στο υπόλοιπο της χρονιάς. Για κάποιους αυτές οι μέρες μπορεί να φέρουν μία νέα ερωτική γνωριμία ή κάποιο νέο σε σχέση με θέματα παιδιών.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας μοιάζει γεμάτο πρωτότυπες ιδέες και έμπνευση ειδικά αν αυτό το διάστημα ασχολείστε με κάποια πνευματική εργασία. Η επιρροή της συνόδου Αφροδίτης Ουρανού κρατά ως την Τρίτη γι’ αυτό αν προκύψουν κάποιες καλές ιδέες, καλό θα ήταν να τις σημειώσετε. Ξαφνικά νέα ή εξελίξεις σε θέματα στενών συγγενών, ατόμων από το περιβάλλον σας ή συνεργατών σας μπορεί να προκύψουν αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας πρέπει να είστε αυτό το σαββατοκύριακο, αφού θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Η κατανάλωση αυτές τις μέρες λειτουργεί καταπραϋντικά στις αγωνίες σας για τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας, αλλά δεν πρέπει να τις κάνετε ανεξέλεγκτα. Αν νιώθετε ότι σε κάποια άλλη δουλειά τα πράγματα θα ήταν καλύτερα δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε ένα βιογραφικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από το σαββατοκύριακο. Ίσως ανακαλύψετε κάτι για ένα πρόσωπο στο περιβάλλον σας που δεν το γνωρίζατε ή μπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που σας εκνεύρισαν. Η Αφροδίτη φέρνει θετικά αποτελέσματα όταν είστε διπλωμάτες και όχι πιεστικοί. Ίσως προκύψει μια αναπάντεχη γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού και η αντίθεση από τη Σελήνη, ίσως φέρει παραπάνω ένταση αυτό το σαββατοκύριακο. Μνήμες του παρελθόντος μπορεί σας ζορίζουν, όπως μπορεί να κάνει κι ένα άτομο σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η καλύτερη λύση είναι να μιλήσετε πολιτισμένα μαζί του, ειδικά αν αυτό το άτομο σας ενδιαφέρει να παραμείνει στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπομονετικοί και με κατανόηση πρέπει να είστε αυτό το σαββατοκύριακο γιατί δεν έχετε μόνο εσείς τα θέματά σας αλλά και οι άλλοι γύρω σας. Κάποιος φίλος ή συνεργάτης μπορεί να δείξει μια συμπεριφορά μη αναμενόμενη, αλλά πριν εξακριβώσετε τι συμβαίνει μην το παίρνετε προσωπικά. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως έχετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή μπορεί να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι. Προσοχή στις υπερβολές.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκεται σε αντίθεση με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού, όψη που δημιουργεί την ανάγκη να νιώσετε πιο ελεύθεροι στη δράση σας είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικογενειακά σας. Ίσως θέλετε να κάνετε αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι κυρίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό σας προκαλεί ανησυχία. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σαββατοκύριακο είναι «ανήσυχο νοητικά» αλλά και με πολλά απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Οι ιδέες είναι πολλές και κάποια από αυτές μπορεί να σας δώσει και μια απρόβλεπτη λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Οι απρόοπτες συναντήσεις θα σας ενθουσιάσουν ειδικά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία. Ακόμα μπορεί να προκύψει μια εξέλιξη σε θέματα επαγγελματικά ή σπουδών μέχρι την Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022